HWSW Informatikai Kerekasztal: Sony Ericsson t230 kérdések! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (6 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sony Ericsson t230 kérdések!

#41 Felhasználó inaktív   The-GoDi 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 25. 15:31

Én is egy ilyen telefon tulajdonsoa vagyok, szerencsétlenségemre. Vodafonnál vettem, ahol azt mondták lehet vele netezni, vettem hozzá adatkábelt, és Vodafone ConnectMe telepítő CDt.. Erre meg kiderül, hogy nem lehet, pöpec, szerintetek mi a maegoldás erre? Visszavinni a telót? És kárpótlást kérni? Mert ugye GPRS net aktiválva lett 3150 ftért ...

#42 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 25. 16:07

Idézet: The-GoDi - Dátum: 2004. április 25, vasárnap - 16:31

Én is egy ilyen telefon tulajdonsoa vagyok, szerencsétlenségemre. Vodafonnál vettem, ahol azt mondták lehet vele netezni, vettem hozzá adatkábelt, és Vodafone ConnectMe telepítő CDt.. Erre meg kiderül, hogy nem lehet, pöpec, szerintetek mi a maegoldás erre? Visszavinni a telót? És kárpótlást kérni? Mert ugye GPRS net aktiválva lett 3150 ftért ...

Szerintem ha félretájékoztattak, akkor azt meg kell panaszolni (vissza az üzletbe, és esetleg egy másik telefont választani).

#43 Felhasználó inaktív   Grausz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 25. 16:32

Idézet: Ben - Dátum: 2004. április 25, vasárnap - 14:02

Itt találsz cuccokat : http://christersson.org/

A sendfile-al lehet zenét, képet, játékot, témát feltölteni.

Hogy működjön, fel kell előtte installálni az Ericsson Mobile Phone Monitort. Hogy ezt hol találod, most nem tudom. De keress rá, biztosan megleled valahol.

Nekem a sendfile működik az Ericsson Mobile Phone Monitor nélkül is!
Nagyon egyszerü!

Innen lehet rengeteg csengőhangot letölteni, meg háttérképet is, de bármilyen jpg-t vagy gifet fellehet tölteni a send file-al vele!
Intel Intel D945GCLF2, Intel Atom330HT, Kingmax 2Gbyte DDR2, Hitachi 1Tbyte 3,5"Sata, Western Digital 320Gbyte 2,5"Sata, Samsung SH-S202 DVD-RW, Lian Li PC-Q07 miniITX, FSP 360W

#44 Felhasználó inaktív   Piacos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 25. 18:06

Köszönöm mindenkinek a segítséget! ;)

The-GoDi: vidd vissza nyugodtan, és mondd meg nekik, hogy cseréljék ki, mert férevezettek, és te csak azért vetted ezt a telefont, hogy internetezni tudjál...
Piacos

#45 Felhasználó inaktív   trollcsi01 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 25. 23:22

na, lehet anyázni, NINCS benne modem. kira.
!űrkutya powa!

#46 Felhasználó inaktív   trollcsi01 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 04. 25. 23:23

hogy pontosítsak: gprs net-re nem alkalmas.
!űrkutya powa!

#47 Felhasználó inaktív   Ben 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 26. 19:40

Idézet: Grausz - Dátum: 2004. április 25, vasárnap - 17:32

Nekem a sendfile működik az Ericsson Mobile Phone Monitor nélkül is!
Nagyon egyszerü!

Innen lehet rengeteg csengőhangot letölteni, meg háttérképet is, de bármilyen jpg-t vagy gifet fellehet tölteni a send file-al vele!

Csak azért megy a Sendfile neked mobile monitor nélkül, mert gondolom előtte feltelpítette az Ericsson picture progit... Az a háttérben felrakja. De ha valakinek nem kell az a progi (jobb ugye a photoshop), akkor kell neki a Monitor cucc.

#48 Felhasználó inaktív   Asdam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 02. 18:10

A :D  :D  :D
bye

http://leonidasunstoppable.ytmnd.com/

TranceTreamFM The All New Hungarian Trance Radio

WoW: Ashenear - lvl60 Human Warlock - Arathor PvE
Updated@2006.12.01.

#49 Felhasználó inaktív   llstuff 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 21:15

Sziasztok!

nekem alapvetöen bejön a T230 és most lehetöségem lenne igen olcsón hozzájutni egy ilyen csatlakoztatható "lapított müanyaghoz"  ;)  MMS-ek küldözgetése tényleg nem a legköltséghatékonyabb módszer, kéne vmi megoldást találni.
Irtartatok egy ujabb software-röl, esetleg tudja-e vki hogy ezzel esetleg müxik-e már a feltöltés?
BAZSiBOY

#50 Felhasználó inaktív   Trabi TM 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 08. 01:40

Idézet: llstuff - Dátum: 2004. máj. 7, péntek - 22:15

Sziasztok!

nekem alapvetöen bejön a T230 és most lehetöségem lenne igen olcsón hozzájutni egy ilyen csatlakoztatható "lapított müanyaghoz"  ;)  MMS-ek küldözgetése tényleg nem a legköltséghatékonyabb módszer, kéne vmi megoldást találni.
Irtartatok egy ujabb software-röl, esetleg tudja-e vki hogy ezzel esetleg müxik-e már a feltöltés?

A feltöltés működött eddig is, a letöltés, és az internet pedig ezután sem nagyon fog...

Idézet: Ben

Itt találsz cuccokat : http://christersson.org/

A sendfile-al lehet zenét, képet, játékot, témát feltölteni.

Hogy működjön, fel kell előtte installálni az Ericsson Mobile Phone Monitort. Hogy ezt hol találod, most nem tudom. De keress rá, biztosan megleled valahol.

Ezt Ben írta ugyanezen az oldalon...

Szerkesztette: Trabi TM 2004. 05. 08. 01:40 -kor

[ Trabi™ ]

#51 Felhasználó inaktív   llstuff 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 05. 08. 19:07

bocs, elirtam én a feltöltést gépre értettem.nekem ez lenne fontos, képeket minek tegyek a telcsire amikor ugysem látok belöle sokat.
BAZSiBOY

#52 Felhasználó inaktív   Trabi TM 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 08. 20:38

Idézet: llstuff - Dátum: 2004. máj. 8, szombat - 20:07

bocs, elirtam én a feltöltést gépre értettem.nekem ez lenne fontos, képeket minek tegyek a telcsire amikor ugysem látok belöle sokat.

Ja képet nem is szokás rátenni, viszont hangot igen...
A telefonról pedig NEM lehet letölteni kábelen keresztül semmit, a jelenlegi soft-tal csak 1 irányu kommunikációra képes a telefon, és az fel a telóra...
Ez a későbbiekben akár változhat is, de valószínüleg nem fog (legalábbis egy darabig).
[ Trabi™ ]

#53 Felhasználó inaktív   llstuff 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 19:56

És mi a helyzet az uj softal, ami csak angolul tud?
BAZSiBOY

#54 Felhasználó inaktív   Trabi TM 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 21:25

Idézet: llstuff - Dátum: 2004. máj. 10, hétfő - 20:56

És mi a helyzet az uj softal, ami csak angolul tud?

Passz. Most nincs ilyen telóm.
[ Trabi™ ]

#55 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 16. 16:34

szereztem egy ilyet 4rugoert. amugyse szeretem a tul okos telefonokat (felek, hogy leigaz es egy ido utan a bioenergiambol elne) :)  - vettem volna t105-ost, de azt nem adtak kedvezmenyesen. Nem tudom, mire jo ez az MMS meg a tobbi haszos funkcio... Azt hittem a telefon telefonalasra valo...
Na mindegy... azert vigyazzatok ezzel a telefonnal. Nekem most cserelik be, 24 ora utan elment a hangja, aztan hirtelen hibasak lettek rajta a file-ok, vegul mar be se kapcsolt - csak ugy.

Szerkesztette: ion 2004. 05. 16. 16:35 -kor

#56 Felhasználó inaktív   gtr-x 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 21:38

én most készülök ilyen telefont venni, átnéztem rengeteg fórumot már ezzel kapocsolatban de valahogy mindíg csak a file le meg fel töltésekről van szó, én csak egyszerüen telfonnak akarom használni, szóval néhány tapasztalat érdekelne,

győzzetek meg hogy, vegyek ilyet :up:  ,vagy hogy ne vegyek ilyet. :down:

#57 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 14:56

Idézet: gtr-x - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 22:38

én most készülök ilyen telefont venni, átnéztem rengeteg fórumot már ezzel kapocsolatban de valahogy mindíg csak a file le meg fel töltésekről van szó, én csak egyszerüen telfonnak akarom használni, szóval néhány tapasztalat érdekelne,

győzzetek meg hogy, vegyek ilyet :up:  ,vagy hogy ne vegyek ilyet. :down:

Ha ezek a szempontok nem érdekelnek, szerintem vegyél, olcsóbb mint egy alsó kat. Nokia, és szvsz sokkal jobban is néz ki (Nokia 3100, stb..... ) :eek:  , sőt lehet az akksija is jobb.

Szerkesztette: Kory 2004. 05. 20. 14:57 -kor

#58 Felhasználó inaktív   gtr-x 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 16:18

igen, az ár/design aránya nagyon jó  :D  viszont ma voltam megkérdezni a vodánál és az eladó csaj csak bámult amikor mondtam hogy kártyás csomagban szeretném, közölte hogy ez csak előfizetéssel van, holott a voda  weboldala szerint lehet kártyásan is venni.

szóval tényleg lehet ezt a vodánál kártyásan is venni? vagy kérni lehet csak kapni nem ?

#59 Felhasználó inaktív   L2GS-11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 19:29

Én vettem ilyet 2hete a vodánál kártyásan, bár ezt is "úgy" ásta elő. Sztem nem rossz teló, jó mondjuk előtte Moto P7389-m volt :D, szal ennyiért ilyet jó vétel.
"Everyone is busy to find out what happened in the first second after the Big Bang, I’m curious what was in the before seconds…" S.G.

#60 Felhasználó inaktív   Piacos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 21:27

Idézet: gtr-x - Dátum: 2004. máj. 20, csütörtök - 17:18

igen, az ár/design aránya nagyon jó  :D  viszont ma voltam megkérdezni a vodánál és az eladó csaj csak bámult amikor mondtam hogy kártyás csomagban szeretném, közölte hogy ez csak előfizetéssel van, holott a voda  weboldala szerint lehet kártyásan is venni.

szóval tényleg lehet ezt a vodánál kártyásan is venni? vagy kérni lehet csak kapni nem ?

Természetesen lehet, sőt már csak 19e kártyásan, ráadásul minden készüléket el lehet adni kártyásan, és előfizuval is a vodánál...
Piacos

Téma megosztása:

• (6 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.