HWSW Informatikai Kerekasztal: Sony Ericsson t230 kérdések! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (6 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sony Ericsson t230 kérdések!

#101 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 09. 04. 03:10

Idézet: screw - Dátum: 2004. szept. 1., szerda - 12:38

Hi !

Szerintetek mitől lehet az hogy az Ericsson Mobile Phone Monitor nem látja a telefont(es a SendFile sem) ?
Az Ericsson Desktop nevu csodaval viszont sikerult kapcsolatot letesiteni.

Használj FMA-t!
Float's Mobile Agent! Legjobb!

Üdv

#102 Felhasználó inaktív   screw 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 09. 04. 06:43

Idézet: Xero - Dátum: 2004. szept. 4., szombat - 4:10

Használj FMA-t!
Float's Mobile Agent! Legjobb!

Üdv

Igen ,megvan viszont sajnos az sem talalja a telefont  :( 

#103 Felhasználó inaktív   screw 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 09. 04. 16:52

Nah sikerült végre :

Uninstalláltam a SendFile-t,majd az Ericsson Mobile Phone Monitor-t aztán dugó kihúz és már megy is az FMA-val .

#104 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 01. 22:41

Nem olvastam végig a topicot, de látom, van, aki T65ről váltott. Az enyimnek is meghalt az anternája, de én öszefoltoztam, sajnos nem az igazi... A t230 a régi kiszemeltem, de néhány kérdésem lenne:

-Mennyire strapabíró ez? Ugye ennek nem olyan vacak megoldású az anternája, mint a T65nek?
-A hangszórója hangos? Lehet mondjuk metróban használni rendesen?
-Az antenna mennyire érzékeny (jó térerő)?
-Nappal látszik-e a kijelző?
-Szokott fagyni?
-És végül: hogy lehet átmenteni az adatokat a T65ről? Én nem találtam hozzá hivatalos programokat, csak képszerkesztőt. A T65höz van mindenféle Outlook szinkronizáció, meg lehet pcről hangolni a beállításait, smst írni, stb. Ilyen hivatalos program nem létezik? Ha nem, akkor a telefonkönyvet hogy lehet átpakolni?

Remélem, tudtok válaszolni, és nem kérdezték már meg ezeket ezerszer!

#105 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 02. 12:12

Idézet: szucsati - Dátum: 2004. okt. 1., péntek - 23:41

-Mennyire strapabíró ez? Ugye ennek nem olyan vacak megoldású az anternája, mint a T65nek?
-A hangszórója hangos? Lehet mondjuk metróban használni rendesen?
-Az antenna mennyire érzékeny (jó térerő)?
-Nappal látszik-e a kijelző?
-Szokott fagyni?
-És végül: hogy lehet átmenteni az adatokat a T65ről? Én nem találtam hozzá hivatalos programokat, csak képszerkesztőt. A T65höz van mindenféle Outlook szinkronizáció, meg lehet pcről hangolni a beállításait, smst írni, stb. Ilyen hivatalos program nem létezik? Ha nem, akkor a telefonkönyvet hogy lehet átpakolni?

Először is azt tudni kell hogy a T65-höz nemigazán lehet hasonlítani ezt a készüléket, az egy elsőgenerációs "wap"-mindentudó készülék volt, strapabíró, hagyományos Ericsson ismérvekkel.
Bár nekem ilyen készülékem nincs, de cégnél használnak, így onnét írom a tapasztalatokat.

Ez a készülék kifejezetten belépő szintű színes, MMS -képes telefon. Anyagai megütik az átlagot, de semmi extra, azért egy Siemens A50-nél jobb.  :) Nem kelt annyira gagyi hatást, mégha tudjuk is, bizony ez "gagyi".
A térerővel nem volt gond, hangszóró : ha polifónikuson van, nem túl hangos, vagy kicsit torzít, ha nagyon ordítani akar, de van hagyományos csengőhang is.
Nappal a kijelző olvasható, talán hajszállal jobb mint egy Nokia 4096 színű kijelző. Kontraszt állítható.
Fagyásról nem tudok.
Adatátmentés: lehet hogy hivatalosan sehogy, de ha beszerzel egy adatkábelt (ami elvileg a T65-höz is jó), a már emlegetett FMA-val meg lehet próbálni! (szinte biztos hogy támogatja a T230-at), de fogalmam sincs, nem próbáltam egyiket se (korábban T65 -öm is volt).

#106 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 02. 18:43

Köszi a választ, Kory!

Úgy érted, a T65 strapabíróbb volt? Bár egyetemista vagyok, szoktam járni melózni, és ott azért kemény igénybevételnek lehet kitéve, pl a T65 már leesett 6m magasról, szerencsére puha tokban... Egy ilyet mindenképp veszek hozzá : http://www.speedshop.hu/termek.php?termeka...&partneraz=9999
Azért az eséseket jó lenne, ha el tudná viselni. Nem tudom, látott-e már valaki ilyet belülről. A T65ben az antenna nagyon gagyi, amúgy elég strapabíró a felépítése.

Hangszóró alatt nem a csörgést értem, hanem a beszédet. Az eddigi telefonjaimhoz én mindig süket voltam... Néha ezzel is bajaim vannak, kicsit nagyobb zajban (Hilti ütvefúró {8-) ) már gyakorlatilag semmit nem hallok. A csörgés nem érdekel, úgyis mindig kikapcsolom.

Szerencsére adatkábelem már van. Az FMA-t ismerem, de nem sokat használtam. Valami gyári megoldást kerestem volna, de a lényeg, hogy megoldható!

#107 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 05. 10:53

Idézet: szucsati - Dátum: 2004. okt. 2., szombat - 19:43

Köszi a választ, Kory!
Úgy érted, a T65 strapabíróbb volt?Egy ilyet mindenképp veszek hozzá : http://www.speedshop.hu/termek.php?termeka...&partneraz=9999
Szerencsére adatkábelem már van. Az FMA-t ismerem, de nem sokat használtam. Valami gyári megoldást kerestem volna, de a lényeg, hogy megoldható!

Üdv!

-Szerintem a T65 strapabíróbb.
-A műanyag tok (láttam élőben) rettentően gagyi  :o  , én nem vennék, pvc-szagú, kemény.
-Szerintem max. hangerőn hangosabb beszéd közben is (a T65 amúgy kissé halk valóban).
-ÉN nem próbáltam SOHA T65-öt vagy T230-at adatkábellel FMA-val, csupán jeleztem hogy szerintem mennie kéne (olvasgass fma fórumot esetleg...)

#108 Felhasználó inaktív   D&D Team_Dani 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 06. 20:22

Üdv!

Sajnos nincs időm végigolvasni a topicot ezért lenne néhány kérdésem T230-al kapcsolatban.
Ugyebár most 9900Ft a pannonnál, ami nagyon olcsó, ezért gondolkozok, hogy veszek egy ilyet!
- Mennyire fagyogat ez a telefon?
- Csatlakoztatható fényképező milyen képet csinál?
- Akksija mennyit bír?
- Térerő nem megyeget el?

köszönöm a segítséget

#109 Felhasználó inaktív   szabiii 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 06. 22:00

Idézet: D&D Team_Dani - Dátum: 2004. okt. 6., szerda - 20:22

Üdv!

Sajnos nincs időm végigolvasni a topicot ezért lenne néhány kérdésem T230-al kapcsolatban.
Ugyebár most 9900Ft a pannonnál, ami nagyon olcsó, ezért gondolkozok, hogy veszek egy ilyet!
- Akksija mennyit bír?

köszönöm a segítséget

- másfél hét alatt egyszer fagyott
- többen mondták: csatlakoztatott kamcsi messze legjobb minőségű a telós VGA fényképezők között (jobb, mint sharp, mint sam710, netes képek alapján jobb, mint amit az én mot398-am csinál)
- akksiról nem nyilatkozok, most merült le először (nem 2 napot bírt)
- térerő gond nincs

kijelzője nagyon pixeles, pár percet nyomogasd, mielőtt megveszed
'/###############:"  ~  ' ":################'
/,  .   .   .   .    .  .   .;  ~    ~   ~  ;   '"##########.:
Í@@@@@@@@@@; .   ~  ~   ~ ,    .    .   .    .   .  .:
I@@@@@@@@@@@@.   ~   ,@@@@@@@@@@@@@.
A kormány súlyosan károsítja az Ön és környezetében élők egészségét!

#110 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 07. 08:49

MCA-25 ös kamerával készített képeim: (jó a T230-ra is).

Szerkesztette: Kory 2004. 10. 07. 08:54 -kor

#111 Felhasználó inaktív   D&D Team_Dani 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 07. 12:37

Idézet: szabiii - Dátum: 2004. okt. 6., szerda - 21:00

- másfél hét alatt egyszer fagyott
- többen mondták: csatlakoztatott kamcsi messze legjobb minőségű a telós VGA fényképezők között (jobb, mint sharp, mint sam710, netes képek alapján jobb, mint amit az én mot398-am csinál)
- akksiról nem nyilatkozok, most merült le először (nem 2 napot bírt)
- térerő gond nincs

kijelzője nagyon pixeles, pár percet nyomogasd, mielőtt megveszed

És milyen szolgáltatónál vagy?
Függetlenítve volt a telefonod?

#112 Felhasználó inaktív   szabiii 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 07. 22:34

Idézet: D&D Team_Dani - Dátum: 2004. okt. 7., csütörtök - 12:37

És milyen szolgáltatónál vagy?
Függetlenítve volt a telefonod?

nem én, bébijé
tébomájlos, az is marad

#113 Felhasználó inaktív   Pancser 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 20. 22:51

Van ilyen tellóm nekem is , de nincs kábelem és lusta vagyok venni.
Ezért arra gondoltam hogy néhány képet feltöltök a netre , és ugy betöltöm a telcsibe wapon keresztül.

De valamiért ez sehogy sem jött össze, a telcsi nem tudta feldolgozni azoldalt.

Valaki csinált már igy ?? És megtudja mondanni hogy kell ?
Milyen kiterjesztéssel szereti a képet vagy mire kell még figyelni hogy be tudjam tölteni.

Kösz !
Csillagokat szeretnék !
Gigabyte GA-K8NS Ultra939 * A64 X2 4200+ * Arctic Cooling Freezer64 * 2x1GB A-DATA DDR500 * 6800GT * Leadtek TV2000 Expert * 300W Coolink táp *

#114 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 21. 09:52

Idézet: Pancser - Dátum: 2004. okt. 20., szerda - 23:51

Valaki csinált már igy ?? És megtudja mondanni hogy kell ?
Milyen kiterjesztéssel szereti a képet vagy mire kell még figyelni hogy be tudjam tölteni.

Kösz !

Gif, Jpg.

Közvetlen (hosszú) link kell neki wapról és mennie kell, a csengőhangnak is. A Mophun nem fog menni így.

Lusta :) vagy kábelt venni :)

#115 Felhasználó inaktív   mucka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 21. 14:25

Idézet: D&D Team_Dani - Dátum: 2004. okt. 6., szerda - 21:22

Üdv!

- Akksija mennyit bír?

köszönöm a segítséget

Hali,

Szabiii kollega alaposan elemezte a telefont, csak csatlakozni tudok hozzá. Olcsó és telefonálásra jó. Nekem szolgált azonban egy meglepetéssel: Új Pannon praktikum csomagban vettem  az "Elektronika világa"-ban. Otthon jobban átnézve kiderült, hogy elfelejtették(?) lockolni a telefont. Mindhárom szolgáltató kártyája belemegy, és remekül működik is velük... no comment. Szerintem ennyiért remek vétel volt :)

Üdv:
mucka
...WITH A BIT OF LUCK THE NETWORK
WILL PICK ME UP...

#116 Felhasználó inaktív   szabiii 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 01. 22:28

asztaa, mekkora hír, figy:  :)  :confused:

"A Sony Ericsson a J200-as modell mellett egy másik, ugyancsak low-end kategóriás készülékről is lerántotta a leplet, mely nem más, mint a T290

Kép

A GPRS kompatibilitás ezúttal sem hiányzik, viszont a készülék kijelzője alacsonyabb felbontású, mint a J200 LCD-je. Ezúttal 101x80 pixeles felbontásról, illetve 4.096 színárnyalatról beszélhetünk. A harminckét szólamú polifonikus csengőhangokkal ellátott újdonság SMS és EMS kompatibilis, a felhasználói memória mérete pedig mintegy 400 KB.

A Sony Ericsson T290 előreláthatólag valamikor a jövő esztendő első negyedévében kerül forgalomba, a készülék pontos ára egyelőre ismeretlen. "
máshonnan: "Kijelzõje csak 101x80 pixeles (talán csak a Siemens A65 gyárt még ilyen kicsi kijelzõt), 4096 színû. Se JAVA, se infra, se fényképezõgép" ... "csengőhangjai 32 szólamúak, üzenetkezelés terén csak SMS/EMS-re képes." ->  :confused:

egyre süllyed a szememben az se  :(  pedig már majdnem átpártoltam hozzájuk nemrég, de az ilyenekkel csak rombolnak. most komolyan, minek kell ez? az oké, hogy újabb bőr esete, de akko' legalább a külsejét átszabhatták volna vazz... 2005-ben új modellszámmal, ilyen gagyesz kijelzővel, frissített termékként, kevesebb tudással kijönni...

összehasonlításul a mobilarena így írt a t230 !-ról: "Bekapcsolás után megelevenedik a kijelzõ. Még alsó kategóriában is ennél sokkal jobbak vannak (Samsung C100), ez a 101x80 pixeles 4096 színû megjelenítõ meglehetõsen csúnyácska ... az MMS üzenetek, a képek, a hangok, a játékok és az e-mailek számára pedig összesen egy majdnem 1 megabájtos dinamikus tárhely. Hozzáteszem, ezt a területet foglalják a gyári képek és csengõhangok is, így megvásárláskor 546KB szabad hellyel rendelkezhetünk."

:reklamacio:

#117 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 02. 12:14

De így is fel lehet fogni:

Idézet

These are by no means ground breaking phones by Sony, but everyone has to have an entry level product, and the J200 and T290 just that. Both are slim and stylish, affordable, and available in frosty white or charcoal black.

Nekem a J200 tetszik külsőre, bár itthon az nem lesz kapható (Asia, China, Pacific).

#118 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 18:10

Lassan telefont kéne vennem, kb. olyan 15 ezer lesz rá, és csak új, garis, kártyás jöhet szóba. Nézegettem az árlistákat, tetszett a T290i, de ezek alapján a Radeon 9250-szindróma (nagyobb verziószám-kisebb tudás). Hugomnak T230 van, az sem rossz. Ahogy láttam a T-nél 14 ezer forint most mindkettő. Nézegettem a többi telefont is, de azok nem voltak túl megnyerők. Engem csak az érdekelne, hogy OK, van hozzá csatlakoztatható kamera, de ha nem lehet róla sehogy se leszedni a cuccokat, akkor mi értelme?
Adjatok tanácsot, mit vegyek? Tulképp ez lesz az első mobilom, ugyanis még sosem kellett, de lassan már fog...

Szerk: most látom ez Alcatel OT556-ot, ez formára eszméletlenül bejön, van benne beépített fényképező, JAVA, IrDA, szóval ez talán még jobb. Bár az ára kicsit húzós...

Szerkesztette: HavocS 2005. 03. 30. 18:14 -kor

|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#119 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 31. 18:03

Én a T290i-t venném nem a T230-at, bár szinte ua.

Továbbá le lehet szedni a képeket, ha a kamerát rárakod egy másik SE telefonra, és arra áttöltöd, majd arról le.

Azt az Alcatelt én nem ismerem.

#120 Felhasználó inaktív   gbr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 31. 18:17

nekem volt t230-am háát, ilyen telefont akkor kell venni ha tényleg, de tényleg nem érdekel milyen telefonod van, mert ha nem így van egy idő után nagyon fog zavarni hogy nem tud semmit, nekem leginkább az infra hiányzott róla.

Téma megosztása:

• (6 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó