HWSW Informatikai Kerekasztal: Nokia 6600 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nokia 6600

#221 Felhasználó inaktív   mumk 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 01. 04. 19:52

idézet:
Ezt írta Der,Die,Das Gumis:

Egyetértek, van hogy 3X kezdem ujra mire végre megadja magát a dög.
:mad:
Viszont nincs rajta automata bill zár.Ez is qrva idegesitő.
Ami még zavar, illetve érdekelne, hogyan lehet a "mozgokép "
felvétel terjedelmét 94kb-ról megnövelni???

Free :confused:
[/quote]

Automata bill.zárhoz és időzíthető profilokhoz még mindig az Extended Profiles Pro-t ajánlanám. Videó rögzítésre is van progi, ami akár a mem.kártya teljes méretéig is rögzít.

#222 Felhasználó inaktív   Der,Die,Das Gumis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 04. 21:22

idézet:
Ezt írta mumk:

Automata bill.zárhoz és időzíthető profilokhoz még mindig az Extended Profiles Pro-t ajánlanám. Videó rögzítésre is van progi, ami akár a mem.kártya teljes méretéig is rögzít.
[/quote]

Merre keressem ezt a progit?
És ha megvan ,hogyan tudok a gépemről a telcsimre bleuetooth segitségével átdobni progit?
Mert a gépre képeket küldök át, de visszafelé még nem probáltam.
:confused:

thx

Free
Gumik Felnik  Adás-Vétel.
Gumi szerelés-javítás.
Alufelni javítás!!!
Műszaki vizsga, vizsgára felkészítés.
1026 Bp Páfrány u. 17/b

0630-326-3600

#223 Felhasználó inaktív   Diavolo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 04. 23:44

Ezt irja nekem amikor kipipalnam hogy tudjon kuldeni adatot a gepre : no PIM apllication is avaible to save objects in.
Miert van ez?? :confused: :confused:
MSI KT3 ultra ARU deszka-AMD XP1800+@(1,62Ghz)-512 DDR RAM 333Mhz - Ati Radeon 9700pro - meg egy csíz a csupasz körtefán! - :D
*** IRC-n #diszko csatornan FEARnet neven --> http://diszko.uw.hu/ *** BahNhoF Rulz ;)

#224 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 05. 17:23

idézet:
Ezt írta Diavolo:
Ezt irja nekem amikor kipipalnam hogy tudjon kuldeni adatot a gepre : no PIM apllication is avaible to save objects in.
Miert van ez?? :confused: :confused:
[/quote]

telepítsd fel újra a BT adapteredet!
ez a PIM kellen ahhoz, hogy a géped is tudjon fogadni

#225 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 05. 17:23

idézet:
Ezt írta mumk:

[/quote]

ez utóbbiról lehetne pontosabbat megtudni?

#226 Felhasználó inaktív   Der,Die,Das Gumis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 05. 18:38

idézet:
Ezt írta mumk:

[/quote]

Mumk.

Köszönöm a mailt!!!
Simán felszaladt, most csak a bill zárat probáltam,hibátlan. De este meglesem mit is tud ez a progi.
Addigis köszi!

Free
Gumi szerelés-javítás.
Alufelni javítás!!!
1026 Bp Páfrány u. 17/b

0630-326-3600

#227 Felhasználó inaktív   mumk 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 05. 18:39

idézet:
Ezt írta pgyafi:

ez utóbbiról lehetne pontosabbat megtudni?
[/quote]

Pl. ETICamcorder vagy CamRec

#228 Felhasználó inaktív   Diavolo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 05. 21:15

Elkuldene valaki nekem is az automata bill.zaras programot lecci? koszi!
MSI KT3 ultra ARU deszka-AMD XP1800+@(1,62Ghz)-512 DDR RAM 333Mhz - Ati Radeon 9700pro - meg egy csíz a csupasz körtefán! - :D
*** IRC-n #diszko csatornan FEARnet neven --> http://diszko.uw.hu/ *** BahNhoF Rulz ;)

#229 Felhasználó inaktív   Der,Die,Das Gumis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 05. 21:26

idézet:
Ezt írta Diavolo:
Elkuldene valaki nekem is az automata bill.zaras programot lecci? koszi![/quote]

Várjál vele!!!

Mumk
Neked jól müxik ez a bill zár?
Nálam nem.
Hivnak vagy én hivok és akkor is bekapcsol a bill zár.
Ergo csak ugy tudom megszakitani a hivást ,ha elötte kioldom a bill zárat. :(
Ez miért??
Ugyanakkor ha be akarom tölteni a képernyővédőt, kiirja hogy telepitsem a Screen saver programot.(vagy valami hasonló.)

Tipp?
Gumi szerelés-javítás.
Alufelni javítás!!!
1026 Bp Páfrány u. 17/b

0630-326-3600

#230 Felhasználó inaktív   Der,Die,Das Gumis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 05. 21:42

Keresgéltem és találtam egy oldalt.
Aki otthon van ezekben a telefonos progikban, annak lehet hogy mond valamit.
[url="http://"http://parhuzamos.bright-dns.com/tools/dllister/index.php?db=20"]Itt található a site.[/url]
Sok sikert, én pedig továbbra választ keresek, miért nem ok nálam ez a progi.

Free
Gumi szerelés-javítás.
Alufelni javítás!!!
1026 Bp Páfrány u. 17/b

0630-326-3600

#231 Felhasználó inaktív   PyRex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 06. 02:58

Hi!

Van egy kis problémám:

adva van a 6600 telepakolva átlagos dolgokkal (néhány tucat kép, pár mp3, 1-2 ngage játék, stb :)

adva van az ultramp3 progi, működött is rendesen.

na erre ráraktam azt a qrva operát - ráadásul a trialt. a azóta nem megy az ultramp3... egyszerűen betöltés után ki is lép a programból. gondoltam, jó, akkor leszedem az operát, mert szerintem úgyis egy rakat f*s. ekkor ért a meglepi: az application manager közölte, hogy hibás, ezért nem tudja leszedni. Nosza, töröltem manuálisan, de van valahol egy cache4 nevű könyvtár, amit nem lehet törölni, legalábbis SeleQ-val biztos nem. persze az ultramp3 azóta sem megy. grr, széttép az ideg, nehogymár emiatt formázni kelljen a kártyát.

ja még egy dolog: mi történik akkor, ha nem a memóriakártyát, hanem a telcsi belső memóriáját formázom? kapok egy nullára butított alap sw-t, az alap alkalmazásokkal (realone player, stb), vagy???

vagy hogy kell resetelni, hogy fullra mindenhonnan mindent elfelejtsen? :D :rolleyes:

#232 Felhasználó inaktív   mumk 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 06. 14:54

idézet:
Ezt írta PyRex:
Hi!

Van egy kis problémám:

adva van a 6600 telepakolva átlagos dolgokkal (néhány tucat kép, pár mp3, 1-2 ngage játék, stb :)

adva van az ultramp3 progi, működött is rendesen.

na erre ráraktam azt a qrva operát - ráadásul a trialt. a azóta nem megy az ultramp3... egyszerűen betöltés után ki is lép a programból. gondoltam, jó, akkor leszedem az operát, mert szerintem úgyis egy rakat f*s. ekkor ért a meglepi: az application manager közölte, hogy hibás, ezért nem tudja leszedni. Nosza, töröltem manuálisan, de van valahol egy cache4 nevű könyvtár, amit nem lehet törölni, legalábbis SeleQ-val biztos nem. persze az ultramp3 azóta sem megy. grr, széttép az ideg, nehogymár emiatt formázni kelljen a kártyát.

ja még egy dolog: mi történik akkor, ha nem a memóriakártyát, hanem a telcsi belső memóriáját formázom? kapok egy nullára butított alap sw-t, az alap alkalmazásokkal (realone player, stb), vagy???

vagy hogy kell resetelni, hogy fullra mindenhonnan mindent elfelejtsen? :D :rolleyes:
[/quote]

A *#7370# kóddal tudod resetelni a telcsit, de csak óvatosan mert részint teljes adatvesztéssel jár, részint a resetelés ideje alatt nem szabad piszkálni, mert mehet a szervízve.

#233 Felhasználó inaktív   PyRex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 06. 15:01

Thx!

Közben megoldottam: elég volt csak a kártyát formázni, utána feltelepítve az ultramp3-at, már működik. Ki érti ezt? :confused:

Szerintetek milyen márkájú MMC kártyát érdemes venni (256MB-osat szeretnék), amivel tuti megy a telcsi? Mert hallottam, hogy bizonyos kártyákkal vannak gondok. És milyen kártyaolvasót? És hol? :D :D

#234 Felhasználó inaktív   mumk 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 06. 15:04

idézet:
Ezt írta Der,Die,Das Gumis:

Várjál vele!!!

Mumk
Neked jól müxik ez a bill zár?
Nálam nem.
Hivnak vagy én hivok és akkor is bekapcsol a bill zár.
Ergo csak ugy tudom megszakitani a hivást ,ha elötte kioldom a bill zárat. :(
Ez miért??
Ugyanakkor ha be akarom tölteni a képernyővédőt, kiirja hogy telepitsem a Screen saver programot.(vagy valami hasonló.)

Tipp?
[/quote]

A bill.zár sajna így megy, én kicsit hosszabb időre állítom mint 1perc és akkor nem annyira zavaró mivel addigra befejezem a hívást.
A külső telepített screen savereket nem ajánlatos felrakni, mert hamar lemerítik az aksit.

#235 Felhasználó inaktív   mumk 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 06. 15:15

idézet:
Ezt írta PyRex:
Thx!

Közben megoldottam: elég volt csak a kártyát formázni, utána feltelepítve az ultramp3-at, már működik. Ki érti ezt? :confused:

Szerintetek milyen márkájú MMC kártyát érdemes venni (256MB-osat szeretnék), amivel tuti megy a telcsi? Mert hallottam, hogy bizonyos kártyákkal vannak gondok. És milyen kártyaolvasót? És hol? :D :D
[/quote]

Én decemberben vettem 2db 256mb-os mmc-t, (az egyik ajándék volt ismerősnek :cool: ) az üzletben segítettek a raktárosok úgy hogy még ott helyben leformáztam a telcsivel a megvétel elött. 15e+áfa volt akkor. Márkanév sajna nincs rajta, csak egy nagy pillangó, de mobilos üzletekben is ezeket láttam árusítani. Kárgya olvasókat már lehet venni 2-3ezer+áfáért, 7in1, usb 2.0-ás, ismerik a leggyakrabban használt flesh kártya típusokat. Üzletet nem írok mert nagykerbe vettem, de a depo-n találsz biztos hasonló árakat. :cool:

#236 Felhasználó inaktív   PyRex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 06. 15:20

idézet:
Ezt írta mumk:

Én decemberben vettem 2db 256mb-os mmc-t, (az egyik ajándék volt ismerősnek :cool: ) az üzletben segítettek a raktárosok úgy hogy még ott helyben leformáztam a telcsivel a megvétel elött. 15e+áfa volt akkor. Márkanév sajna nincs rajta, csak egy nagy pillangó, de mobilos üzletekben is ezeket láttam árusítani. Kárgya olvasókat már lehet venni 2-3ezer+áfáért, 7in1, usb 2.0-ás, ismerik a leggyakrabban használt flesh kártya típusokat. Üzletet nem írok mert nagykerbe vettem, de a depo-n találsz biztos hasonló árakat. :cool:
[/quote]

Írhatsz, én is tudok nagykerben vásárolni :) Amúgy THX!

#237 Felhasználó inaktív   mumk 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 06. 15:25

idézet:
Ezt írta PyRex:

Írhatsz, én is tudok nagykerben vásárolni :) Amúgy THX!
[/quote]

Privit küldtem.

#238 Felhasználó inaktív   qpci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 06. 23:15

Sziasztok!

Csak most vettem nem rég ilyen telcsit, és lenne egy pár kérdésem, ha tudtok, lécci segítsetek. Ez előtt 6610-esem volt. Azon tudtam a hozzá adott PC Suite-al (nem egy csúcs szoftver) pl a telkönyvet szerkeszteni, üzeneteket leszedni, más progiba áttenni. Ezen hogy tudok ilyeneket csinálni? Mert a hozz adott csúcs Suite-al nem tudok, vagy nem lehet? Egyébként nagyon teccik a telcsi. Ua, mint 3650, vagy 7650. Progik is mennek rejt, úgy ahogy. Honnan lehetne leszedni hozzá progikat? Nem csak játékra gondolok, pl Seleq működö verziója, stb.
A segítséget előre is köszi.
Lehete, hogy már volt ilyenről szó a fórumon, de nem sok kedvem volt átolvasni az egészet.

Qpci
AMD 2500+, GeForce4 Ti 4200, 512 DDR, LG DVDRAM, Seagate 160GB 7200rpm, PCTV Pro, 19" Acer LCD, cicis nénis egérpad.

#239 Felhasználó inaktív   hokusz* 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 07. 00:01

Hi !
Na 2 hete nyúzom ezt a 6600 tipusú csodát.Az hogy nincs rajta alapból a billentyűzár eltörpül azok mellett amiket sorolok:
- nem tudok vele bankommal kapcsolatot teremteni,mert bejelentkezéskor a kisbetűket nem fogadja el és browser hibával kilép./wapbank/szolgáltató még nem tud rá megoldást.
- ha tv-t nézek rajta kemény 40 perc alatt lemerül az aksi.
- az istenért se tudok vele infrán keresztül kapcsolatot teremteni a számítógéppel./még 2 haver se akinek ez van/.
- a csengőhangok nagyon halkak, nem lehet zajosabb helyeken hallani.

#240 Felhasználó inaktív   qpci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 07. 00:09

idézet:
Ezt írta hokusz*:
Hi !
Na 2 hete nyúzom ezt a 6600 tipusú csodát.Az hogy nincs rajta alapból a billentyűzár eltörpül azok mellett amiket sorolok:
- nem tudok vele bankommal kapcsolatot teremteni,mert bejelentkezéskor a kisbetűket nem fogadja el és browser hibával kilép./wapbank/szolgáltató még nem tud rá megoldást.
- ha tv-t nézek rajta kemény 40 perc alatt lemerül az aksi.
- az istenért se tudok vele infrán keresztül kapcsolatot teremteni a számítógéppel./még 2 haver se akinek ez van/.
- a csengőhangok nagyon halkak, nem lehet zajosabb helyeken hallani.
[/quote]

Hello!
A bankot még nem próbáltam énb sem, pedig szükséem lesz rá. TV-t meg minek nézel rajta ennyit? Nekem ment infrán. Igaz, most Bluetooth-on nyomom. Jobb.

Qpci
AMD 2500+, GeForce4 Ti 4200, 512 DDR, LG DVDRAM, Seagate 160GB 7200rpm, PCTV Pro, 19" Acer LCD, cicis nénis egérpad.

Téma megosztása:

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.