HWSW Informatikai Kerekasztal: PDA-król mindent - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (70 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PDA-król mindent Értékeld a témát: -----

#1121 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 20. 14:20

Idézet: Twelve - Dátum: 2007. nov. 20., kedd - 11:42

Tudnátok mondani pár olyan készüléket, ami PDA+GPS+telefon lehetőleg wifivel? Pl HTC P3300, ilyesmikre gondolok. Mert keresgettem, de nem ismerem ezeket a gyártókat meg készülékeket sem.
Köszi!

Asus P535, Asus P526.

-C0pp3rM!n3-

#1122 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 20. 19:18

Idézet: Szabcsi - Dátum: 2007. nov. 20., kedd - 10:04

Nincs valami tűzfal progi/beállítás ami blokkolja az activesync-et?

Nincs. Az megy rendesen. Valami spec hálózati beállítás nem kellene?
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux

#1123 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 20. 19:39

http://www.mobile-review.com/pda/review/ht...cruise-en.shtml
hmmm  :wub:
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#1124 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 20. 20:20

Idézet: WiZARD - Dátum: 2007. nov. 20., kedd - 19:39

Már-már majdnem tökéletes.
Ha még VGA-is lenne...  :rolleyes:

#1125 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 20. 20:35

Idézet: MisterY - Dátum: 2007. nov. 20., kedd - 21:20

Már-már majdnem tökéletes.
Ha még VGA-is lenne...  :rolleyes:

A VGA-hoz komolyabb (segéd) proci is kell,  ha a navigációhoz nem is, de a video tartalmak lejátszásához valószinűleg...
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#1126 Felhasználó inaktív   Twelve 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 20. 20:53

Idézet: Coppermine - Dátum: 2007. nov. 20., kedd - 14:20

Asus P535, Asus P526.

-C0pp3rM!n3-

Köszi ilyesmikre gondoltam. :)

#1127 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 20. 21:07

Idézet: Szabcsi - Dátum: 2007. nov. 20., kedd - 20:35

A VGA-hoz komolyabb (segéd) proci is kell,  ha a navigációhoz nem is, de a video tartalmak lejátszásához valószinűleg...

A korábban megjelent VGA-s gépekbnen volt ilyen?  :confused:

#1128 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 20. 21:35

Idézet: Twelve - Dátum: 2007. nov. 20., kedd - 10:42

Tudnátok mondani pár olyan készüléket, ami PDA+GPS+telefon lehetőleg wifivel? Pl HTC P3300, ilyesmikre gondolok. Mert keresgettem, de nem ismerem ezeket a gyártókat meg készülékeket sem.
Köszi!

HTC összes tipusa javasolt.

#1129 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 20. 22:09

Idézet: MisterY - Dátum: 2007. nov. 20., kedd - 22:07

A korábban megjelent VGA-s gépekbnen volt ilyen?  :confused:

Van amelyikben igen, pl a HTC X7500-ban egy ATI chip a PXA 270 mellett, a FuSi 560-ban "csak" a 624MHz-es PXA 270. A linken levő core player-es teszt alapján szerintem legalább ennyi kellene a problémamentes full screen lejátszáshoz, gondolom az új VGA-s HP iPAQ 210-ben levő Marvell PXA310 (szintén 624MHz, de jobb energiagazdálkodás, speedstep) ilyen...
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#1130 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 24. 00:28

Most egy dell X51v-rl írok, VGA, 624MHz és PXA270, normál felbontású DivX-re jó, és nyugodtan nevezheto korábban megjelent VGA-s gépnek :)

Szerkesztette: -NoVa- 2007. 11. 24. 00:31 -kor

...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#1131 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 24. 01:48

jó dolog a vga, bár nem kell feltétlen erőltetni...
főleg 2,6-2,8" méretben, ami telefonos pdakra jellemző, meg ott az akkuidő is...

nem tudom ti hogy vagytok vele, de nem látok igazi fejlődést a pda piacon.
3 éve volt egy FS pl 720 pdam. vga, wifi, bt, cf, sd, 520 mhz, sb host... (illetve vele egy időben hp hx 4700, toshiba e830 is ott volt)

azóta nem nagyon jelent meg semmi lényegesen jobb készülék.
lett n560 integrált gps-szel, kevesebb memóriával, CF és fényképező nélkül.

a telefonos pda-k sokat fejlődtek. de a többinél nem látom a fejlődést. vajon miért nincs?
már 2002ben volt 400 mhz-s processzorral pda... ma se járunk sokkal előrébb, sőt sok cuccba (pl htc touch) "csak" 200as proci kerül. persze ez is elég sokmindenre, meg más architektúra, de akkkor is... :)

Szerkesztette: WiZARD 2007. 11. 24. 01:52 -kor

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#1132 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 24. 08:41

Pontosan, semmi elorelepes, de meg ott seem, ahol a telefonos pda-knak igazan kellene...Akkumlator elettartam.
...

#1133 Felhasználó inaktív   olzoli 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 24. 09:46

Hello!
Tudja vlaki, hogy a hp 4700-as hoz lehet-e kapni külön billenyüzetet? arra a tapipadszerüre gondolok az elején, Ahogy teszem be a tokba kezd felkunkorodni az egyik oldala. Már póbáltam leragasztani de nem segitett.

#1134 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 24. 13:05

Idézet: olzoli - Dátum: 2007. nov. 24., szombat - 10:46

Hello!
Tudja vlaki, hogy a hp 4700-as hoz lehet-e kapni külön billenyüzetet? arra a tapipadszerüre gondolok az elején, Ahogy teszem be a tokba kezd felkunkorodni az egyik oldala. Már póbáltam leragasztani de nem segitett.

Erre gondolsz?
http://www.ipaqrepai...php?product=750

#1135 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 24. 22:13

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2007. nov. 24., szombat - 0:28

Most egy dell X51v-rl írok, VGA, 624MHz és PXA270, normál felbontású DivX-re jó, és nyugodtan nevezheto korábban megjelent VGA-s gépnek :)

Az egy nagyon jó masina. Nekem is ilyen van pár éve, és nem nagyon van olyan PDA, amire ráfizetnék.

Milyen oprendszerrel használod? Én rátettem a WM6-ot, stabil és szép, az Alarm4 hangra pedig jobban ébredek, mint bármire. :cool:

#1136 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 24. 22:19

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2007. nov. 24., szombat - 1:28

Pl abban is van egy társprocesszor:  Integrált Intel®  2700G multimédiás gyorsító 16 MB videomemóriával
http://www1.euro.dell.com/content/products...c=hu&l=hu&s=dhs

#1137 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 24. 22:24

Idézet: WiZARD - Dátum: 2007. nov. 24., szombat - 1:48

a telefonos pda-k sokat fejlődtek. de a többinél nem látom a fejlődést. vajon miért nincs?

Ezen én is gondolkodtam, és oda jutottam, hogy 1. az akksik ennyit tudnak 2. egyszerűen nincs rá igény, nincs rá szükség. Amire a hagyományos PDA-k használhatók, arra már 2-3 éve is tökéletesen jók voltak. Annyira meg nem nagy a piacuk, hogy megérje dollármilliárdokat ölni a fejlesztésekbe. Nem véletlen, hogy a Dell is kiszállt a hagyományos PDA-k piacáról.

A telefonos PDA-k iránti érdeklődést viszont a HTC fejlesztései életben tartják. Ha valamiért el fogom adni az Aximot, az egy VGA-s, wifis, 3G-s, QWERTY billentyűs, kis méretű HTC lesz. A Touch Dual már majdnem jó, "csak" a wifi és egy rendes billentyűzet hiányzik belőle, ennek a mérete sok kicsit, de majd megoldják egyszer.

----

Kicsit off: telefonként egy SE M600i-t használok egy éve. Sok bajom nincs vele, de a Symbian UIQ3-ra elég kevés program van, navigációhoz kicsi a kijelzője, és nincs benne wifi. Az utódja (P1) legalább tartalmaz wifi rádiót, ellenben iGO-t nem tudok rá rakni, és a kijelzője elég csöpp navira - különben meg is lenne az ultimate kütyü.

#1138 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 24. 22:40

Idézet: Satriani - Dátum: 2007. nov. 24., szombat - 23:24

Kicsit off: telefonként egy SE M600i-t használok egy éve. Sok bajom nincs vele, de a Symbian UIQ3-ra elég kevés program van, navigációhoz kicsi a kijelzője, és nincs benne wifi. Az utódja (P1) legalább tartalmaz wifi rádiót, ellenben iGO-t nem tudok rá rakni, és a kijelzője elég csöpp navira - különben meg is lenne az ultimate kütyü.

A Garmin MobileXT-nek van UIQ3-on futó változata, és lehet vele használni a Naviguide 4.6 naprakész magyar térképeit.

#1139 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 24. 23:13

Idézet: Satriani - Dátum: 2007. nov. 24., szombat - 23:13

Az egy nagyon jó masina. Nekem is ilyen van pár éve, és nem nagyon van olyan PDA, amire ráfizetnék.

Milyen oprendszerrel használod? Én rátettem a WM6-ot, stabil és szép, az Alarm4 hangra pedig jobban ébredek, mint bármire. :cool:

Nekem még csak pár napja van ilyen, de már annyi jót hallottam a wm6-ról, hogy 1-2 napon belül egy upgradet megpróbálok.

Technikailag nagyjából ekkora kütyübe nem is kell több, a hagyományos pocket pc és hordozható mediaplayer funkciókon kívül programozni akarok rá, 2d fizikai techdemokat, mint a crayon physics pc-n. Pc-re már csináltam jó dolgokat, de iitt kézzelfoghatóbb és jobb irányítást lehet csinálni. Gyorsabb proci vagy vga csak fölösleges pazarlás lenne, adott korlátokon belül mindent ki lehet hozni, amire szükség van. Persze ha még telefon is lenne benne, lassabb, instabilabb és kaotikusabb lenne az egész a programok közben futó telefonfunkciók miatt, ez így egyben kiforrott és teljes.
...

#1140 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 25. 01:28

HTC Kaiser-rel (Tytn 2) van valakinek tapasztalata? Qtek 9100-asom lassan megérett a cserére.

Téma megosztása:

• (70 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.