HWSW Informatikai Kerekasztal: PDA-król mindent - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (70 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PDA-król mindent Értékeld a témát: -----

#761 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 21. 21:10

Idézet: Biopon - Dátum: 2006. dec. 21., csütörtök - 21:01

Neked hány órát bírja amúgy?

5-6 órát. De amit leírtam, nem egyenlő egy egyszerű lemerítés-töltéssel, mert az én gépem kiír valami olyasmit, hogy az akkumulátor jelenleg "power calibration" módban van, ne húzzam le a töltőről. :) Valami külföldi oldalon találtam, hogy van az akkuban valami vezérlőelektronika, az aktiválja ezt a módot, ha a töltés teljesen leesik.

Szerkesztette: debaj 2006. 12. 21. 21:12 -kor

#762 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 23. 21:46

Hogyan tudunk PDA-nkra turistatérképet feltölteni?

Oktató videó.

#763 Felhasználó inaktív   Killer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 25. 11:02

Idézet: debaj - Dátum: 2006. dec. 23., szombat - 22:46

KIRÁLY :D

#764 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 12. 28. 15:54

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. dec. 20., szerda - 2:08

Áááákeer, nem tud 3g-t, nem távirányít az infrája, meg sima WEP-es a wlan. ezek direkt arra utaznak, hogy valaki megvegye, mert occsó, meg fasza, oszt jövőre lecserélje?

WEP-es nyavaját már csomó helyen nem használhatom, 3G meg néha kezd jól jönni. A billentyűzete változatlanul jó lehet, de ilyen bizonytalanul azért 130 rugós eszközt inkább kipróbálnék, de gyanítom 1 kézzel is rendesen kezelhető.
Make love not Wor.

#765 Felhasználó inaktív   Goodwill 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 28. 20:00

Hali!

Vettem 1 Mitac Mio A701-es PDA-t, beleraktam a memóriakártyát és nem tudom kivenni. Van erre valami speciális megoldás? Mert sehogy nem akar kijönni. A sim kártyámat se merem belerakni, mert nem érzem magamban az erőt hogy azt hogy fogom majd kivenni, szinte elnyelné az egész kártyát. Ha tudna valaki segíteni megköszönném.

#766 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 01:01

Ha benyomod egy kicsit, úgy sem ugrik ki? Ha nem, akkor irány a szerviz.

#767 Felhasználó inaktív   JJ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 08:27

Ahogy debaj is mondta, ha egy picit megnyomod körömmel befelé akkor ki kéne, hogy tudd venni. Az egy rugós slot. A kártya működött rendesen, jól tetted bele? Beszorult kártyát eddig csak CF-et láttam és azt is csak azért mert a tulaj ügyesen beleerőltette fordítva.
Azóta vagyok ilyen szerény, mióta tökéletes lettem! PDA, Navigáció, GPS: http://www.pdacafe.hu , 24 óra szórakozás:
http://www.bulimania.hu

#768 Felhasználó inaktív   barabash 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 20:47

Sziasztok !

Mio P550-es Pda-m és Hp noti. Ezeket szeretném Wlan-on összekötni, h tudjam használni az internetet a PDA-ról is. OpRsz-ek: Win Ce és Win XP. Szépen látják 1mást, max. jelerősség, hálózat létrehozva.

Mi a következő lépés ? Sehol nem találok olyan opciót, amivel "használni" is tudnám ezt a meglévő hálózatot.

Hogyan tudok most ezen keresztül fájlt küldeni ?
Tudom használni igy a gépen futó net-et a Pda-val ?

THX

#769 Felhasználó inaktív   Goodwill 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 21:34

Köszi már műxik....ehhh télleg csak be kellett nyomni. Erre nem is gondoltam. Hogy miért nem azt az avatarom alátámasztja.  :Đ

#770 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 10:29

Idézet: barabash - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 20:47

Mio P550-es Pda-m és Hp noti. Ezeket szeretném Wlan-on összekötni, h tudjam használni az internetet a PDA-ról is.

Vegyél routert, kevesebb szopás lesz.
Make love not Wor.

#771 Felhasználó inaktív   keselyuu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 15:34

Úgy néz ki hogy a cégnél letiltják az internetelérésünket (éljen a termelés), és nem marad semmi kapcsolatom a külvilággal 8-5ig  :)

Ez kiküszöbölendő szeretnék egy PDA-t amin továbbra is szörfözhetek gondtalanul, olvashatok weblapokat, nézegethetem az emailjeimet.
Mi lenne a számomra legmegfelelőbb készülék ami nem túl drága, de jól használható? Jó lenne QWERTY billentyűzet, de nem szükséges a 3G mert nem akarok videotelefonálni, vagy filmeket nézni.
Továbbá melyik mobil előfizetést ajánlanátok nekem erre a célra?

Ehhez a témához teljesen süket vagyok, előre is bocs a :lama: kérdésekért.
Be kell vállalni, meg kell csinálni!

#772 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 16:04

Ha van GPRS-képes mobiltelefonod, amin BT van is, akkor bármelyik BT-s készülék szóba jöhet (jóvan, infrás is szóba jöhetne, de az elég kényelmetlen), nem kell feltétlenül a legújabb telefonosat venni. Gondtalanul viszont nem biztos, hogy tudsz szörfözni, a képernyő mérete, a kevés PDA-ra optimalizált tartalom, meg a viszonylag drága mobilnetes árak miatt. (Én a Tínél vagyok, a havi ötven megabájtos csomagért szurkolok havi kétezret, az egy gigabájtos csomag már tízezer körül fut.)

#773 Felhasználó inaktív   keselyuu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 16:10

Nekem nincsen BTs mobilom, így elég komplikált lenne a használat GSM nélküli PDAval...
Enniyre használhatatlan a PDA szörfözésre?

#774 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 16:28

Nem mondom, hogy használhatatlan, de asztali gépen mindenképpen jobb. :) Levelezésre, hírolvasásra megfelel, de pl. a HWSW fórumot nem tudja problémamentesen kezelni a WM2003-hoz készített Pocket IE (pl. kiakasztja az URL végén levő '&view=getnewpost' meg effélék), az újabb változat(ok)ról nem tudok nyilatkozni.

#775 Felhasználó inaktív   barabash 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 16:31

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. dec. 30., szombat - 11:29

Vegyél routert, kevesebb szopás lesz.

Szeretném anélkül megoldani, m hamarosan utazok és 1részt a repcsin szállít6ó tömeget már igy is átléptem, másrészt pedig le akarom tesztelni a Pda Wlan-ját, h még itt kideruljön ha nem műxik megfelelően.

#776 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 16:35

http://www.pdamania....ces/hotspot.php

Itt mazsolázhatsz az ingyenes/fizetős, nyilvános hotspotok között. Ha pesti vagy, akkor el vagy kényeztetve ilyenekkel, de ha vidéki, akkor is van esélyed, és nem kell fölöslegesen szívnod a netmegosztással.

#777 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 18:13

Idézet: barabash - Dátum: 2006. dec. 30., szombat - 16:31

Szeretném anélkül megoldani, m hamarosan utazok és 1részt a repcsin szállít6ó tömeget már igy is átléptem, másrészt pedig le akarom tesztelni a Pda Wlan-ját, h még itt kideruljön ha nem műxik megfelelően.

Akkor miért nem ezt mondod? Haver, hotspot, estébé. Mivel teljesen máshogy műxik. Anno én leírtam, hogy régebbi PDAnak lófasz volt a wlan kezelése, akkor érdemes egy pocketwinc proggit feltolni.
Make love not Wor.

#778 Felhasználó inaktív   keselyuu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 10:10

Idézet: debaj - Dátum: 2006. dec. 30., szombat - 15:04

Ha van GPRS-képes mobiltelefonod, amin BT van is, akkor bármelyik BT-s készülék szóba jöhet (jóvan, infrás is szóba jöhetne, de az elég kényelmetlen), nem kell feltétlenül a legújabb telefonosat venni. Gondtalanul viszont nem biztos, hogy tudsz szörfözni, a képernyő mérete, a kevés PDA-ra optimalizált tartalom, meg a viszonylag drága mobilnetes árak miatt. (Én a Tínél vagyok, a havi ötven megabájtos csomagért szurkolok havi kétezret, az egy gigabájtos csomag már tízezer körül fut.)

pannonnál láttam valami 250MB-os csomagot 4000ért. Az elég kell legyen szörfözésre...
De még mindig nem mondott senki nekem valami elfogadható készüléket erre a célra.  :confused:
Milyen op rendszer legyen a gépen?

#779 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 11:58

Bármelyik jó, ami a három szolgáltató kínálatában megtalálható. a HTC készülékeknek (T-Mobile-nyelven MDA sorozat, Pannonnál XDA, Vodánál mittudomén) elég nagy a rajongói tábora.

#780 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 12:24

Idézet: keselyuu - Dátum: 2006. dec. 31., vasárnap - 10:10

pannonnál láttam valami 250MB-os csomagot 4000ért. Az elég kell legyen szörfözésre...
De még mindig nem mondott senki nekem valami elfogadható készüléket erre a célra.  :confused:
Milyen op rendszer legyen a gépen?

Egyre több weboldal már nem 640x480-ra, sőt még csak nem is 800x600-ra van optimalizálva, hanem minimum 1024x768-ra.
Néhány PDA-nak van 640x480-as felbontása, de a legtöbb még mindig 320x240-es. Szerinted mennyire "tökéletesek" böngészésre?

Ha pedig a böngészés fontos, akkor szerintem az OS minimum 2003SE vagy WM5, ezekben már viszonylag problémamentes a képernyő elforgatása menet közben.

Téma megosztása:

• (70 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.