idézet:
Ezt írta Flex:
És tudsz valami elérhetőséget is adni vagy küldeni?[/quote]
Irtam privit.
Nokia 6600
Elküldve: 2003. 12. 20. 13:39
Elküldve: 2003. 12. 20. 13:58
idézet:
Ezt írta mumk:
Opciok->testreszabás->haladó beállítások[/quote]
nem találok ilyet benne :confused:
Elküldve: 2003. 12. 20. 14:01
idézet:
Ezt írta pgyafi:
nem találok ilyet benne :confused:[/quote]
De ugye ebben keresed: Extended Profiles Pro ?
Elküldve: 2003. 12. 20. 14:06
idézet:
Ezt írta mumk:
De ugye ebben keresed: Extended Profiles Pro ?[/quote]
persze, hogy nem
ez mi? és hol? és kivel? mikor hogyan?
Elküldve: 2003. 12. 20. 14:10
idézet:
Ezt írta pgyafi:
persze, hogy nem
ez mi? és hol? és kivel? mikor hogyan?[/quote]
Ez egy jó kis progi, alapból nincs bill.zár a 6600-n.![]()
Elküldve: 2003. 12. 20. 15:10
idézet:
Ezt írta mumk:
Ez egy jó kis progi, alapból nincs bill.zár a 6600-n.[/quote]
köszi
Elküldve: 2003. 12. 20. 15:50
idézet:
Ezt írta Sempai:
Nemtudom tudod-e a Westel bugyirózsaszín 6600-kat ad. Legalábbis eddig a barátnőmékhez (szerződéses szervízpartnerek), csak ilyen "randa" készülékek érkeztek a nagy kéktől. . .
(Nekem a Voda normálisat adott...)[/quote]
Elvben a rózsaszín az a sötétebb, nem? A másik fehér...
Elküldve: 2003. 12. 20. 16:48
Elküldve: 2003. 12. 20. 20:46
idézet:
Ezt írta Sempai:
Nemtudom tudod-e a Westel bugyirózsaszín 6600-kat ad. Legalábbis eddig a barátnőmékhez (szerződéses szervízpartnerek), csak ilyen "randa" készülékek érkeztek a nagy kéktől. . .
(Nekem a Voda normálisat adott...)[/quote]
Hát eddig csak sejtettem, mert elvileg oda van irva, hogy "#ROSE", de remenykedtem, hatha nem igaz.) Egyebkent milyen ilyen szinnel? nem csinalnal egy fotot?
Udv
ZaK
Elküldve: 2003. 12. 20. 21:40
idézet:
Ezt írta [ZaK]:
Hát eddig csak sejtettem, mert elvileg oda van irva, hogy "#ROSE", de remenykedtem, hatha nem igaz.) Egyebkent milyen ilyen szinnel? nem csinalnal egy fotot?
Udv
ZaK[/quote]
Szerintem az enyém volt az első gép ,amit akciósan adtak.
Ez a normál szürke szin.A Petöfi S.u-i westel egyetlen készüléke volt.Ezt hivják ők akciónak.Röhej......
Szombaton megsugta egy westeles ismerősöm, hogy lesz ez az akció hétfőtől.Hétfő reggel westi központból körtelefon, hogy kell egy ilyen tegyék félre.Ez az egyetlen készülék volt egész Bp-en!!!!
Szép nem???
Westel a jövő................![]()
Free
Gumi szerelés-javítás.
Alufelni javítás!!!
Műszaki vizsga, vizsgára felkészítés.
1026 Bp Páfrány u. 17/b
0630-326-3600
Elküldve: 2003. 12. 21. 06:55
idézet:
Ezt írta mumk:
Ez egy jó kis progi, alapból nincs bill.zár a 6600-n.[/quote]
kikapcsológomb egy pillanatra megnyomva és a legalsó menüpont. _ Ne erre gondolsz ?
Elküldve: 2003. 12. 21. 08:59
idézet:
Ezt írta Bubo doktor:
kikapcsológomb egy pillanatra megnyomva és a legalsó menüpont. _ Ne erre gondolsz ?[/quote]
Szőrszál hasogatás, AUTOMATA bill.zár nincs rajta.![]()
Elküldve: 2003. 12. 21. 15:26
nah most hivtam a westel-t van nekik dögivel 6600, azt mondtak nem is erdemes holnapra eltetetni, mert annyi van nekik.
VÁÁÁÁÁ azonnal be kell vegyek 5 altatót,hogy reggel 10ig aludjak.
Elküldve: 2003. 12. 21. 16:49
idézet:
Ezt írta Bubo doktor:
kikapcsológomb egy pillanatra megnyomva és a legalsó menüpont. _ Ne erre gondolsz ?[/quote]
Vagy inkabb balgomb csillag.
Automata zar viszont tenyleg nincs rajta.
Ja, es szinre a "rose" szerintem minden csak nem rozsaszin, es szurkenek mondanam, illetve angol forumokon a "gun metal" elnevezesben allapodtak meg.
Elküldve: 2003. 12. 21. 21:39
Két napos használat után felmerültek kisebb problémáim, melyek megoldásában bennetek bízom:
- infra: ha bekapcsolom, akkor működik, de ha elveszem a laptop mellől, természetesen szól hogy megszakadt a kapcsolat, viszont továbbra is villog az infravörös jelzés a 6600-on. Már 5 órája villog. Ki kell kapcsolni a telefont, hogy abbahagyja? A 6310i 1 perc után abbahagyta a villogást, nem kereste tovább a kapcsolatot.
- Beraktam egy képet háttérképnek. Azóta hiába váltok témát, bár megkérdezi, hogy maradjon-e a háttérkép, akármit válaszolok, ottmarad a háttérkép. Hogyan tüntethetném el?
Elküldve: 2003. 12. 22. 10:30
En kis tortenetem:
Tegnap elott en is boldog tulajdonosa lettem a 6600-nak.
De masnap reggel, amikor fenykepezni akartam akkor eszrevettem, hogy sotet hatter eseten egy pixel villog, majd ha elinditottam egy jatekot, akkor az indito fekete kepernyon tunt fel, hogy 2 pixil villog. Na masnap rohantam vissza a westelbe (P. S. u.), hogy villam sebesseggel csereljek ki egy hibatlanra. A ficko hozta batran a dobozokat es vagta melle a pofakat (ez magyarorszag
2. keszulek, bekapcsolaskor a 1 feher pixel piros szinben tundokolt.
3.keszulek ua. mint a 2. keszuleknel csak mashol es kek szinben.
4,5,6. keszulek, villogo pixelek.
7. keszulek, bekapcsolaskor (meg nem villagit a kijelzo) piros, kek es zold fuggoleges csikok villannak fel a kijelzon egy pillanatra, jatek-fekete kepernyon 2 villogo pixel, kikapcsolasnal feher vilagito kijelzon ujra vagy 20 szines csik villan fel.
8. keszulek, 4 db villogo pixel.
9. keszulek, valtozatossag kedveert 3 villogo pixel.
10. keszulek, vegre tokeletes nincs rossz pixel benne.
Persze a ficko a vegere mar csak odadobott egyszerre 3 dobozt , nesze bameg artikulalassal.
Ez kicsit vicces, 10-bol 1 tokeletes.
Ja, eloszor a szervizbe kellett menni, hogy jol megnezzek a keszuleket, hogy tenyleg valos a hiba-e. A tetves szervizes persze nem akarta eszrevenni a pixelhibat (fekete alap feher villogast nehez eszrevenni, kb 1 masodpercig fekete a kepernyo, de ez ido alatt vagy 6-szor villan, a kameranal eleg zavaro). Mar majdnem ott tartottam, hogy nezze a tetves mikroszkopjaval, de amikor kozoltem vele, hogy egy fekete feluletre iranyitsa a kamerat, akkor latni fogja, de ezt is csak harmadszorra volt hajlando felfogni.
A kiszolgalasrol ne is beszeljunk. Ezeknek mi a francnak ISO minosites, majd akkor, ha grimasz helyett mosolyogni fog.
Masnak is volt (van) ilyen tapasztalat a kijelzovel kapcsolatban, vagy en fogtam ki egy sz@r raklapra valot???
A kiszolgalassal gondolom hasonloan vagytok ....
Bocsi, hogy ilyen hosszu lett, de akik ez utan fognak venni, azoknak talan segitseg, hogy jo alaposan nezzek meg a kijelzot.
Udv
Mindenkinek
MSI KT4-Ultra FISR, AMD Athlon XP 2500+, Spire WhisperRock III, OCZ 512 Mb PC3500 + Kingston 512 Mb ValueRAM PC3200, Hitachi 7k250 120Gb, WD Enterprise 9 GB UW-SCSI, Sapphir ATI 9600XT, EIZO L768 FlexScan
Elküldve: 2003. 12. 22. 11:00
2. nemtudom mi olyan zavaro 1-2 hot pixelen (plane hogy TELEFONrol beszelunk meg mindig)
3. es igenis megerdemeltek azt az iso dolgot.. velem valahogy mindig rohadt kedvesek voltak eddig.. (de ez biztos azon is mulik, hogy te milyen vagy. ugye?!)
Elküldve: 2003. 12. 22. 11:26
idézet:
Ezt írta Sumi:
2. nemtudom mi olyan zavaro 1-2 hot pixelen (plane hogy TELEFONrol beszelunk meg mindig)[/quote]
Mert ha már kifizetsz egy TELEFONÉRT 100+k, akkor legyen már yooooo...
Elküldve: 2003. 12. 22. 11:36
idézet:
Ezt írta AMD rula:
Mert ha már kifizetsz egy TELEFONÉRT 100+k, akkor legyen már yooooo...[/quote]
Lehet, hogy Sumi volt a Westeles csávó!![]()
![]()

Súgó
A téma zárva.