HWSW Informatikai Kerekasztal: PDA-król mindent - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (70 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PDA-król mindent Értékeld a témát: -----

#881 Felhasználó inaktív   alexha 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 19. 19:33

Idézet: kisgest - Dátum: 2007. febr. 19., hétfő - 15:58

Sziasztok!

Előre is elnézést kérek, de teljesen láma vagyok a kérdésben. Azt hiszem meglepném magam egy gps-s pdaval, mondjuk egy airis t620-szal (erről is jöhet  vélemény) és a kérdésem az lenne, hogy nem lehet alternatív megoldást találni, hogy az ember egy használható európa szintű navi szoftverhez jusson? és most nem a "menj a boltba és vedd meg 50e-ért" megoldás érdekelne  :respect:

Köszi a válaszokat!

Mintha ezt a kérdést már láttam volna egy másik topicban...itt láttam a fórumszabályzat olvasgatását is javaslom. :reklamacio:

Szerkesztette: alexha 2007. 02. 19. 19:35 -kor

Polak-Węgier dwa bratanki i do szabli i do szklanki.
ASUS P5Q-Dlx; Core 2 duo E8400 ; 2x2GB DDRII 800MHz Kingmax Mars RAM; ASUS EAH4850 512MB; Philips 200S4SS/00 TFT LCD; Chieftec 400W GPS-400-AA-101A PFC; Genius 5.1 HT; Pentax K10D

#882 Felhasználó inaktív   Jcage 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 24. 10:14

sziasztok!

kis segitseget kernek 2210-hez. sajna nemet op. rendszer vanm rajta, ezt probaltam meg frissiteni angolra, de ezt nem engedi. a pdamanian talaltam egy jo leirast, de itt azzl kezdi, hogy activesync kikapcs. ettol kezdve viszont nincs usb kapcsolatom a pda-val. a hp egyik frissitese sem megy fel a nemet nyelv miatt. javasoltak a teljes angol bios betolteset, de csak update-t talaltam. szoval a lenyeg, hogy hogyan tudok angol op.rendszert feltolni, mert a nemet az nem megy.

thx

Jcage
"A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet..."

#883 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 07. 11:42

Nincs valami olyan lehetőség, hogy a pda képét kitegyem egy mini-lcd TV-re? :think:

Mert a tablet pc rohadt drága, a nagyobb kijelzőt viszont el bírnám viselni :up:
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#884 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 07. 12:53

Idézet: Papa - Dátum: 2007. ápr. 7., szombat - 12:42

Nincs valami olyan lehetőség, hogy a pda képét kitegyem egy mini-lcd TV-re? :think:

Van, de szinte biztos, hogy kilövi az SD portodat, ami mondjuk iGO esetén nem biztos, hogy jó. :)

Itt van egy ilyen kütyü.

#885 Felhasználó inaktív   Primary 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 07. 13:32

Láttam már olyan SD portos GPS-t amibe lehet tenni SD kártyát plusszba.
Előbb utóbb lesz ilyen kütyü, amivel képet lehet továbbítani

#886 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 07. 14:37

Idézet: debaj - Dátum: 2007. ápr. 7., szombat - 13:53

Van, de szinte biztos, hogy kilövi az SD portodat, ami mondjuk iGO esetén nem biztos, hogy jó. :)

Itt van egy ilyen kütyü.

Ahogy nézem, van itt CF és USB kimenetes megoldás is  :up:
Hm? :think:

Szerkesztette: Papa 2007. 04. 07. 14:39 -kor

#887 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 07. 14:45

Idézet: Papa - Dátum: 2007. ápr. 7., szombat - 15:37

Ahogy nézem, van itt CF és USB kimenetes megoldás is  :up:

Nem tudom, milyen PDA-t vettél, de USB host nagyon kevésben van, a CF slot meg már kezd kihalni. Ha ebből a kettőből legalább az egyik megtalálható a gépedben, mindenképpen azt a megoldást válaszd.

#888 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 07. 15:02

Idézet: debaj - Dátum: 2007. ápr. 7., szombat - 15:45

Nem tudom, milyen PDA-t vettél, de USB host nagyon kevésben van, a CF slot meg már kezd kihalni. Ha ebből a kettőből legalább az egyik megtalálható a gépedben, mindenképpen azt a megoldást válaszd.

Könnyű helyzetben vagyok, mert a PDA sincs meg  :Đ
De ha felmérgel, akkor tényleg lopok egy 999 dolláros linux tablet pc-t  :Đ  Vagy modbook-ot, de akkor megint 2000 dolcsi felett lennék  :omg:

Bazz, navigálni pedig záros határidőn belül kell, úgyhogy a pda minimum elvárás.
Asus a639n, vagy egy olcsó 636n, hozzá esetleg egy külső bt vevő... 'az csá.

#889 Felhasználó inaktív   szacsa1 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 12. 09:26

Sziasztok!

Segitség kellene. Van egy hp 2200 ipaq-om aminek a kijelzője kipurcant (talán beázott, vagy valami hasonló) szóval a többi része teljesen jó. Gari már nincs rajta.
Tudtok valami linket vagy boltot , ahol értelmes áron bontott alkatrészt lehet venni, vagy inkább irány a hp szerviz?

Köszi.

#890 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 12. 09:41

A www.pdamania.hu fórumán keresd Sebiferit, ha még ott van, ő foglalkozik ilyenekkel. HP szerviz felejtős, irreális áron dolgoznak.

#891 Felhasználó inaktív   check 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 14. 10:26

Hello,

Kéne egy kis helpdesk. Tekintsük úgy, hogy teljesen láma vagyok (mert úgy is van, legalábbis ebben a kérdésben). Van nékem egy Mio p350 PDA-m meg egy Pretec SD WiFi kártyám. Azon kívül, hogy bedugom meg telepítem a drivert mit és hogyan kell csinálni, hogy tudjak pl. netezni. Ha veleki el tudná mondani, mint egy 6 éves gyereknek, akkor megköszönném.
A long time ago, in a galaxy far-far away...

#892 Felhasználó inaktív   Aleeex 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 04. 20. 07:13

Hali!

Szeretnék venni egy Acer C530 PDA-t, más fórumon rengeteg jót hallottam róla.
De szeretnék biztosra menni. Tud esetleg hasznos információval, nem a felszereltségére gondolok, hanem tapasztalatokra, esetleg hibákra, előnyökre más pda-kkal szemben.

Előre is thx :respect:
Aleeex

#893 Felhasználó inaktív   pentium4 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 28. 22:55

szeva mindenkinek!

Vennék egy gsp-t, ki is szemeltem egyet, erről kérném a véleméneteket.
ASUS MyPal 639 nem olcsó de sztem kurva jó.
ha mégse pls irjátok meg hibáit vagy ajánljatok valami nagyon jót!!!
köszi

P4

#894 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 01. 09:39

sztorno

Szerkesztette: ion 2007. 05. 01. 10:14 -kor

#895 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 01. 10:01

Próbálj egy hard resetet.

#896 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 01. 15:39

Idézet: pentium4 - Dátum: 2007. ápr. 28., szombat - 23:55

szeva mindenkinek!

Vennék egy gsp-t, ki is szemeltem egyet, erről kérném a véleméneteket.
ASUS MyPal 639 nem olcsó de sztem kurva jó.
ha mégse pls irjátok meg hibáit vagy ajánljatok valami nagyon jót!!!
köszi

P4

Először döntsd el, hogy pda-t vagy pna-t szeretnél venni. Ha csak navigációra kell, és BIZTOS, hogy a pda-t nem használnád semmi másra, akkor inkább nézz szét a PNA-k között! Szerintem.

#897 Felhasználó inaktív   Rainy Daze 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 08. 06:16

Szevasztok!

Valakinek van FUSI N560-a? Mert ilyet szeretnék vásárolni de nem tudom mennyire jo benne a GPS. Igaz hogy lassu és nem olyan jo mint a többi sirf star III? Azt nem értem hogy ha azt irják több helyen hogy ez nem ok akkor hogy lehet hogy a többiben lévő ugyanien gpsvevő jó? :D
Nah szal a lényeg hogy véleményeket kérek. Tetszik mert gyors proci és nagyon jó kijelző jellemzi. Azért döntenék mellette mert egy normális gps is van ien fdrága és ez azért mégiscsak egy kis számitogép...

Köszönöm szépen!

üdv

Szabeee
EPOX EP K-HAL4+ , AMD Athlon XP K-7 2200+/1800Mhz , 1,3 giga DDR-RAM , Gainward Geforce 4 MX440 64 MB, Samsung syncmaster 913N, Logitech Cordless Desktop LX700 , Pioneer DVD-RW DVR-108

#898 Felhasználó inaktív   alexha 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 08. 06:50

Idézet: Rainy Daze - Dátum: 2007. máj. 8., kedd - 5:16

Szevasztok!

Valakinek van FUSI N560-a? Mert ilyet szeretnék vásárolni de nem tudom mennyire jo benne a GPS. Igaz hogy lassu és nem olyan jo mint a többi sirf star III? Azt nem értem hogy ha azt irják több helyen hogy ez nem ok akkor hogy lehet hogy a többiben lévő ugyanien gpsvevő jó? :D
Nah szal a lényeg hogy véleményeket kérek. Tetszik mert gyors proci és nagyon jó kijelző jellemzi. Azért döntenék mellette mert egy normális gps is van ien fdrága és ez azért mégiscsak egy kis számitogép...

Köszönöm szépen!

üdv

Szabeee

Megnyugtatlak, jó benne a GPS. :D
ASUS P5Q-Dlx; Core 2 duo E8400 ; 2x2GB DDRII 800MHz Kingmax Mars RAM; ASUS EAH4850 512MB; Philips 200S4SS/00 TFT LCD; Chieftec 400W GPS-400-AA-101A PFC; Genius 5.1 HT; Pentax K10D

#899 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 08. 09:34

Idézet: Rainy Daze - Dátum: 2007. máj. 8., kedd - 7:16

Szevasztok!

Köszönöm szépen!

üdv

Szabeee

Volt szerencsém 520 és 560 tipusokhoz, a SirfIII-as GPS jól muzsikál mindkettőben, bár voltak akik az 520-assal nem voltak megelégedve ilyen téren. Két külső bluetooth-os cuccal (Holux 236-SirfIII/Qstarz 818-MTK) összehasonlítva nem sokkal maradtak alul. Autóban I-GO/MioMap párossal, szabadban Russa-val próbálgattuk őket. Ami zavart az a WM5 lassúsága...
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#900 Felhasználó inaktív   alexha 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 08. 22:06

Idézet: Szabcsi - Dátum: 2007. máj. 8., kedd - 8:34

Volt szerencsém 520 és 560 tipusokhoz, a SirfIII-as GPS jól muzsikál mindkettőben, bár voltak akik az 520-assal nem voltak megelégedve ilyen téren. Két külső bluetooth-os cuccal (Holux 236-SirfIII/Qstarz 818-MTK) összehasonlítva nem sokkal maradtak alul. Autóban I-GO/MioMap párossal, szabadban Russa-val próbálgattuk őket. Ami zavart az a WM5 lassúsága...

Nem volt rárakva a magyar nyelv a WM5-re?

Téma megosztása:

• (70 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.