Idézet: Zethos - Dátum: 2006. júl. 6., csütörtök - 22:37
Nem kötekedni akarok, de te azt írtad, hogy ha francia autója van akkor venni kell hozzá külső antennát, ami ugye ebben a formában elég pontatlan megfogalmazás és van akit ez félrevezethet. Ez a fémgőzölt üveg szerintem csak az újabb francia autóknál van és mint te is írtad, csak extra.
Csak tippelek, de lehet, hogy ennek a fémgőzölésnek is vannak fokozatai, mert olvasni olyat is, hogy fémgőzölt szélvédőnél is talál pozíciót, gondolom a visszavert jelek is besegítenek olyankor. Kérdés, hogy az ugy mennyire pontos és pl. városban, szűk utcákban nem veszíti-e el könnyen a jelet.
Vagy előfordulhat, hogy csak az oldalablakokon keresztül bejútó visszavert jelekből számol ilyen esetekben?
Ez tény.
Viszont akinek ilyen van, azok (akikkel én beszéltem), mind külső antennával dolgoznak.
(peugeot 206ban már fémgőzőlt van, 14 éves)
Lehet ez extra tartozék, nem tudom.
Az én 13 éves japán autómban nincs hővédő üvegezés, csak színezés, ez nem zavarja.
Amúgy nem csak a gyári szélvédőkre vonatkozik ez, ismerősömnek fóliázott autója van (t**folia), és bizony abban 1 műholdat sem talált
Tehát sajnos nekem az a tapasztalatom.
Mindezek ellenére úgy gondolom, hogy ez ne riasszon el senkit ilyen készülék vételétől, hisz ha ilyen gond van, tényleg nem nagy beruházás egy külső antenna.
Szerkesztette: havri1 2006. 07. 10. 06:47 -kor
Enermax 525W Pro82+, Gigabyte GA-EP35C-DS3R, Core™2 Quad CPU Q9400, Zalman CNPS9500 AT, 2x 4GB Kingmax DDR3-1333 , Gigabyte GTX460OC 768mb, ADATA 64gb SSD, 2x 500GB SATA2 Hitachi (R0),HITACHI 1500GB 7K3000 SATA3, Pioneer 212D, Toshiba SD-M1802, 22"W Asus, Logitec MOMO Racing, APC CS500, Windows 7 / 64, Net : 25/5 DSL Extra by thome