Szóval továbbra is filózok a notivásárláson...
Az már több mint valószínű, hogy CLEVO gépet veszek. (Mivel fontos, hogy A64-es legyen, normális chipset-tel.)
Nos, írogattam a notebook.hu-nak pár érdeklődő mail-t, és kicsit lekezelő stílusba adták elő a fugurát... aztán valahogy kezdett a kolléga egész értelmesen írogatni...
Ezek az M400K-s sorozatból valóak.
Kérdés:
1)
A "06"-os gépben mennyire lassú az 5400-as vinyó ? (az ok, hogy 8 mega cache van benne)
Érdemes "rakni" bele 60-as 7200-es 8 megás vincsit? (itt jegyezném meg, hogy a fogyasztás nem lényeges.)
2) Miért nem hajlandó egyik szervizes kolléga sem válaszolni arra a kérdésre, hogy: _"van-e 40-es 7200-es vinyójuk 8 mega cache-el?"_
Valahogy mindig elterelik a szót, és vagy 5400-es 40-est akarnak adni, vagy pedig szitén 5400-es 60-ast.... De nekem gyors vinyó kell könyörgöm!!! Ezt miért nem képesek felfogni?
3) Mennyivel melegszik jobban a gyorspörgő vinyó az 5400-eshez képest?
Szerk.: Még egy dolog... úgy "cuzammen"...... a CLEVO-ról mi a véleményetek?
Olvastam, hogy a bios, és egyéb driver frissítésekkel nagyon lassan jelentkezik a cég.... de ezenkívül? Esetleg más?
És persze ha valaki tud A64-es, szupi noti-t gyorspörgő vinyóval, és min. (egyben) 512 rammal, akkor linket dobhat.
Szerkesztette: poopa 2005. 03. 07. 15:24 -kor

Súgó
A téma zárva.