- A legtöbb mai PDA megfelel ennek az igénynek.
- Ez egy olyan vita melegágya, mintha összeengednénk egy csapat vindózost egy csapat linukszossal, a telefonnak vannak előnyei is, hátrányai is. Nekem mindenesetre nem kell, de van egy telefonos jószág, másfél havi fizetésemért.
- A legtöbb GPS-hez és GPS-es PDA-hoz csatlakoztatható külső antenna, hátrány: plusz egy vezeték. Bluetoothos GPS meg bevilágítja neked az egész kamiont, oda teszed, ahol legjobb a vétel.
- Nehéz ügy, az SD kártyát is igyekszik sok gyártó kiirtani a mini- és mikroSD kedvéért, de hébe-hóba találni CF kártyás jószágot.
- A legtöbb készülék rendszere kellőképpen stabil, ha alapvetően arra a készülékre írták, és eredetileg is az volt rajta. Gyári frissítésekben is van rizikó, otthon barkácsoltakban hatványozottan.
- Neves gyártóknál is nagy a szórás. HP-ék a h2210-esemhez a mai napig kiküldik a lerohadásra hajlamos gumi oldalcsíkot, pedig már évek óta kifutott termék. Ugyanakkor hatvanezer forintért vállaltak volna egy h5450 ROM javítást, amit én otthon egy délután alatt megcsináltam a gép szétszedése nélkül.
- Windows Mobile. 2003-tól felfelé.
- Hát igen. 400 megaherztől fölfelé már kellemesen harapnak a gépek, de ma is jönnek új holmik 200 megaherzes procikkal. Navigációhoz viszont az már nyögvenyelős. WiFi, BT manapság már majdnem szériafelszereltség, BT csak a belépőszintű gépeknél maradozik le, WiFi is inkább van, mint nincs.
-ASUS A636N: főnököm nemrég vett egyet használtan, szintén navira, van egy-két rigolyája, de szerethető gép.

Súgó
A téma zárva.