HWSW Informatikai Kerekasztal: PDA-król mindent - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (70 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PDA-król mindent Értékeld a témát: -----

#541 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 15. 12:27

A speedshopon (illetve a pdamania-n) kívül tudtok olyan helyet, ahol autós tartókat lehet kapni? Dell X51v-hez kéne, de az említett helyeken csak ugyanaz a Brodit fej kapható, ami miatt fúrni kéne a műszefalat (soha), és 8200 az ára. :down: Van náluk "összelegózható" tartó kb. 7 rongyért, ami külön gégecsőből és külön tartófejből áll, ez már közelebb áll az igényeimhez. Egyéb tipp?

#542 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 08. 15. 14:57

Idézet: Satriani - Dátum: 2006. aug. 15., kedd - 13:27

A speedshopon (illetve a pdamania-n) kívül tudtok olyan helyet, ahol autós tartókat lehet kapni?

Brodit weboldalán nézzél szét a fúrásmentes tartókért, vagy Speeedshopban van fúrásmentes alutartó, amit rádió mellé be lehet tolni. Nekem az teljesen jó lett, 2ezer alatt. Mondjuk köcsögök voltak, mert nem engedték a kocsiba belepróbálni, én meg úgy többet cuccost nem veszek. Megvettem máshol.
Make love not Wor.

#543 Felhasználó inaktív   Yoisten 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 18. 17:56

Idézet: Satriani - Dátum: 2006. aug. 15., kedd - 12:27

A speedshopon (illetve a pdamania-n) kívül tudtok olyan helyet, ahol autós tartókat lehet kapni? Dell X51v-hez kéne, de az említett helyeken csak ugyanaz a Brodit fej kapható, ami miatt fúrni kéne a műszefalat (soha), és 8200 az ára. :down: Van náluk "összelegózható" tartó kb. 7 rongyért, ami külön gégecsőből és külön tartófejből áll, ez már közelebb áll az igényeimhez. Egyéb tipp?

Még én sem találtam sehol Asus bölcsöt. Remélem ez megnyugtat :D Ebay, mint szuicid megoldás?
Speedshopban meg legutóbb olyan sorok álltak, hogy azt hittem legalább valami leszbisó megy bent...

#544 Felhasználó inaktív   chhoward 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 18. 18:56

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. aug. 15., kedd - 14:57

Brodit weboldalán nézzél szét a fúrásmentes tartókért, vagy Speeedshopban van fúrásmentes alutartó, amit rádió mellé be lehet tolni. Nekem az teljesen jó lett, 2ezer alatt. Mondjuk köcsögök voltak, mert nem engedték a kocsiba belepróbálni, én meg úgy többet cuccost nem veszek. Megvettem máshol.

Titok, hogy hol?

#545 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 21. 17:37

Idézet: debaj - Dátum: 2006. aug. 2., szerda - 8:10

Tényleg, PÜ-ben el tudnád küldeni a cseh 1950 árát?

Idokozben talaltunk olcso itthoni forrast is, ANGOL rx1950-re, 45+faert merik a hivatalos 68+faval szemben.
Annyira angol, hogy angol konnektorba passzol a toltoje. :Đ

De adnak melle Schuco adaptert is...

Szerkesztette: nyunyu 2006. 08. 21. 17:43 -kor

#546 Felhasználó inaktív   P22 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 25. 00:44

Idézet: pimpu - Dátum: 2006. máj. 10., szerda - 19:34

Megteszed kérlek, ha megvan ez a file, akkor küldesz egy pü-t. Sajnos már innen lekerült a file máshol meg nem találom. A ms meg nem küld béta kódot. Köszi!

#547 Felhasználó inaktív   P22 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 25. 21:12

Idézet: P22 - Dátum: 2006. aug. 25., péntek - 0:44

Megteszed kérlek, ha megvan ez a file, akkor küldesz egy pü-t. Sajnos már innen lekerült a file máshol meg nem találom. A ms meg nem küld béta kódot. Köszi!

Azóta meglett, köszi....

#548 Felhasználó inaktív   pimpu 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 26. 17:20

Idézet: P22 - Dátum: 2006. aug. 25., péntek - 22:12

Azóta meglett, köszi....

most akartam elküldeni, de akkor már nem kell...

#549 Felhasználó inaktív   Vaj001 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 29. 12:07

Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek.
Jelen pillanatbann egy P910i- készüléket használok, első sorban telefonálásra, másod sorban pedig táblázat kezelésre, játékra, bluetoothon netezésre (na ezt nem szeretem), filmnézésre.
Nagy vágyam volna, hogy ezeken felül tudjak wlanon netezni, és tudjak gps-navigálni, de nem találok olyan készüléket ami mindenre tökéletesen megfelelne, és még tetszik is (és az is jó lenne ha szoftverekkel is jól ellenne látva)... a pda mánia készülék keresője kidob pár kütyüt de ezeket valahogy anyira nem találom csinosnak... :s
Milyen pda kell nekem? :)

#550 Felhasználó inaktív   Naszta 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 08. 29. 12:19

HP iPAQ hw6910 vagy hw6915 >>> Link <<<
Fujitsu-Siemens T830 >>> Link <<<

Nekem az első van. Bevált. Mondjuk az gáz, hogy a HP a locale settingshez nem írta meg rendesen a progikat, és így csak English/US-ben működik jól a PDA.

#551 Felhasználó inaktív   Vaj001 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 29. 13:24

a hp az ára miatt jobban tetszik... :)
a Benq P51 -et miért hagytad ki? az nem jó?
Na most körül nézek melyiket lehet kapni használtan.. :D

#552 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 01. 06:45

Nyitttam kulon topikot, de kihalt.

Hasznalok a ceg jovoltabol egy intermec 700c-s ppc-t. Azonban eleg idegen meg a tema szamomra. Feltelepiteni mindent fel tudok, azonban az eltavolitassal mar problemak adodnak. A pc-vel valo szinkronizalasra az activesync (tovabbiakban AC) 4.2-t hasznalom.

Konkret problema peldaul, hogy ha uninstallalok egy programot akkor az nem hajtodik vegre. Probalhatom az AC-bol, vagy magarol a ppc-rol. Ujrainditom, valtozatlan a helyzet. Az eltavolitasi menuben ott marad a bejegyzes tovabbra is. Hard reset volt, az sem segitett. Vegigbongesztem a memoriajat a gepnek, nem talaltam meg, hogy hol tarolja ezeket a bejegyzeseket.

Van a gyarilag inplantalt regking 2003. Hard reset utan ez is megkerdezi orokke, hogy "mar fel van telepitve, legyen-e reinstall?". Ha meg a reinstallt valasztom, akkor duplikalja a parancsikonokat a programok menuben.  :omg:
Probaltam registry cleanerrel tisztogatni, de az sem hozott eredmenyt. Osszessegeben tehat van egy szemetekkel teli oprendszeres ppc, amit szeretnek rendbetenni software ugyileg.

Maga a gep nekem nagyon bejon. Igaz robosztus joszag, de allja is a kikepzest derekasan.  :Đ
Egyszer valaki megpróbált elmondani Jack Bauernek egy „kip-kopp, ki kopog?” viccet. Jack megtudta ki az, kinek dolgozik, és hogy hol van a bomba...

#553 Felhasználó inaktív   pimpu 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 02. 18:34

Idézet: PeppeR - Dátum: 2006. szept. 1., péntek - 7:45

Nyitttam kulon topikot, de kihalt.

Hasznalok a ceg jovoltabol egy intermec 700c-s ppc-t. Azonban eleg idegen meg a tema szamomra. Feltelepiteni mindent fel tudok, azonban az eltavolitassal mar problemak adodnak. A pc-vel valo szinkronizalasra az activesync (tovabbiakban AC) 4.2-t hasznalom.

Konkret problema peldaul, hogy ha uninstallalok egy programot akkor az nem hajtodik vegre. Probalhatom az AC-bol, vagy magarol a ppc-rol. Ujrainditom, valtozatlan a helyzet. Az eltavolitasi menuben ott marad a bejegyzes tovabbra is. Hard reset volt, az sem segitett. Vegigbongesztem a memoriajat a gepnek, nem talaltam meg, hogy hol tarolja ezeket a bejegyzeseket.

Van a gyarilag inplantalt regking 2003. Hard reset utan ez is megkerdezi orokke, hogy "mar fel van telepitve, legyen-e reinstall?". Ha meg a reinstallt valasztom, akkor duplikalja a parancsikonokat a programok menuben.  :omg:
Probaltam registry cleanerrel tisztogatni, de az sem hozott eredmenyt. Osszessegeben tehat van egy szemetekkel teli oprendszeres ppc, amit szeretnek rendbetenni software ugyileg.

Maga a gep nekem nagyon bejon. Igaz robosztus joszag, de allja is a kikepzest derekasan.  :Đ

valószínűleg nem jól csinálod a hardresetet. azután csak a "szűz" oprendszernek kellene a gépen lennie.
javaslom az user manual ezirányú tanulmányozását

#554 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 05:16

Idézet: pimpu - Dátum: 2006. szept. 2., szombat - 18:34

...

Nem tudjak kezhez adni azt a francos konyvet. A honlaprol toltottem le kezikonyvet. Abban csak ketfele reset-rol van szo. Van "warmboot", meg "coldboot". A warmboot-nal csak annyi tortenik, hogy az esetlegesen megfagyott appz-ok bezarulnak. Coldboot-nal pedig a windows betoltese utan feltelepulnek bizonyos .CAB file-ok. Ezek szerint tehat a coldboot sem lenne egyenlo a hard-reset-tel? Honnan tudjam meg hogyan lehet hard-reset-elni ezt a masinat? Nem talalok semmi idevonatkozo infot a neten.

Az szamit, hogy a programokat a CF kartyara szoktam telepiteni? Ugy ertem, hogy egy hard-reset utan a winnek tisztanak kellene lennie mindenfele keppen.
Egyszer valaki megpróbált elmondani Jack Bauernek egy „kip-kopp, ki kopog?” viccet. Jack megtudta ki az, kinek dolgozik, és hogy hol van a bomba...

#555 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 05:32

Probaltam ezzel a programmal is a hard-reset-et:

PHM Task manager 0.1

Ugyan az tortent, mintha coldboot-oltam volna. A coldboot egyebkent ugy tortenik, hogy akksi kivesz, majd az akksi alatt levo gomb megnyom.

#556 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 09. 04. 06:34

Idézet: PeppeR - Dátum: 2006. szept. 4., hétfő - 6:32

Ugyan az tortent, mintha coldboot-oltam volna. A coldboot egyebkent ugy tortenik, hogy akksi kivesz, majd az akksi alatt levo gomb megnyom.

Olvas most a fene doksit róla, de max vedd ki 1 napra az akkut, akkor tuti visszatér gyári állapotba, hisz backup akku nem fogja bírni, Ha mégis, akkor talán azt a resetelő gombot tovább kell nyomva tartani, vagy egyéb varázslás.

Hidegresetnél abszolút gyári állapot, elfeledi az összes felrakott proggit, időbeállítást, még a képernyőt is újra kell kalibrálni rögtön bekapcsoláskor, meg rendesen elejéről felkonfigni. Amíg nem ez történik, addig az nem hidegreset.
Make love not Wor.

#557 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 08:09

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. szept. 4., hétfő - 6:34

...

Ok, megprobalom, aztan majd beszamolok rola.

#558 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 15:13

Csak sikerult "kiutni". Csupan az kerulte el a figyelmem, hogy be volt kapcsolva a registry mentes hard-reset esetere is. Azt kikapcsoltam es beallt az az allapot, amit annyira vartam. Koszi a segitseget!

#559 Felhasználó inaktív   KGy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 06. 09:22

Hi.
Tudja valaki, hogy a HP jordana 5xx pda-khoz ? voltos adapter kell. Ha jól sejtem, akkor 5v, de a hp specifikációkban ez persze nincs megadva. S a gugli sem túl segítőkész ez ügyben, szinte csak kereskedői oldalakat ad...
György

#560 Felhasználó inaktív   1soproni 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 08. 12:40

Ingyenes RSS readert keresek HP ipaq 2400 szériára. Szeretném, ha az asztalon meg tudná jeleníteni a híreket. pRSS-t próbáltam, de ha beállítom hogy cserélgesse a híreket folyton újraindul az egész PDA  :confused:
Mit tudtok ajánlani?
Összesen két dologra van szükség az életben WD-40 és szigetelőszalag. Ha nem mozdul pedig kellene: WD-40. Ha mozog pedig nem kellene: szigetelőszalag.

Téma megosztása:

• (70 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.