HWSW Informatikai Kerekasztal: Sony Ericsson T610 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sony Ericsson T610

#641 Felhasználó inaktív   sinya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 12. 05. 14:45

idézet:
Ezt írta KovA:

Bluetooth Serial portot be kell aálitani és Serial porton keresztül csatlakozni. Nativ BT vel nem megy .. legalabb is nekem . MSI key-el.
[/quote]

És ezt hogyan (állandóan mikor csatlakoztatni akarom unknow portot ir ki)
"Bátran tervezd meg a jövődet, de ha jót akarsz, csak ceruzával!"

#642 Felhasználó inaktív   Flashman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 07. 19:34

idézet:
Ezt írta sinya:

És ezt hogyan (állandóan mikor csatlakoztatni akarom unknow portot ir ki)
[/quote]
Ott van a belinkelt oldalon egy forum. A második topic.

[url="http://"http://fma.xinium.com/forums/index.php?showtopic=32"]Klikk ide, az első hozzászólás.[/url]

#643 Felhasználó inaktív   sinya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 07. 21:11

idézet:
Ezt írta Flashman:

Ott van a belinkelt oldalon egy forum. A második topic.

[url="http://"http://fma.xinium.com/forums/index.php?showtopic=32"]Klikk ide, az első hozzászólás.[/url]
[/quote]

Hálás köszönet .(serialport2-re raktam a bluetooth-ot és ez volt a baj)
"Bátran tervezd meg a jövődet, de ha jót akarsz, csak ceruzával!"

#644 Felhasználó inaktív   brenci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 08. 21:01

Hello Mindenkinek! Hozzájutottam egy ilyen telcsihez a napokban. Így első körben nagyon meg vagyok elégedve vele, de vagy egy dolog, amire még keresem a megoldást. Kéne egy progi, amivel át tudom tölteni a telón lévő képeket számítógépre. Tudom, megy simán xp alatt, de valami kényelmesebb megoldás kéne. Ha már elhangzott a válasz, akkor sorry, néhány oldalt visszaolvastam de a választ nem leltem meg.

Üdv.
brenci

POWERED By: AMD Athlon & suxxelero 2Mbit

#645 Felhasználó inaktív   simi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 08. 21:04

idézet:
Ezt írta brenci:
Tudom, megy simán xp alatt, de valami kényelmesebb megoldás kéne.

Üdv.
[/quote]

en bluetoothal kapcsolom a gephez, es az obex file transfer a bluetooth szolgaltatasok kozul biztositja hogy siman lehessen oda vissza masolgatni a kepeket meg hangokat a telorol a gepre siman explorerbol.
...most akkor honnan lojelek fejbe?? -- Dombi Ur

#646 Felhasználó inaktív   Flashman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 08. 21:29

idézet:
Ezt írta brenci:
Hello Mindenkinek! Hozzájutottam egy ilyen telcsihez a napokban. Így első körben nagyon meg vagyok elégedve vele, de vagy egy dolog, amire még keresem a megoldást. Kéne egy progi, amivel át tudom tölteni a telón lévő képeket számítógépre. Tudom, megy simán xp alatt, de valami kényelmesebb megoldás kéne. Ha már elhangzott a válasz, akkor sorry, néhány oldalt visszaolvastam de a választ nem leltem meg.

Üdv.
[/quote]

Figyu, 6 azaz hat hozzászólással feljebb van a válasz, ráadásul ezen az oldalon. Azért ennyit illik visszaolvasni.
De segítek. A kulcsszó FMA. :)

#647 Felhasználó inaktív   brenci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 08. 22:10

idézet:
Ezt írta Flashman:

Figyu, 6 azaz hat hozzászólással feljebb van a válasz, ráadásul ezen az oldalon. Azért ennyit illik visszaolvasni.
De segítek. A kulcsszó FMA. :)
[/quote]

Ezt a progit már tegnap leszedtem, de ebben nem látok erre utaló menüt :confused: Homályosíts már fel légyszi :)
brenci

#648 Felhasználó inaktív   Flashman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 08. 22:32

idézet:
Ezt írta brenci:

Ezt a progit már tegnap leszedtem, de ebben nem látok erre utaló menüt :confused: Homályosíts már fel légyszi :)
[/quote]

Semmi nagy kaland. Miután elindult a progi és létre jött a kapcsolat, nekem megjelenik a bal oldali menüben egy files mappa. Azon belül van a képek almappa, amire ha rámegyek látom, hogy milyen képek vannak a telcsin. Kijelölöm a megfelelő képet, majd jobb klikk és download from phone. Vagy ha kijelölted a képet a fönti ikon sorban szintén elérhetővé válik ez a funkció. Ennyi.
Bár igaz, hogy nekem z600-as van, de mivel majdnem ugyan az a két telcsi szoftvere, így nem lehet nagy különbség. (gondolom)
Ha te is bluetooth adaptert használsz, és nem tudsz csatlakozni, arra is belinkeltem feljebb egy topicot, ahol képekkel illusztrálva leírják, hogy mit kell csinálni, hogy működjön.
Remélem sikerülni fog. :)

#649 Felhasználó inaktív   brenci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 08. 22:42

idézet:
Ezt írta Flashman:

Semmi nagy kaland. Miután elindult a progi és létre jött a kapcsolat, nekem megjelenik a bal oldali menüben egy files mappa. Azon belül van a képek almappa, amire ha rámegyek látom, hogy milyen képek vannak a telcsin. Kijelölöm a megfelelő képet, majd jobb klikk és download from phone. Vagy ha kijelölted a képet a fönti ikon sorban szintén elérhetővé válik ez a funkció. Ennyi.
Bár igaz, hogy nekem z600-as van, de mivel majdnem ugyan az a két telcsi szoftvere, így nem lehet nagy különbség. (gondolom)
Ha te is bluetooth adaptert használsz, és nem tudsz csatlakozni, arra is belinkeltem feljebb egy topicot, ahol képekkel illusztrálva leírják, hogy mit kell csinálni, hogy működjön.
Remélem sikerülni fog. :)
[/quote]

Akkor mégse vagyok hülye(annyira:-) Nekem a files fülön belül nem jelenik meg semmi, csak egy x és mellette not supported. verzio: 0.1.0.29
Neked melyik vann fent?
brenci

#650 Felhasználó inaktív   Flashman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 08. 23:07

idézet:
Ezt írta brenci:

Akkor mégse vagyok hülye(annyira:-) Nekem a files fülön belül nem jelenik meg semmi, csak egy x és mellette not supported. verzio: 0.1.0.29
Neked melyik vann fent?
[/quote]

Hopsz, ez tényleg probléma. Nekem is ua a verzió van fönt.
Esetleg probálj meg körbenézni a saját forumán. Hirtelen nincs jobb 5letem.
Én viszont most elteszem magam holnapra, nagyon fáradt vagyok, további jó 'cakát! :)

#651 Felhasználó inaktív   thomasson 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 12. 11. 00:56

Sziasztok!
Nekem is ilyen készülékem van, a napokban vettem, de még mindig nem bírom rávenni a REZGÉSRE! Pedig be van állítva, hogy rezegjen mindig (BE gombnál van a kijelölés) de egyik profilban sem rezeg!
+Ma mintha azt vettem volna észre, hogy "fut" a képernyője.. tehát kb. 2mp-ként villan egyet. Ez csak nálam van így? Vagy másnál is jelentkezett? (Jelenleg töltőn van, most figyeltem fel rá, lehet, hogy a töltés "zavar be"?)

Válaszaitokat előre is köszönöm!

#652 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 11. 08:40

idézet:
Ezt írta thomasson:

Nekem is ilyen készülékem van, a napokban vettem, de még mindig nem bírom rávenni a REZGÉSRE! Pedig be van állítva, hogy rezegjen mindig (BE gombnál van a kijelölés) de egyik profilban sem rezeg!
[/quote]

Próbáld meg Kikapcsolni a rezgést, és kilépni a menüből, utána menj vissza és újból kapcsold be, ha mégse jó, szerviz.
A képernyőt nem tudom.

#653 Felhasználó inaktív   thomasson 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 12. 11. 09:24

idézet:
Ezt írta Kory:

Próbáld meg Kikapcsolni a rezgést, és kilépni a menüből, utána menj vissza és újból kapcsold be, ha mégse jó, szerviz.
A képernyőt nem tudom.
[/quote]

Még mindig nem megy, akkor marad a szerviz. Esetleg ha valakinek van még vmi ötlete az FELTÉTLENÜL írja meg... (most léptem be a Szervizes rejtett- menüpontba, ott próbálgattam a rezgést, de semmi :(

Thomasson

#654 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 11. 09:27

idézet:
Ezt írta thomasson:

Még mindig nem megy, akkor marad a szerviz. Esetleg ha valakinek van még vmi ötlete az FELTÉTLENÜL írja meg... (most léptem be a Szervizes rejtett- menüpontba, ott próbálgattam a rezgést, de semmi :(

Thomasson
[/quote]

Ha a szervizmenüben sem rezeg, akkor szerintem ott tönkrement valami :(

#655 Felhasználó inaktív   thomasson 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 12. 11. 09:30

idézet:
Ezt írta Kory:

Ha a szervizmenüben sem rezeg, akkor szerintem ott tönkrement valami :(
[/quote]

Még jó, hogy az asztalon tönkre tud menni töltés közben :((
Nem értem
:confused:

Na mind1, köszönöm az információt, megyek befelé a szervízbe...

#656 Felhasználó inaktív   Pella 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 11. 12:58

idézet:
Ezt írta brenci:

Neked melyik vann fent?
[/quote]

FMA ...
Nekem se megy, de szerintem az Infra-val nem is fog menni. Be kell majd szereznem a BT-adaptert. :(
( OBEX = BT ? )
Vagy megy valakinek Infával a képek leszedése?

közben talátam egy linket, hogy az OBEX-nem megy IRDA-val ...[url="http://"http://fma.xinium.com/forums/index.php?showtopic=139"]http://fma.xinium.co...p?showtopic=139[/url]

[ 2003. december 11.: Pella szerkesztette a hozzászólást ]

#657 Felhasználó inaktív   hko 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 11. 14:45

idézet:
Ezt írta thomasson:
Sziasztok!
+Ma mintha azt vettem volna észre, hogy "fut" a képernyője.. tehát kb. 2mp-ként villan egyet. Ez csak nálam van így? Vagy másnál is jelentkezett? (Jelenleg töltőn van, most figyeltem fel rá, lehet, hogy a töltés "zavar be"?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
[/quote]

A képernyő szerintem normális, legalábbis nálam is így van. Ha valami kis animáció, mozgás van, akkor kicsit "vibrál" a kép, pl töltésnél ugye mozog az elem ikon. Vagy ha játszol is ez a helyzet. Szerintem ez mindekinél így van. (De ha nem akkor szóljatok :))

A rezgés meg passz.

#658 Felhasználó inaktív   hko 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 11. 14:49

Egyébként sikerült valakinek JÓL működő Prince of Persia-t beszereznie? Nálam állati lassú volt és bugos (beleestem a falba :D).

Ha már játék, akkor nektek mik a kedvenc játékaitok?

Én találtam egy Caveman nevű javas "boulder dash" klónt, az egész jópofa.

[ 2003. december 11.: hko szerkesztette a hozzászólást ]

#659 Felhasználó inaktív   Erős Pista 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 11. 16:49

Lehet, hogy láma a kérdés, de hány méterig jó a Bluetoothja? Meg lehet-e két T610-essel ezen keresztül beszélni? Túl hosszú a topic nem volt erőm végig olvasni. ;)
Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. Olyan kurvára le vagyok maradva, hogy valszeg örökké fogok élni.

#660 Felhasználó inaktív   hko 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 11. 17:47

idézet:
Ezt írta Erős Pista:
Lehet, hogy láma a kérdés, de hány méterig jó a Bluetoothja? Meg lehet-e két T610-essel ezen keresztül beszélni? Túl hosszú a topic nem volt erőm végig olvasni. ;)[/quote]

Azt hiszem 20m. Beszélni szinte biztos hogy nem lehet rajta. :D

Téma megosztása:

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.