Idézet
Szóval, a lépések:
1. Rakd a gépet töltőre kb. 2 óra hosszat. Ne próbáld bekapcsolni, és ne nyomj meg egyetlen gombot se. (Én rátettem a gépre a tokot macskavédelmi okokból.
2. Két óra elteltével vedd le a gépet a töltőről, és hagyd pihenni 45 perc-1 óra hosszat. Továbbra se nyomj meg semmit.
3. A háromnegyed-egy óra leteltével nyomd meg a Reset gombot.
4. Tedd vissza a töltőre a gépet egy-két percre, de NE TOVÁBB, különben az egész procedúrát kezdheted elölről.
5. Egy-két perc után nyomd meg a reset gombot. A gépnek el kell indulnia, ha nem zárlatos az akku. Ha elsőre nem indul, le kell venni a töltőről, vissza kell tenni, majd újabb resetet kell nyomni. Ezt lehet, hogy párszor meg kell ismételni, elsőre nem mindig sikerül. Ha a gép életjelet adott, tilos lehúzni a töltőről, végre kell hajtani az első töltésre vonatkozó előírásokat (a részleteket a géped gépkönyvében találod.) Most az akku úgynevezett "tanuló módban" van, ezzel "reseteled" az akkumulátor állapotjelző chipjét.
Ha a gép már működik, érdemes elkezdeni az utánajárást, honnan lehet új akkut szerezni, ez az eljárás ugyanis nem hozza vissza a teljes kapacitást, viszont várakozás közben a gépet is tudod használni
Ezt az eljárást én is most próbálom először, ha járatosabb ember hibát, kiegészítenivalót talál a leírásban, ne tartsa magában!
http://www.pdamania.hu/forum/forum1.php3?q...60&y=10&x=100#1
Egy próbát megér, nekem valami életet sikerült lehelnem bele (iPAQ 5450), aztán már minden baja volt, és meghalt. Egy iPAQ 5550-en viszont segített a leírásom.
Szerkesztette: debaj 2006. 11. 07. 12:42 -kor

Súgó
A téma zárva.