idézet:
Ezt írta dire_wolf:
Nem volt semmiféle visszakozás, és támadás se. A véleményemet mondtam el más szemszögből, mert úgy érzem félreértettetek.[/quote]
Ok, akkor csak felreertes volt a dolog.
Krinyo
Sony Ericsson T610
Elküldve: 2003. 06. 24. 11:51
Elküldve: 2003. 06. 24. 12:12
T310 kamerával, 2év előfizetéssel, Westel: 24900
T610 beépített kamerával, 2 év előfiz, Westel: 69900
Amiben többet tud a 610:
-Bluetooth
-nagyobb, szebb kijelző
-1 helyett 2 mega mem
-Java
-alu ház
-mindenféle szerkesztő prg.(kép, midi stb.)
Amiben kevesebbet:
-kamera 640x480 helyett 352x288
(Új sw-vel a T310-be is bekerült az említett funkcionalitású naptár!)
Komment nincs, mert Krinyo megint megugat
Nagyfiúk eltudják dönteni, hogy ez megéri-e az árkülönbséget.
Elküldve: 2003. 06. 24. 12:25
internetezéshez, pda-val...
"A pénz nem boldogít. De a hiánya sem"
Elküldve: 2003. 06. 24. 12:41
Ennyi alapjan mindenki el tudja donteni melyik eri meg neki, nem is nagyon kell komment.
zZsOlTi: aksi meddig birja?
Krinyo
Elküldve: 2003. 06. 24. 13:21
idézet:
Ezt írta Krinyo:
Vau.
Ennyi alapjan mindenki el tudja donteni melyik eri meg neki, nem is nagyon kell komment.
zZsOlTi: aksi meddig birja?
Krinyo[/quote]
Akksirol meg nem tudok nyilatkozni, mert egesznapos telo bizergalas - allitgatas - probalgatas mellett eleg hamar lemerul, plane, hogy csak par orara volt kozben toltore dugva.. normal hasznalat mellett _nalam_ biztos bir majd 5 napot.
Amugy a pluszok listajahoz meg T310-hez kepest:
+ hangtarcsazas egy embrnel tobb szamhoz is (pl GEZA MOBIL! es hivja geza mobiljat, de a MOBIL szot csak egyszer kell felvenni, utana mar o tarsitja), szabad memoriatol fugg mennyi bejegyzeshez lehet hangtarcsazast rendelni
+ hang vezerles (hang paranccsal ujrahivas, fogadas/elutasitas, profilcsere, hangjegyzet felvetel inditasa es visszahallgatasa, hangvezerles bekapcsolasa a "varazsszo" kimondasaval)
+ T610-ben 510db bjegyzes fer a telefonkonyvbe
+ a szervezoben kodmemoria (jelszavak ilyesmi titkositott tarolasara)
Ui. T310-ben az uj naptar miket tud? Tokugyanaz lehet mint a T610-ben, tudja az egyeb PIM funkciokat is (sticker a desktopra, jegyzetek, stb)??
Elküldve: 2003. 06. 24. 13:38
idézet:
Ezt írta zZsOlTi:
Tokugyanaz lehet mint a T610-ben, tudja az egyeb PIM funkciokat is (sticker a desktopra, jegyzetek, stb)??[/quote]
igen, valszeg egy-az-egyben azt emelték át
a mögöttes hardver gyakorlatilag azonos az egész szériában, kezdve a t68-al
mivel ez (tizenvalahány Mhz-es 8 bites proc) a javához használhatatlanul lassú, a 610 kapott egy javához dedikált külön processzort - már ha igazak a hírek, mert elég titkosan kezelik a belső fölépítéseket
hangtárcsázásnál szvsz sokkal precizebb, gyorsabb adott pozícióra tenni egy-egy számot és úgy hívni
ami tetszene benne, az csak az, ha híváskor a headseten bemondaná a hívóhoz kapcsolt hangmintát, és nem kellene a télikabát alatt keresgélni, egy parancsszóval elutasítható/felvehető lenne a hívás
persze nem tudom, ilyet tud-e a 610
Elküldve: 2003. 06. 24. 13:55
idézet:
Ezt írta Degeczi:
mivel ez (tizenvalahány Mhz-es 8 bites proc) a javához használhatatlanul lassú, a 610 kapott egy javához dedikált külön processzort - már ha igazak a hírek, mert elég titkosan kezelik a belső fölépítéseket
hangtárcsázásnál szvsz sokkal precizebb, gyorsabb adott pozícióra tenni egy-egy számot és úgy hívni
ami tetszene benne, az csak az, ha híváskor a headseten bemondaná a hívóhoz kapcsolt hangmintát, és nem kellene a télikabát alatt keresgélni, egy parancsszóval elutasítható/felvehető lenne a hívás
persze nem tudom, ilyet tud-e a 610[/quote]
Nem hiszem, hogy kulon proci van, inkabb a fo proci lehet gyorsabb, mert az egesz mukodese (menuk, telefonkonyv, reakcioidok) sokkal gyorsabb mint a T68 - T300/310, pedig itt nagyobb grafikakat kell mozgatni (nagyobb sokszinu hatterek stb..)
Ez a headsetes hangtarcsa namtom muxik-e...
Elküldve: 2003. 06. 24. 13:56
idézet:
Ezt írta Degeczi:
Ha van hivohoz rendelheto csengohang akkor ez megoldhato...
Krinyo
Elküldve: 2003. 06. 24. 14:04
idézet:
Ezt írta zZsOlTi:
Akksirol meg nem tudok nyilatkozni, mert egesznapos telo bizergalas - allitgatas - probalgatas mellett eleg hamar lemerul, plane, hogy csak par orara volt kozben toltore dugva.. normal hasznalat mellett _nalam_ biztos bir majd 5 napot.
Amugy a pluszok listajahoz meg T310-hez kepest:
+ hangtarcsazas egy embrnel tobb szamhoz is (pl GEZA MOBIL! es hivja geza mobiljat, de a MOBIL szot csak egyszer kell felvenni, utana mar o tarsitja), szabad memoriatol fugg mennyi bejegyzeshez lehet hangtarcsazast rendelni
+ hang vezerles (hang paranccsal ujrahivas, fogadas/elutasitas, profilcsere, hangjegyzet felvetel inditasa es visszahallgatasa, hangvezerles bekapcsolasa a "varazsszo" kimondasaval)
+ T610-ben 510db bjegyzes fer a telefonkonyvbe
+ a szervezoben kodmemoria (jelszavak ilyesmi titkositott tarolasara)
Ui. T310-ben az uj naptar miket tud? Tokugyanaz lehet mint a T610-ben, tudja az egyeb PIM funkciokat is (sticker a desktopra, jegyzetek, stb)??[/quote]
Jaja, tudja, de a kódmemória tényleg hasznos, ez nem vitás, és ez sajna nix 310-ben![]()
Elküldve: 2003. 06. 24. 14:07
idézet:
Ezt írta Degeczi:
Volt régebben egy T20-asom, az is tudott hangtárcsázást, és elég jól lehetett használni vezetés közben (gomb megnyom headseten, név bemond, és már hívja ishangvezérlést nem használtam, mert elég hülyén néz ki, mikor bemondod a telefonba, hogy letesz
![]()
Elküldve: 2003. 06. 24. 14:07
idézet:
Ezt írta Krinyo:
Ha van hivohoz rendelheto csengohang akkor ez megoldhato...
Krinyo[/quote]
Hivohoz rendelheto csengohang van, de nem ertem a kettonek mikoze egymashoz (hanghivas headseten keresztul es nevhez rendelheto csengohang)?
Elküldve: 2003. 06. 24. 14:19
Elküldve: 2003. 06. 24. 14:19
Krinyo
[ 2003. június 24.: Krinyo szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 06. 24. 14:22
Elküldve: 2003. 06. 24. 14:22
idézet:
Ezt írta Whave:
dire_wolf: valamint tobb gprs csatornat kezel, es ne felejtsuk el a mophun platformot se. egyebkent szerintem mar 1 honap mulva jooooooval olcsobb lenne, aki ilyet szeretne, tudjon ra varni egy picitaz indulo ar mindig eleg magas.[/quote]
Class 8-as minden Sony Ericsson mobiltelcsi, ugyanolyan gyors a GPRS mindegyiken. De lehet hogy rosszul tudom.
Krinyo
Elküldve: 2003. 06. 24. 14:42
idézet:
Ezt írta Degeczi:
...
Az R520/T39 tudta ezt: Ha volt a névhez hang rendelve, akkor bejövő híváskor elrebegte a fülembe, hogy ki a hívó. Nem tudom, hogy ezt meghagyták-e.
idézet:
Ezt írta dire_wolf:
Volt régebben egy T20-asom, az is tudott hangtárcsázást, és elég jól lehetett használni vezetés közben (gomb megnyom headseten, név bemond, és már hívja ishangvezérlést nem használtam, mert elég hülyén néz ki, mikor bemondod a telefonba, hogy letesz
[/quote]
Az R520-ason (T39) volt egy olyan választási lehetőség, hogy "varázsszó". Ezt azt jelentette, hogy felveszel egy parancsszót, ami helyettesítheti a gomb megnyomását. Mondjuk ennek az a nagy hátránya, hogy folyamatosan megy a telefon mikrofonja, procija, és próbálja azonosítani a környezete hangjait és értelmezni a "varázsszót". Így nem kellett semmi gomb, de szerintem többet árt ez a funkció (mhiszen sokkal hamarabb lemerül vele a telefon) mint amennyit használ. Nekem is a headset gomb jött be a legjobban.
ZooLee
[ 2003. június 24.: ZooLee szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 06. 24. 14:47
Krinyo
Elküldve: 2003. 06. 24. 14:49
idézet:
Ezt írta Krinyo:
Class 8-as minden Sony Ericsson mobiltelcsi, ugyanolyan gyors a GPRS mindegyiken. De lehet hogy rosszul tudom.
Krinyo[/quote]
a 310es az 3+1, class4. pont szo is van rola a topicjaban!
Elküldve: 2003. 06. 24. 15:03
idézet:
Ezt írta Whave:
a 310es az 3+1, class4. pont szo is van rola a topicjaban![/quote]
Gaz. Mar az R600 is tudott Class 8-at...
Krinyo
Elküldve: 2003. 06. 24. 16:07
[ 2003. június 29.: zZsOlTi szerkesztette a hozzászólást ]

Súgó
A téma zárva.