Idézet: sbazsi - Dátum: 2005. márc. 10., csütörtök - 12:37

Tehát én mindenképpen egy Sub gépet szerettem volna, nagy akkuidővel.
Amik szóba jöhettek volna:
ASUS (sajna csak bolti áron tudtam volna beszerezni)
ACER (ezt vettem)
IBM (sajna csak bolti áron tudtam volna beszerezni)
HP (el van basz*va)
Alaposan körüljártam a témát, így mind a négy gépről van némi képem...Fontos tudni, hogy az első három a "márka" majdnem csúcsai. Jóformán csak külalakban és némi (x10E) árban különböznek. A HP sajna 2h-t bír max. de általánosságban igaz, hogy egyre csúsznak lefelé a minőségben, tehát eleve kiesett. A többi komoly megjelenésű bár az IBM a legférfiasabb, az ASUS pedig alegnőiesebb

Tehát a tesztalany(1hetes, uh. csak a fontosabb infókat írom):
1. Proc: 1.6GHz dothan (a brute force törésben 60%-al nagyobb teljesítményt mértem mint az asztali Cel1.7 procinál.tudom nem ugyanaz a kettő, de gondoltam erre sokan kiváncsiak lennétek)
2. HDD: 60GB 1A-es HDD (röviden: melegszik szegény és pont a tenyér alatt van (ha folyamatosan jár a motor, de a fejet nem kell pozicionálni, akkor is 38C) Le fogom cserélni 0,7A-re...
3. Hang: a venti nagyon halk, csak akkor megy amikor kell neki 58C felett kapcsol be.
4. Akku: Full fényerő, Folyamatos másolás, rádugott külső DVD író, WLAN= 2.5h
Ha WLAN+60% fényerő (netezek) 4h 41perc et mértem vele.
Sajna ha tápra van dugva, akkor a proc. 1.6-on ketyeg folyamatosan. Erre még nem találtam megoldást, ha valakinek van valami sebesség szabályzó universal programja az légyszi szóljon...