HWSW Informatikai Kerekasztal: Sony Ericsson T610 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sony Ericsson T610

#901 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2004. 05. 30. 18:59

Idézet: Kory - Dátum: 2004. máj. 30, vasárnap - 19:06

Mint fenntebb is írtam, a hívás pontos idejéről (óra-perc) az adott napiakat kivéve le kell mondani sajnos :( Ez egy ilyen újabb fajta SE betegség.

A hívás időtartamának tárolását a híváslistában én eddig csak SAGEM telefonokban láttam.

Ha nem vagyok teljesen dilettáns, akkor tömegfos 3xxx Nokiákban és Motorola C33x sorozatokban IS, tehát ebből kifolyólag valszeg a fejlettebbek is tudják.

#902 Felhasználó inaktív   Piacos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 30. 22:24

Idézet: special - Dátum: 2004. máj. 30, vasárnap - 16:05

Hívás pontos ideje visszamenőleg és időtartama.

Hát ja. Sajnos ezt kihagyták...
Piacos

#903 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2004. 05. 31. 08:59

Idézet: Piacos - Dátum: 2004. máj. 30, vasárnap - 23:24

Hát ja. Sajnos ezt kihagyták...

Ami elég érthetetlen egy 2MB dinamikus memóriával, Bluetooth támogatással és fényképezőgéppel felszerelt telefonnál.

#904 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 31. 10:01

Idézet: special - Dátum: 2004. máj. 30, vasárnap - 19:59

Ha nem vagyok teljesen dilettáns, akkor tömegfos 3xxx Nokiákban és Motorola C33x sorozatokban IS, tehát ebből kifolyólag valszeg a fejlettebbek is tudják.

Valóban, már a N 3210 is tudta a visszamenőleg a hívás pontos idejét, kivéve! a rejtett számról érkezőket (ezt később a 33xx-ban megjelent)!

Egyébként az összes korábbi Ericsson is tudja ezt (A1018, GH-SH sorozat,stb). Valahogy az SE ezt nem tartja fontosnak. A hívás hosszát visszamenőleg a Nokiák sem tudják.

Viszont a SE hívás közben számolja az eltelt időt, ezt jónéhány (sőt talán 95%) Nokia még a mai napig nem tudja...

#905 Felhasználó inaktív   iha.eut 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 31. 22:32

Sziasztok,
Bocs mert nem tudtam végigolvasni a hozzászólásokat. Hol lehet találni szervizt a szofver frissítésért?
Köszi,
iha

#906 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 01. 11:36

Nezd meg a garancialevelet. Vagy http://www.young.hu/ oket is lehet ajanlani...

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#907 Felhasználó inaktív   Stefa 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 03. 16:20

A Float mobil agent-el nem csak az aznapi, hanem a regebbi hivasok pontos idejet is meg lehet nezni, ha valakinek ez nagyon hianyzik.

#908 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 04. 12:32

Idézet: Stefa - Dátum: 2004. jún. 3., csütörtök - 17:20

A Float mobil agent-el nem csak az aznapi, hanem a regebbi hivasok pontos idejet is meg lehet nezni, ha valakinek ez nagyon hianyzik.

Ez egy igen jó ötlet, valóban működik :up:

Akkor a SE programozói lusták, hiszen a teló mégiscsak tárolja ezt valahol... :reklamacio:

#909 Felhasználó inaktív   ZooLee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 04. 12:43

Idézet: Kory - Dátum: 2004. jún. 4., péntek - 13:32

Ez egy igen jó ötlet, valóban működik :up:

Akkor a SE programozói lusták, hiszen a teló mégiscsak tárolja ezt valahol... :reklamacio:

Lusták bizony, nem is kicsit. Mint a programozók általában :)
- Az infó képernyőn (fő képernyőn a hangerőszabályzó gomb megnyomva) nincs meg a saccolt készenléti/beszélgetési idő.
- A joystickben lévő LED csak akkor villog, ha lemerült a teló. Miért nem lehetett megcsinálni rendesen, mint a régi telefonoknál, hogy állandóan működik, és villogással jelzi a működést, az SMS-t, meg az elmulasztott hívást?
- időpontok kiírása

Ezeket az R520, T39 mind tudta...

ZooLee

#910 Felhasználó inaktív   Dolfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 04. 18:02

Idézet: Krinyo - Dátum: 2004. jún. 1., kedd - 12:36

Nezd meg a garancialevelet. Vagy http://www.young.hu/ oket is lehet ajanlani...

Krinyo

Hi!

Őket rá lehet birni, hogy a kéretlenűl kapott Live-os xart kivegyék belőle és belerakjanak egy sima SE-onos software-t??

Nem tudom volt-e már erről szó a forumban, de engem nagyon zavar, hogy ott az a live gomb a kijelzőn. Különösen, ha letölöltök hozzá valami szép témát és az a csúf piros izé meg ott virit...ezt nem képesek megérteni egyik szervizben sem...Merthogy a voda megmondta nekik, hogy nem lehet rárakni, csak az ő szarukat. :reklamacio:
dolfer
I tried bouncing my flash and it broke into  20 pieces...

#911 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 04. 18:38

Idézet: ZooLee - Dátum: 2004. jún. 4., péntek - 12:43

Lusták bizony, nem is kicsit. Mint a programozók általában :)
- Az infó képernyőn (fő képernyőn a hangerőszabályzó gomb megnyomva) nincs meg a saccolt készenléti/beszélgetési idő.
- A joystickben lévő LED csak akkor villog, ha lemerült a teló. Miért nem lehetett megcsinálni rendesen, mint a régi telefonoknál, hogy állandóan működik, és villogással jelzi a működést, az SMS-t, meg az elmulasztott hívást?
- időpontok kiírása

Ezeket az R520, T39 mind tudta...

ZooLee

Én úgy tudom, hogy sw-esen ez megoldott. Ugyanis a myt610.net-ről én szedtem le olyan nokia ringtone-t a T610-esemhez, ami megcsinálja mindazt, hogy mikor hívás érkezik, akkor a tft ritmusra villog, közben szól a csengőhang, rezeg, és középen a navy gombon (joy) a piros led villog.  ;) Tehát elvileg javíthatók / orvosolhatók az ilyenek is benne. A myt610-ről leszedett cuccot is könnyű volt föltenni, mivel BT-n áttoltam, és a telón egyből abba a menübe/mappába került, ahová kellett neki.

Üdv: Bepe

#912 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 05. 09:02

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. jún. 4., péntek - 19:38

Én úgy tudom, hogy sw-esen ez megoldott. Ugyanis a myt610.net-ről én szedtem le olyan nokia ringtone-t a T610-esemhez, ami megcsinálja mindazt, hogy mikor hívás érkezik, akkor a tft ritmusra villog, közben szól a csengőhang, rezeg, és középen a navy gombon (joy) a piros led villog.  ;) Tehát elvileg javíthatók / orvosolhatók az ilyenek is benne. A myt610-ről leszedett cuccot is könnyű volt föltenni, mivel BT-n áttoltam, és a telón egyből abba a menübe/mappába került, ahová kellett neki.

Hát igen, a csengőhanggal meg lehet oldani a villogást, rezgést, de az ugyebár egész más téma, ez amolyan beépített "feature", még alapból is van benne ilyen hang: "Funky"

Egyébként az akkuállapot becslése a T68 óta teljesen kimaradt, pedig még a T28-29-39-65, stb.-ben is volt. (Mondjuk ezt is tudja az FMA :)

#913 Felhasználó inaktív   ZooLee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 05. 11:11

Idézet: Dolfer - Dátum: 2004. jún. 4., péntek - 19:02

Hi!

Őket rá lehet birni, hogy a kéretlenűl kapott Live-os xart kivegyék belőle és belerakjanak egy sima SE-onos software-t??

Nem tudom volt-e már erről szó a forumban, de engem nagyon zavar, hogy ott az a live gomb a kijelzőn. Különösen, ha letölöltök hozzá valami szép témát és az a csúf piros izé meg ott virit...ezt nem képesek megérteni egyik szervizben sem...Merthogy a voda megmondta nekik, hogy nem lehet rárakni, csak az ő szarukat. :reklamacio:

Idézet

ma-Zo 
Létrehozva: 2004. máj. 28., péntek - 18:02

Én tavaly nyáron vettem még előfizuval a telót, "első" utam az evic-hez vezetett, ahol lecserélték a software-t a sima SE-re, beírták a garilapba, hogy sw frissités és annyi. Szó nélkül lecserélték, nem mondták, hogy gari ugrik vagy ilyesmi.

NA, akkor most valakinél nem stimmel valami... Egyébként én is ezt a verziót hallottam több felől, amit Dolfer mond.

ZooLee

#914 Felhasználó inaktív   ZooLee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 05. 11:13

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. jún. 4., péntek - 19:38

Ahogy Kory is írta, a LED működése teljesen más volt az emlegetett típusokban: Normál működés közben bizonyos ritmusban villog, ha SMS-ed jött, vagy elmulasztott hívásod, akkor más ritmusban villog, ha me lemerülsz, akkor más színnel. (Ezt most is tudja a legtöbb telefon, Samsung, Motorola, egyedül a Nokiánál nem volt ilyen, most meg már az SE-nél sem :( )

ZooLee

#915 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 05. 11:38

Egy question! Hogyan tudom beállítani, hogy ne csak az alap SMS hangok legyenek a listában? Lehet "SMS-hangot" valahonnan letölteni? Mert a myt610-en nem találtam ilyet.

#916 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 06. 05. 14:17

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. jún. 5., szombat - 12:38

Egy question! Hogyan tudom beállítani, hogy ne csak az alap SMS hangok legyenek a listában? Lehet "SMS-hangot" valahonnan letölteni? Mert a myt610-en nem találtam ilyet.

nem lehet szvsz, csak az a par darab van, ami alap benne.
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#917 Felhasználó inaktív   Dolfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 05. 14:46

Idézet: ZooLee - Dátum: 2004. jún. 5., szombat - 12:11

NA, akkor most valakinél nem stimmel valami... Egyébként én is ezt a verziót hallottam több felől, amit Dolfer mond.

ZooLee

Evic-et hívtam (itt olvastam még a topic elején anno.), de ott nem voltak velem ilyen segítőkészek. Lehet csak telefonban nem akarták?

Pedig nagyon a tudtukra adtam, hogy nekem erre lenne szükségem.

Olyanokkal jönnek, hogy akkor elveszti a garanciát (nem képesek megérteni, hogy nem itthon szeretném megcsinálni, hanem örülnék, ha ők hajtanák végre ezt a frissitést).

No meg nagy kaland, ha elveszti a vodás gar-t. Legfeljebb ezentúl hozzájuk viszem, ha vmi. van...
dolfer
I tried bouncing my flash and it broke into  20 pieces...

#918 Felhasználó inaktív   ma-Zo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 06. 09:44

Amúgy ha már nem garis a telcsi, akkor mennyibe kerül egy szervízben a sw frissítés?

#919 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 06. 06. 12:53

Idézet: ma-Zo - Dátum: 2004. jún. 6., vasárnap - 10:44

Amúgy ha már nem garis a telcsi, akkor mennyibe kerül egy szervízben a sw frissítés?

en ugytom, hogy 2500-3000 huf a nem garis telok frissitese szervizben.
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#920 Felhasználó inaktív   ma-Zo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 06. 14:14

Az elég húzós  :(

Tudtok valakit/helyet aki/ahol ólcsóbban(sokkal) megcsinálja?

Elég érthető mondat lett nem? :D

Téma megosztása:

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.