HWSW Informatikai Kerekasztal: PDA-król mindent - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (70 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PDA-król mindent Értékeld a témát: -----

#1001 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 27. 15:09

Idézet: avman - Dátum: 2007. aug. 27., hétfő - 15:36

nekem a nagyobb testvérkéje van, annyira nem gáz- a gprs nagyon jó (igo van alatta), a wifi szintén elég jó, a blúttrutty, hát azt inkább hagyjuk :D
a pdamanián 2 totyikot is szenteltek a gépezetnek. aszondik valami  mitac belső, meg yakumo ház. szereti lemeríteni magát, bár sztem ez a winmobil nagy átka inkább. az érintőképernyő lehalása volt talán az egyetlen nagy panasz de inkább csak az első sorozatnál, nameg, h az activesync random bontogat. filetransfernél nem annyira (ezt card exporttal pl. ki is lehet védeni), de pl. usb-n próbálgattam az elején a netet és böngészésnél kb. 2-3 perc után lehalt az activesync. telepítésnél is volt már rá példa, meg sima másolásnál is. ha natúr áll akkor 8-15 perc után szintén megszűnik. erre egyébként nagyon sokan panaszkodtak.

Kizárólag a GPS-t fogom használni benne, úgyhogy ezek a problémák engem nem nagyon érintenek majd.
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#1002 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 27. 23:01

Miért nem észleli az eszközt? A kapcsolat létrejön, de az eszközt nem ismeri fel.
www.radioQ.hu

#1003 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2007. 08. 28. 00:53

Idézet: Harlequin - Dátum: 2007. aug. 28., kedd - 0:01

Miért nem észleli az eszközt? A kapcsolat létrejön, de az eszközt nem ismeri fel.

talán be is szerezted? activesync a legújabb? 
mert épp akartam mondani, h a kettő között nincs akkora difi, h érdemes lenne venni a wifi nélkülit venni, ha meg csak a gps kell, akkor miért nem pna? így érdemes  a t920-on is elgondolkodni... a mobilarénán teszt is van róla. azaz 40 ropi körül  van. úgy emlékszem a tomtom, meg gyakorlatilag egy igo klón is fut rajta.

Szerkesztette: avman 2007. 08. 28. 00:53 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#1004 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 28. 01:33

Idézet: Harlequin - Dátum: 2007. aug. 27., hétfő - 16:09

Kizárólag a GPS-t fogom használni benne, úgyhogy ezek a problémák engem nem nagyon érintenek majd.

akkor vegyél inkább PNA-t :D
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#1005 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 28. 06:09

Idézet: avman - Dátum: 2007. aug. 28., kedd - 1:53

talán be is szerezted? activesync a legújabb? 
mert épp akartam mondani, h a kettő között nincs akkora difi, h érdemes lenne venni a wifi nélkülit venni, ha meg csak a gps kell, akkor miért nem pna? így érdemes  a t920-on is elgondolkodni... a mobilarénán teszt is van róla. azaz 40 ropi körül  van. úgy emlékszem a tomtom, meg gyakorlatilag egy igo klón is fut rajta.

be én :D
www.radioQ.hu

#1006 Felhasználó inaktív   blitz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 04. 17:13

Sziasztok!

Lenne egy jó kérdésem: Mit jelent gyakorlatban a hard reset??? Törlődik minden ami fel volt telepítve??? Újra kell telepíteni a windowst???
Azért kellene mert van egy könyvtár amit nem tudok kitörölni a program file könyvtárból! megoldást jelentene ez nekem?

Amúgy mio P550m készülékről van szó!
| alaplap: MSI Neo3-v| proci:Intel D 2.66 | memória: 1GB DDR | HDD:Maxtor 160 GB | Pioneer 109 DVD író | Fujitsu Siemens TFT 19" Monitor | Trust Bilentyűzet | Microsoft Wheel Mause | Sapphire X800 256 MB | 350w-os táp |

#1007 Felhasználó inaktív   Szőrös Toto 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 05. 08:10

Idézet: blitz - Dátum: 2007. szept. 4., kedd - 18:13

Sziasztok!

Lenne egy jó kérdésem: Mit jelent gyakorlatban a hard reset??? Törlődik minden ami fel volt telepítve??? Újra kell telepíteni a windowst???
Azért kellene mert van egy könyvtár amit nem tudok kitörölni a program file könyvtárból! megoldást jelentene ez nekem?

Amúgy mio P550m készülékről van szó!

soft-reset: mintha ctrl-alt-del-t nyomnál
hard-reset: mintha újratelepítenéd a gépet. Minden program törlődik, és alapállapotba kerül minden.

Szóval jó Neked a HR.
Gigabyte GA-X38-DS4 | Intel C2D E8200 2.66@4GHz | Kingmax 2x1GB PC2-8500 | MSI NX8600GT-T2D256E-OC/D3 | Western Digital 250GB SATAII | Samsung 971P | PX-810SA |  Logitech MX300 | DTK WT-MR05BS2-U2A

CPU-Z

#1008 Felhasználó inaktív   blitz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 05. 13:08

Idézet: Szőrös Toto - Dátum: 2007. szept. 5., szerda - 9:10

soft-reset: mintha ctrl-alt-del-t nyomnál
hard-reset: mintha újratelepítenéd a gépet. Minden program törlődik, és alapállapotba kerül minden.

Szóval jó Neked a HR.

köszi! :respect:
| alaplap: MSI Neo3-v| proci:Intel D 2.66 | memória: 1GB DDR | HDD:Maxtor 160 GB | Pioneer 109 DVD író | Fujitsu Siemens TFT 19" Monitor | Trust Bilentyűzet | Microsoft Wheel Mause | Sapphire X800 256 MB | 350w-os táp |

#1009 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 09. 07. 23:50

Akkor most én kérdezek.

Első körben PDAról kellene nekem MS fileshare-t elérni, állítólag ez működik, én meg defaultban nem jöttem rá.

Aztán kellene valami mediaplayer, amivel helyi lanról jövő http: streamet le bírnék játszani. Kintről jövő mms:-t azt tud, de olyat nem tudok lanon nyomatni, winamp meg egyéb http: streames rádiókat az alap playere nem tudja fogadni, mást meg nem találtam.
Make love not Wor.

#1010 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 08. 08:02

Elsőre nincs ötletem, de a streameléshez próbáld ki a TCPMP-t.

#1011 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 08. 09:32

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. szept. 8., szombat - 0:50

Akkor most én kérdezek.

Első körben PDAról kellene nekem MS fileshare-t elérni, állítólag ez működik, én meg defaultban nem jöttem rá.

Aztán kellene valami mediaplayer, amivel helyi lanról jövő http: streamet le bírnék játszani. Kintről jövő mms:-t azt tud, de olyat nem tudok lanon nyomatni, winamp meg egyéb http: streames rádiókat az alap playere nem tudja fogadni, mást meg nem találtam.

Az elsőre a Resco Explorer-t használják itt néhányan. (korábban azt hiszem volt már szó róla itt)
http://www.resco.net...ketpc/explorer/
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#1012 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 09. 08. 09:34

Idézet: Szabcsi - Dátum: 2007. szept. 8., szombat - 10:32

Az elsőre a Resco Explorer-t használják itt néhányan. (korábban azt hiszem volt már szó róla itt)
http://www.resco.net...ketpc/explorer/

Ja, 3 oldallall visszább. Akkor nekilátok.
Make love not Wor.

#1013 Felhasználó inaktív   mz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 09. 08:44

Az Adobe Reader Pocket PC-s változatával szívok (2.0-s verzió). Egy nagyobb, mondjuk 1 megánál méretesebb fájlt már nem tud megnyitni, szó nélkül kilép. Egyszer panaszkodott, hogy kevés neki a memória, ami azt jelenti, hogy 30 mega nem elég neki... Belefutott már valaki ebbe a dologba?

#1014 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 16:04

Idézet: mz - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 9:44

Az Adobe Reader Pocket PC-s változatával szívok (2.0-s verzió). Egy nagyobb, mondjuk 1 megánál méretesebb fájlt már nem tud megnyitni, szó nélkül kilép. Egyszer panaszkodott, hogy kevés neki a memória, ami azt jelenti, hogy 30 mega nem elég neki... Belefutott már valaki ebbe a dologba?

Nem tudom, mi okozza a gondod. Viszont nekem ez a program boldogul több tíz megás pdf-ekkel is, igaz, lassan. Erről is jókat lehet olvasni, és ott a ClearVue is. Szóval ha nem derül ki, miért lép ki az Adobe reader-je, esetleg tégy egy próbát az alternatív pdf olvasókkal.

#1015 Felhasználó inaktív   czbalint14 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 09. 10. 17:12

Idézet: mz - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 8:44

Nekem is volt már ilyen gondom, de egyszer azt hiszem kitettem amit meg akartam nyitni a gyökérkönyvtárba, és ment onnan, de nemrég frissítettem wm6ra, és itt még ilyen gondom nem volt.

#1016 Felhasználó inaktív   spyder 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 15. 17:21

sziasztok!
megtudná nekem mondani vki, hogy mitac mio p550-es pda használható-e a beépített bluetooth-on keresztül telefon kihangosítóként?

előre is köszi!
sp

#1017 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 15. 17:50

Idézet: spyder - Dátum: 2007. szept. 15., szombat - 18:21

sziasztok!
megtudná nekem mondani vki, hogy mitac mio p550-es pda használható-e a beépített bluetooth-on keresztül telefon kihangosítóként?

előre is köszi!
sp

Van itt a kezemben egy, és sajna nem működik bt kihangosítóként, a C520/C720 PNA-k igen...
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#1018 Felhasználó inaktív   zotyapapa 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 15. 18:33

üdv.
vettem nemrég egy fujitsu-siemens pda-t és olyan kérdésem lenne hogy .jar kiterjesztésű progit(ezesetben játékot) hogy lehet rajta futtatni? van valami spec java alkalmazás amit fel kéne tennem a pda-ra? előre is köszi

#1019 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 15. 19:38

Idézet: zotyapapa - Dátum: 2007. szept. 15., szombat - 19:33

üdv.
vettem nemrég egy fujitsu-siemens pda-t és olyan kérdésem lenne hogy .jar kiterjesztésű progit(ezesetben játékot) hogy lehet rajta futtatni? van valami spec java alkalmazás amit fel kéne tennem a pda-ra? előre is köszi

Próbáld meg evvel: http://www2s.biglobe.ne.jp/~dat/java/proje...m/index_en.html

szerk, még ezt ajánlották, de csak próbaverzió: http://www.nsicom.co....aspx?tabid=159

Szerkesztette: Szabcsi 2007. 09. 15. 19:44 -kor

#1020 Felhasználó inaktív   zotyapapa 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 15. 19:59

köszi megpróbálom

Téma megosztása:

• (70 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50