Idézet: WiZARD - Dátum: 2007. okt. 21., vasárnap - 22:42
HTC Touch -on gondolkozok. bármi vélemény/tapasztalat?
Hali! T-nél vettem egyet már olyan három hete kábé, Compact II-t váltottam le vele.
Amiben jobb:
- akku jelentősen tovább bírja (1 day vs. 3-4 days
- ahol melózom elég gyenge a T-érerő, a CII mindig átállt romaing-ra, úgy hogy manual-on volt, és beszéd közben (sőt net közben is) is megtette, ezzel kb. 2-3000 HUF-al nőtt a számlám, a Touch-al simán van ott is térerő, sőt Edge is, ahol eddig gond volt;
- WM6: erre nem kell ráheftülni, rajt van, a BatteryStatus szerint a fogyasztás most: 70 mA, de mért már 12-t is, ellenben a CII-n mindig 100 fölött volt (ld. akkuhelyzet fentebb);
- Pista első nekifutásra felismerte, szó nélkül kezeli, akár zsinórral, akár Bt-vel kapcsolódok, mindig sikeres a szinkronizálás.
Ami nem tetszik:
- nincs jack dugasz, de nekem a gyári füles elég;
- elég érzékeny a cucc, mivel a kijelző síkban van, így érdemes lezárogatni a bill-eket, hogy ne csináljon butaságot, amikor szoros helyen fekszik, ha már benyúlok érte a zsebbe, vmit elindít, vagy bekapcsol menet közben...
- érzékenység: igazából egyszer-kétszer nem azt tette, amit akartam, de az ember hozzászokik sztem simán meg lehet találni azt a pontot, ahol már jól lehet kezelni.
Ennyi jut eszembe, igaz, ami igaz, nem vagyok HC PDA buzerátor, ez a második PDA-m, sőt MDA-m, de meg vagyok vele elégedve.

Súgó
A téma zárva.