HWSW Informatikai Kerekasztal: Nokia 6600 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nokia 6600

#241 Felhasználó inaktív   [ZaK] 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 01. 07. 00:17

nekem van rajta bill zar alapbol csak nem a menu gombbal hanem a bal oldali gombbal és utana gyorsan csillag akarmire van alltiva a bal gomb!
Alaplap: Gigabyte GA-MA78G-DS3H CPU: AMD X2 6400+; VGA: Galaxy 8800GT 512MB RAM; RAM: 3GB DDRII; Hangkártya: Sound Blaster Audigy SE; Egér: Logitech MX518; Hangfal: CAMBRIDGE SOUNDWORKS DTT2500; Ház: Chieftec DA01BD Fekete

#242 Felhasználó inaktív   Der,Die,Das Gumis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 07. 07:05

idézet:
Ezt írta [ZaK]:
nekem van rajta bill zar alapbol csak nem a menu gombbal hanem a bal oldali gombbal és utana gyorsan csillag akarmire van alltiva a bal gomb![/quote]

Automata bill zár nincs rajta.

Free
Gumik Felnik  Adás-Vétel.
Gumi szerelés-javítás.
Alufelni javítás!!!
Műszaki vizsga, vizsgára felkészítés.
1026 Bp Páfrány u. 17/b

0630-326-3600

#243 Felhasználó inaktív   mumk 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 07. 15:42

idézet:
Ezt írta qpci:
Sziasztok!

Csak most vettem nem rég ilyen telcsit, és lenne egy pár kérdésem, ha tudtok, lécci segítsetek. Ez előtt 6610-esem volt. Azon tudtam a hozzá adott PC Suite-al (nem egy csúcs szoftver) pl a telkönyvet szerkeszteni, üzeneteket leszedni, más progiba áttenni. Ezen hogy tudok ilyeneket csinálni? Mert a hozz adott csúcs Suite-al nem tudok, vagy nem lehet? Egyébként nagyon teccik a telcsi. Ua, mint 3650, vagy 7650. Progik is mennek rejt, úgy ahogy. Honnan lehetne leszedni hozzá progikat? Nem csak játékra gondolok, pl Seleq működö verziója, stb.
A segítséget előre is köszi.
Lehete, hogy már volt ilyenről szó a fórumon, de nem sok kedvem volt átolvasni az egészet.

Qpci
[/quote]

Használd hozzá az [url="http://"http://www.opm-2.com/symbian/"]Oxygen Phone Manager for Symbian OS phones Version 2.0.4.[/url] programot. Sokkal többet tud mint a Nokia gyári ratyi programjai. Szerkeszdheted a telefonkönyvet, sms/e-mail-t tudsz írni küldeni, képeked csengőhangokat le/fel stb...
A 2.0.3.-tól felfelé kezeli csak a 6600-t.

#244 Felhasználó inaktív   mumk 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 07. 15:54

idézet:
Ezt írta hokusz*:
Hi !
Na 2 hete nyúzom ezt a 6600 tipusú csodát.Az hogy nincs rajta alapból a billentyűzár eltörpül azok mellett amiket sorolok:
- nem tudok vele bankommal kapcsolatot teremteni,mert bejelentkezéskor a kisbetűket nem fogadja el és browser hibával kilép./wapbank/szolgáltató még nem tud rá megoldást.
- ha tv-t nézek rajta kemény 40 perc alatt lemerül az aksi.
- az istenért se tudok vele infrán keresztül kapcsolatot teremteni a számítógéppel./még 2 haver se akinek ez van/.
- a csengőhangok nagyon halkak, nem lehet zajosabb helyeken hallani.
[/quote]

Azért ez a hamar lemerűl a telcsim szövegnél, figyelembe kéne venni azt is hogy egy igen jó minőségű, erös háttérvilágítású, magas kontrasztú, telefonhoz képest nagy méretű display bizony fogyasztgat rendesen. Az aksi meg akkora amekkora belefért. :cool: Esetedben meg gprs-n keresztül folyamatos a kapcsolat, ami csak hab a tortán. :) :cool:
Az infránál nálad lessz a gond, én most is azzal használom, pedig a lególcsobb Magyar RedSnake alaplapi infrával üzemel. :)

#245 Felhasználó inaktív   PyRex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 07. 16:00

idézet:
Ezt írta mumk:
...én most is azzal használom, pedig a lególcsobb Magyar RedSnake alaplapi infrával üzemel. :)[/quote]

Dettó.

Mondjuk néha valóba lassan veszi észre a telefont a PC Suite, de mindig megtalálja.

#246 Felhasználó inaktív   mumk 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 07. 16:12

idézet:
Ezt írta PyRex:

Dettó.

Mondjuk néha valóba lassan veszi észre a telefont a PC Suite, de mindig megtalálja.
[/quote]

Ott sem az infra kapcsolattal van a gond, a Nokia PC-s softwerei valami átlagon aluli szarok. :)

#247 Felhasználó inaktív   PyRex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 07. 16:22

Persze, én is ezt mondom:

az infra kapcsolat egyből létrejön, csak a pc suite-nak tart néha sokáig, hogy megtalálja a telót :D

#248 Felhasználó inaktív   vdaniel 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 01. 07. 16:46

Hi!

Ki hol vette a telefonját?
A legtöbb helyen nem adnak áfás számlát hozzá (vagy csak plussz pénzért), pedig az nálam nagy előny lenne.
Pannon hálózatban használnám, tehát vagy pannonos, vagy független kéne.
Szerintetek hol lehetne legolcsobban beszerezni? Csak új és tiszta előéletű érdekel.

#249 Felhasználó inaktív   mumk 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 07. 17:05

idézet:
Ezt írta vdaniel:
Hi!

Ki hol vette a telefonját?
A legtöbb helyen nem adnak áfás számlát hozzá (vagy csak plussz pénzért), pedig az nálam nagy előny lenne.
Pannon hálózatban használnám, tehát vagy pannonos, vagy független kéne.
Szerintetek hol lehetne legolcsobban beszerezni? Csak új és tiszta előéletű érdekel.
[/quote]

Hát, passz, mindíg szolgáltatónál (Westel) veszem a telefonokat, valahol el kell költeni a sok platina kártya pontot. :cool: :) Az Aprón hirdet sok gsm üzlet, de hogy mennyire megbízhatók..... :confused:

PS.:
[url="http://"http://www.mobiltelefonok.hu/cgi-bin/gsm/commerce.cgi"]Őket estleg tudom ajánlani, bár csak kiegészítőket vettem náluk, de mindíg korrektek voltak.[/url]

[ 2004. január 07.: mumk szerkesztette a hozzászólást ]

#250 Felhasználó inaktív   qpci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 07. 22:53

idézet:
Ezt írta mumk:

Használd hozzá az [url="http://"http://www.opm-2.com/symbian/"]Oxygen Phone Manager for Symbian OS phones Version 2.0.4.[/url] programot. Sokkal többet tud mint a Nokia gyári ratyi programjai. Szerkeszdheted a telefonkönyvet, sms/e-mail-t tudsz írni küldeni, képeked csengőhangokat le/fel stb...
A 2.0.3.-tól felfelé kezeli csak a 6600-t.
[/quote]

Köszike a segítséget. Közben találtam feljebb egy linket, ahol elég jó kis progik vannak. Most szedem le ezt is (OPM II), de egyenlőre törést nem találok hozzá. Please...
AMD 2500+, GeForce4 Ti 4200, 512 DDR, LG DVDRAM, Seagate 160GB 7200rpm, PCTV Pro, 19" Acer LCD, cicis nénis egérpad.

#251 Felhasználó inaktív   qpci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 07. 22:56

Már megvan. :)
AMD 2500+, GeForce4 Ti 4200, 512 DDR, LG DVDRAM, Seagate 160GB 7200rpm, PCTV Pro, 19" Acer LCD, cicis nénis egérpad.

#252 Felhasználó inaktív   qpci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 07. 23:16

Felraktam, indul is, de nem látja a telcsit. Bluetooth kapcsolat van (azon netezek), de a OPM nem látja a telcsit. Kipipálom, hogy Bluetooth communication port, de nem látja? Én vagyok a béna?

#253 Felhasználó inaktív   vdaniel 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 01. 08. 09:10

idézet:
Ezt írta mumk:

Hát, passz, mindíg szolgáltatónál (Westel) veszem a telefonokat, valahol el kell költeni a sok platina kártya pontot. :cool: :) Az Aprón hirdet sok gsm üzlet, de hogy mennyire megbízhatók..... :confused:

PS.:
[url="http://"http://www.mobiltelefonok.hu/cgi-bin/gsm/commerce.cgi"]Őket estleg tudom ajánlani, bár csak kiegészítőket vettem náluk, de mindíg korrektek voltak.[/url]

[ 2004. január 07.: mumk szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

Kösz, de ők sajnos csak kiegészítőket árulnak. :(

#254 Felhasználó inaktív   mumk 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 08. 21:08

idézet:
Ezt írta qpci:
Felraktam, indul is, de nem látja a telcsit. Bluetooth kapcsolat van (azon netezek), de a OPM nem látja a telcsit. Kipipálom, hogy Bluetooth communication port, de nem látja? Én vagyok a béna?[/quote]

Van egy sys file is, amit fel kell telepíteni a telcsire is, ezt megtalálod a gépeden ahova felraktad OPM-t. :cool:

#255 Felhasználó inaktív   [ZaK] 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 10. 12:29

Van 2.4-es photographer-em, ha valakit érdekel keressen meg irc-n vagy icq-n.
Üdv
ZaK
Alaplap: Gigabyte GA-MA78G-DS3H CPU: AMD X2 6400+; VGA: Galaxy 8800GT 512MB RAM; RAM: 3GB DDRII; Hangkártya: Sound Blaster Audigy SE; Egér: Logitech MX518; Hangfal: CAMBRIDGE SOUNDWORKS DTT2500; Ház: Chieftec DA01BD Fekete

#256 Felhasználó inaktív   qpci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 10. 22:27

idézet:
Ezt írta mumk:

Van egy sys file is, amit fel kell telepíteni a telcsire is, ezt megtalálod a gépeden ahova felraktad OPM-t. :cool:
[/quote]

Köszi a segítséget.

A warezt kérlek ne itt intézd.

Q

[ 2004. január 10.: qpci szerkesztette a hozzászólást ]

[ 2004. január 10.: czaki szerkesztette a hozzászólást ]

#257 Felhasználó inaktív   czaki 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 10. 23:17

Megkérlek Benneteket hogy a warez-dolgokat ne a fórumon beszéljétek meg (inkább privát üzenetben ;)).

Köszi. :)
Caution: objects in mirror are closer than they appear.

#258 Felhasználó inaktív   Der,Die,Das Gumis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 11. 11:16

Szasztok.

Tehát ha jól értelmeztem, akkor OPM progit (v2.2)feltelepitem a gépemre.
Ezt a sys.filet hol találom?
Sehol nem lelem :(

Köszi elöre is.

Free

[ 2004. január 11.: Der,Die,Das Gumis szerkesztette a hozzászólást ]
Gumik Felnik  Adás-Vétel.
Gumi szerelés-javítás.
Alufelni javítás!!!
Műszaki vizsga, vizsgára felkészítés.
1026 Bp Páfrány u. 17/b

0630-326-3600

#259 Felhasználó inaktív   Bugge 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 01. 11. 14:09

Sziasztok!
Nekem is megvan ez a 6600 csoda, már karácsony óta, mivel a westelnél E700-at nem lehetett kapni sehol, ezrét vettem ezt. Bár elöször féltem tőle, mert nem szeretem a Nokiákat, bár ezzel elégedett vagyok. Bár vannak hibái. Pl: Miért van az, hogy nem lehet sms-ben "áúőó" betűket írni, főleg az "á" idegesít!!! Megmondaná valaki??
Brutális állat a pályán!

#260 Felhasználó inaktív   mumk 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 11. 16:18

idézet:
Ezt írta Der,Die,Das Gumis:
Szasztok.

Tehát ha jól értelmeztem, akkor OPM progit (v2.2)feltelepitem a gépemre.
Ezt a sys.filet hol találom?
Sehol nem lelem :(

Köszi elöre is.

Free

[ 2004. január 11.: Der,Die,Das Gumis szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

....OxygenSymbianOPMAgentNokia :cool:

Téma megosztása:

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11