Idézet: mortee - Dátum: 2006. febr. 16., csütörtök - 13:45
Hali skacok!
En most par napja birtam venni egy hasznalt T610-est, mert occso es lenyegeben mindent tud (elvileg), ami nekem kell.
Viszont valami marhara idegesit benne. Tenyleg nem kepes megjegyezni a kimeno uzenetek datumat? En rendszeresen nezem vissza a korabban altalam elkuldott SMS-eket, es hogy melyiket pontosan mikor kuldtem. Erre meg ez a telo nem vallja be! (Bezzeg minden mas uzenethez igen.) Mit lehet evvel csinalni??? Van hozza valami szoftverfrissites, amitol megjegyzi???
Ja, es van valami gyors, max. ketklikkes modszer a profil-valtasra, vagy csak a baromi bonyolult menu->settings->profiles->select szertartas mukszik? Valahogy szamomra az a normalis, ha ilyesmit viszonylag pillanatok alatt tudok valtani (pl. csendes uzemmodra, ha az szukseges)...
Csendes üzemmódra a C hosszú nyomásával is válthatsz...
Egy kérdésem viszont nekem is lenne, igaz nem T610, hanem 630. Tavaly nyáron sikeresen eláztattam a telefont, Lipy fórumtársunk azonban megmentette. Az akksi viszont azóta nem az igazi, gyorsabban lemerül, illetve ha teljesen lemerül, akkor töltőre dugva csak egy jó idő múlva tér magához. Mostanában azonban azt is elkezdte, hogy olyan helyeken nincs térerő, ahol eddig volt...
Összefügghet ez az akksi-problémával, és egy csre lehet megoldás, vagy az antenna is behalni készül szerintetek?