PDA-król mindent
Elküldve: 2006. 09. 08. 18:45
A munkahely nem kocsma, hogy mindennap bejárj...
Elküldve: 2006. 09. 08. 19:30
Hallottatok már erről a bluetooth -os GPS vevőről? Az ára elég jó. Használta már valaki?
http://www.net-snake...php?termek=5001
Köszi
Elküldve: 2006. 09. 08. 21:01
Ebben az árkategóriában a különböző, ugyanazzal a chipsettel szerelt típusok közti különbség általában csak sillang meg dizájn (meg akkukapacitás), szerintem nem rossz bót.
Szerkesztette: debaj 2006. 09. 08. 21:03 -kor
Elküldve: 2006. 09. 09. 19:31
Elküldve: 2006. 09. 09. 21:17
Idézet: Aragorn - Dátum: 2006. szept. 9., szombat - 19:31
A legjobban akkor jársz, ha magad győzödöl meg a dolgokról.
Hidd el az ember már csak olyan, hogy magának hisz a legjobban.
szerintem látogass el a PDAMania oldalára, gugli kiadja. ott olvashatsz bőven tesztet, véleményt.
Én nem szeretnék ilyen mindent tudó kütyüt, ezért nekem kettö van.
De komolyan. Nagy a választék. Ott olvass, és majd utánna könnyebb lesz a döntés.
Elküldve: 2006. 09. 09. 23:00
Idézet: chhoward - Dátum: 2006. szept. 9., szombat - 22:17
Hidd el az ember már csak olyan, hogy magának hisz a legjobban.
szerintem látogass el a PDAMania oldalára, gugli kiadja. ott olvashatsz bőven tesztet, véleményt.
Én nem szeretnék ilyen mindent tudó kütyüt, ezért nekem kettö van.
De komolyan. Nagy a választék. Ott olvass, és majd utánna könnyebb lesz a döntés.
Már olvastam tesztet róla, meg beleolvastam a pdamánia milo a701 830 oldalas fórumába is. Viszont kiváncsi lennék a személyes tapasztalatokra.
Elküldve: 2006. 09. 10. 06:42
Idézet: Aragorn - Dátum: 2006. szept. 9., szombat - 20:31
Hali! T-Mobile MDA Compact II (HTC Charmer) is befutó lehet, a feltételeid alapján, egyedül WLAN nincs rajta, de minden, mi szem szájnak ingere. A PDA Mánia, és a Windows CE Portal is foglalkozik vele elég sokat.
Elküldve: 2006. 09. 10. 09:07
Idézet: Aragorn - Dátum: 2006. szept. 9., szombat - 23:00
Te magad írtad, csak a Mio A710 -nek van 830 oldalas topicja, OTT. A többi ilyen jellegű készüléknek szintén kb ennyi. Ráadásul ezt a kérdést a PDA topicban feszegeted itt :confused:
Szerinted, hol van reményed a több személyes tapasztalatra? Már ne haragudj, de nem értelek.
Elküldve: 2006. 09. 10. 09:32
Idézet: Aragorn - Dátum: 2006. szept. 9., szombat - 20:31
Nekem van, semmi bajom vele, Eten is gyárt hasonló tudású készüléket, csak nekem a mio jobban tetszett.
Vettem már pár db használtat a mio topikból is haveroknak, nekik is megy minden gond nélkül, pedig azért árulták, mert valami gondjuk volt vele, nem jöttek meg smsek, nem csörgött hiváskor etc.
Erre annyit tudok mondani, hogy nem szabad semelyik telefonos pdara ész nélkül programokat telepíteni, mert bizony van jópár, ami megakasztja a gsm részét.
De nekem semmi bajom vele és jópár topiktársamnak sem, meg azoknak sem, akiknek a használtakat, amikre nem jöttek meg a hivások meg smsek eladtam.
Sokan szivnak még bt kihangosítóval is, de azt nem tudom, nem használok, lehet nekem is szar lenne.
De olvasd pdamaniát és akkor lehet olvasol negativot-pozitivot, és majd eldöntöd.
Aki meg okosan azt irta, hogy pdamanián minden készüléknek akkora topikja van, az menjen és nézzen körül, mert nem mindennek van akkora topikja, ja és fél éves a készülék, előtte volt kb 300 hozzászólás, amelyikeknek meg még nagy topikjuk van azok mind 2-3 éve piacon levő készülékek.
Elküldve: 2006. 09. 10. 09:53
Idézet: bigsee - Dátum: 2006. szept. 10., vasárnap - 7:42
Megnéztem. Egyelőre a listára feltettem.
Elküldve: 2006. 09. 10. 09:59
Idézet: chhoward - Dátum: 2006. szept. 10., vasárnap - 10:07
Szerinted, hol van reményed a több személyes tapasztalatra? Már ne haragudj, de nem értelek.
Nem haragszom, viszont egy 800 oldalas topicból kihámozni az értelmes dolgokat... hát na. Én ezen a fórumon regisztráltam, tehát itt tudok kérdezni. És miért itt feszegetem? Mert ez mindamelett hogy tud telefonálni még pda is (ha nem tévedek).
Elküldve: 2006. 09. 10. 09:59
Idézet: marci3pecs - Dátum: 2006. szept. 10., vasárnap - 10:32
Vettem már pár db használtat a mio topikból is haveroknak, nekik is megy minden gond nélkül, pedig azért árulták, mert valami gondjuk volt vele, nem jöttek meg smsek, nem csörgött hiváskor etc.
Erre annyit tudok mondani, hogy nem szabad semelyik telefonos pdara ész nélkül programokat telepíteni, mert bizony van jópár, ami megakasztja a gsm részét.
De nekem semmi bajom vele és jópár topiktársamnak sem, meg azoknak sem, akiknek a használtakat, amikre nem jöttek meg a hivások meg smsek eladtam.
Sokan szivnak még bt kihangosítóval is, de azt nem tudom, nem használok, lehet nekem is szar lenne.
De olvasd pdamaniát és akkor lehet olvasol negativot-pozitivot, és majd eldöntöd.
Aki meg okosan azt irta, hogy pdamanián minden készüléknek akkora topikja van, az menjen és nézzen körül, mert nem mindennek van akkora topikja, ja és fél éves a készülék, előtte volt kb 300 hozzászólás, amelyikeknek meg még nagy topikjuk van azok mind 2-3 éve piacon levő készülékek.
Értem és thx.
Elküldve: 2006. 09. 10. 10:03
Általában mindig így járok mikor valamit akarok venni. Amig nem nézek utánna tudom, hogy mit akrok és mennyiért. Minél többet olvasok annál inkább nem tudom hogy akkor most mit is akarok és ez mennyit is ér meg nekem...
Elküldve: 2006. 09. 10. 11:01
Idézet: Aragorn - Dátum: 2006. szept. 10., vasárnap - 11:03
Általában mindig így járok mikor valamit akarok venni. Amig nem nézek utánna tudom, hogy mit akrok és mennyiért. Minél többet olvasok annál inkább nem tudom hogy akkor most mit is akarok és ez mennyit is ér meg nekem...
Ez így igaz, velem is így van, de az előzőekhez hozzátéve...
Idézet: Aragorn - Dátum: 2006. szept. 10., vasárnap - 10:59
...bocs az itteniektől - nem bántásból írom - ez nem különféle PDA-kra szakosodott fórum, itt minden van a-tól z-ig. szerk.: Ugyanúgy, ahogy a másik fórumokon típusonként boncolgatják őket.
Szerkesztette: bigsee 2006. 09. 10. 11:02 -kor
Elküldve: 2006. 09. 10. 14:02
A 2 telefon látja egyamást, fileokat simán küldök-viszek, de a T-mobile netjére nem tudok kimenni a telefonon keresztül.....a bt mindíg szétkapcsol.
Régi Asus a620am és 6230am tökéletesen működött így, de mind a 2 ketyerét lecseréltem.... és most nem tom mi legyen...
:confused:
Elküldve: 2006. 09. 10. 20:55
Idézet: bigsee - Dátum: 2006. szept. 10., vasárnap - 12:01
Én sem kimondotta a mio a701-ről akrtam tudni, csak eddigi ovasgatás után az tünt jó választásnak. Azért írtam ide, hogy ha esetleg tud valaki alkalmasabbat és HA van esetleg valakinek ilyennel (általam eddig lejobnak vélt-el) tapasztalata az szoljon. Szal ez szerintem a topicaba egyértelmüen belefér
És legfőképp azért is vagyok kiváncsi szubiektív véleményekre (melyek sajáttapasztalaton alpulnak) mert a tasztek és leírások olykor vagy túl "szárazak" vagy némi befolyással van a szponzor a tesztre
Na asszem kutakodok tovább, de a tippeket továbra is várom.
Thx
Elküldve: 2006. 09. 10. 21:02
Idézet: Aragorn - Dátum: 2006. szept. 10., vasárnap - 20:55
És legfőképp azért is vagyok kiváncsi szubiektív véleményekre (melyek sajáttapasztalaton alpulnak) mert a tasztek és leírások olykor vagy túl "szárazak" vagy némi befolyással van a szponzor a tesztre
Na asszem kutakodok tovább, de a tippeket továbra is várom.
Thx
Mielőtt döntessz, regisztrálj esetleg egy másik fórumra is.
Semmibe sem kerül.
Ráadásul, ha már választottál, és vettél, ott még mindig olyanok segíthetnek, akik valamelyest értenek hozzá.
Vagy mégegyszer olvasd el marci3pecs hozzászólását.
Csak a jószándék vezetett eddig, és nem tovább
Elküldve: 2006. 09. 10. 21:02
Idézet: Aragorn - Dátum: 2006. szept. 10., vasárnap - 21:55
Egy jótanács:
A nyolcszáz oldalas topicok általában a következőféleképpen épülnek föl:
-Első pár lap: mindenki nagyon várja a készüléket, ami még nem kapható, fokozódó izgalom
-Ez után egy bő 100-500 hozzászólás: szép sorban mindenki megveszi a gépállatot, magasröptű eszmecsere a gépről, hű de szuper, ez benne a jó, emiatt felejtős
-Többi hozzászólás: mikor lesz a következő (adott géptípus)-találkozó, ki mit evett vacsorára, hogy van a család, gyerekek, offtopichegyek. Hébe-hóba beesik egy újonc, megkérdezi, hogy francia romot hogy lehet magyarosítani meg miért nem jó a bluetooth, rövid úton lerendezik, aztán megy tovább az úri csevely
Elküldve: 2006. 09. 11. 05:18
Idézet: debaj - Dátum: 2006. szept. 10., vasárnap - 22:02
-Első pár lap: mindenki nagyon várja a készüléket, ami még nem kapható, fokozódó izgalom
-Ez után egy bő 100-500 hozzászólás: szép sorban mindenki megveszi a gépállatot, magasröptű eszmecsere a gépről, hű de szuper, ez benne a jó, emiatt felejtős
-Többi hozzászólás: mikor lesz a következő (adott géptípus)-találkozó, ki mit evett vacsorára, hogy van a család, gyerekek, offtopichegyek. Hébe-hóba beesik egy újonc, megkérdezi, hogy francia romot hogy lehet magyarosítani meg miért nem jó a bluetooth, rövid úton lerendezik, aztán megy tovább az úri csevely
Elküldve: 2006. 09. 11. 06:31
Idézet: debaj - Dátum: 2006. szept. 10., vasárnap - 22:02
tökéletes leírás

Súgó
A téma zárva.