Idézet: GoLAN - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 20:15
Látszik, hogy még életedben nem használtál táblaPC-t.
Tavaly október óta egész más szelek fúlynak...
Frissíts!
Jól megkaptam!
Sajnos elég sok TSC van a környezetemben, elég sok notebook.
Nem tudom elképzelni, hogy a tábla pc helyettesíteni tudja a jelenlegi dolgaimat.
A Linux biztosan nem kezeli rendesen a TSC-t, de ha kezeli is, akkor sem megy jól a jegyzetelés és a többi feature amiért tábla. Kézirás felismerésről nem is álmodok.
Én meg egyre inkább menekülök a windowstól, bármilyen is az.
Nekem egy noti legyen használható (5-7 óra üzemidő, jó kijelző, wlan, Bluetooth, lan, infra, kártyaolvasó, VGA kimenet, jól használható billentyűzet, és mindemellett nem hátrány ha nem nagy).
Ezek a dolgok eddig az X40-ben teljesültek maradéktalanul, hiszen az ergonómia nagyon jó benne (az IBM billentyűzetek messze a legjobbak, ezen is teljes méretű gombok vannak, nem kell keresgélni és hozzászokni). Vicc, de jobban szeretem ezt a kis gépet, mint a totál fullos T42-t ami előtte volt. Kicsi, hordozható, benne van ami kell. Nem szükséges magammal cipelnem egy CDromot és egyebeket. Elviszem a gépet az akkuval és tudom hogy kibír egy munkanapot. Linux alatt is megy rajta minden, igaz a kártyaolvasót még nem próbáltam.
Nem hiszem hogy egy tableten olyan sebességgel tudnék dolgozni, mint ezen.
Lassabb valamivel mint a T42 volt (60gb/7200/2.5" azért lenyomja a 40Gb/4200/1.8"-t)(1.4 LV dothan vs 1.7 dothan), de azért semmiképpen nem nevezném lassúnak a gépet.
Amire nekem kell, arra még sok is
12.1" alatt már elég kicsik a kijelzők, nekem a FUSI P7010 ezért nem jött be. Valahogy azon már minden nagyon apró volt. HA normál távolságból gépeltem rajta, akkor már nagyon apró volt minden.
Lehet hogy szemüvegben kellene használni........, de jelenleg nincs gond a szememmel.
Ettől függetlenül a P7010 egy marhajó gép.