Idézet: Harlequin - Dátum: 2007. aug. 27., hétfő - 15:24
No, osztottam-szoroztam, ha eladom a telómat és veszek egy combót ugyanannyit kell ráfizetni, úgyhogy egy sima GPS-es PDA-t fogok venni.
Ez az AIRIS t610 mennyire gáz?
nekem a nagyobb testvérkéje van, annyira nem gáz- a gprs nagyon jó (igo van alatta), a wifi szintén elég jó, a blúttrutty, hát azt inkább hagyjuk

.
a pdamanián 2 totyikot is szenteltek a gépezetnek. aszondik valami mitac belső, meg yakumo ház. szereti lemeríteni magát, bár sztem ez a winmobil nagy átka inkább. az érintőképernyő lehalása volt talán az egyetlen nagy panasz de inkább csak az első sorozatnál, nameg, h az activesync random bontogat. filetransfernél nem annyira (ezt card exporttal pl. ki is lehet védeni), de pl. usb-n próbálgattam az elején a netet és böngészésnél kb. 2-3 perc után lehalt az activesync. telepítésnél is volt már rá példa, meg sima másolásnál is. ha natúr áll akkor 8-15 perc után szintén megszűnik. erre egyébként nagyon sokan panaszkodtak.
Szerkesztette: avman 2007. 08. 27. 14:39 -kor
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.