HWSW Informatikai Kerekasztal: Ultrahordozható gépek -- subnotebook, Tablet PC - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (112 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ultrahordozható gépek -- subnotebook, Tablet PC Értékeld a témát: -----

#1291 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 31. 18:55

Idézet: Smithy - Dátum: 2006. máj. 31., szerda - 19:26

Uraim erről mi a véleményetek?

http://www.notebooks...hu/nbs_sub.html

HA meglessz rá a lóvé ennyit megérhet a gép??

Kurva drága. 80e körül volt a PIII 866-os külső optikai meghajtóval és új akkuval.

#1292 Felhasználó inaktív   Smithy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 31. 19:33

De megéri még ma subnotiban ilyen 900 Mhz 1GHz p3-as okat venni?
Csakmert már vannak bőve core duosak is. meg sima centrinoban is bőven giga fölött szaladgálnak.
CSak sajnos nekem nincs rá keret. :( Úgyhogy ha tudtok akkor segítsetek már olyan 120-150e Ft körül Jó ár éerték arányú subnotikat keresni. Sajnos nem vagyok nagyon otthon ebben a témába. Eredeti vágyam egy tc 1000 v. tc 1100 as lett volna de azok nagyon drágák nekem még használtan is. :(

#1293 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 31. 19:38

Ha a neki szánt feladatokat ellátja egy P3, akkor minek nagyobb, ha ráadásul pénz sincs rá? ;)
Üdvözlettel:
Gabi

#1294 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 05. 31. 19:46

Idézet: Smithy - Dátum: 2006. máj. 31., szerda - 19:45

És olyan 100-120 max 150 körül mit tudnál ajánlani? IBM kizárva nem azért mert nem jó hanemmert mitagadás nekem ronda :)

150-ért az én toshiba portégé 2000-emet. :D

viccet félretéve, nem tudom, ami a használtpiacon szembejön, és rendben van. útravalónak annyit, hogy Tualatin magos Mobile Pentum III, vagy legalább Pentium M processzoros gépek közül válassz, a Pentium 4-et, Celeronokat kerüld. ezzel az árkategóriával az a baj egyébként, hogy a pentium III-as gépek többsége már olcsóbb, a normális Pentium M-esek többsége pedig drágább.

ha biztosra akarsz menni, gyári garancia legyen, bár ez eléggé leszűkíti a kört. gépet első megnézésre, begőzölve sose végy.

#1295 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 31. 20:01

http://vatera.hu/ite...php?cod=8667741

#1296 Felhasználó inaktív   ZXer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 31. 20:39

Idézet: special - Dátum: 2006. máj. 31., szerda - 20:46

Ha biztosra akarsz menni, gyári garancia legyen, bár ez eléggé leszűkíti a kört. gépet első megnézésre, begőzölve sose végy.

Pláne ne a notebooksystem.hu-tól, én anno eléggé megszívtam velük.

(nem a C400-zal, az azóta is szépen muzsikál, csak időnként rövid időkre kihagy a touchpadje, ami mondjuk elég zavaró és nem tudom mitől van)

#1297 Felhasználó inaktív   Smithy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 10:09

Arról van e valakinek valami információja, hogy ebay ről rendelés mennyire biztonságos?
Mert az amerikai árak és a dollár viszonylatában még az itthoni adóval megterhelve is nagyon jó áron lehet használt géphez jutni. Gondolok itt pl hp nc 4000 res sorazat gépeire 500$ körül + posta+ fa itthon hozzá lehet utni.. Ez a megoldás mennyire lehet biztonságoa? Mert oda sajnos nem tudok eljutni  megnézni,h milyen a gép.  MEg gondolom a hp 3 éves garanciája jár a gépekre akkor is ha nem itthon lett vásárolva...

Tud valaki valami céget ami hazahozá a cuccot amerikából??

Szerkesztette: Smithy 2006. 06. 01. 10:19 -kor

#1298 Felhasználó inaktív   Ear01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 10:21

Idézet: Smithy - Dátum: 2006. jún. 1., csütörtök - 11:09

Arról van e valakinek valami információja, hogy ebay ről rendelés mennyire biztonságos?
Mert az amerikai árak és a dollár viszonylatában még az itthoni adóval megterhelve is nagyon jó áron lehet használt géphez jutni. Gondolok itt pl hp nc 4000 res sorazat gépeire 500$ körül + posta+ fa itthon hozzá lehet utni.. Ez a megoldás mennyire lehet biztonságoa? Mert oda sajnos nem tudok eljutni  megnézni,h milyen a gép.  MEg gondolom a hp 3 éves garanciája jár a gépekre akkor is ha nem itthon lett vásárolva...

Amennyiben paypal-lel vásárolsz, akkor, ha jogos kifogásod van 500 dollárig tudod intézni rajtuk keresztül a reklamációt. Magánszemélynél szerintem sehogy, csak a potitív visszajelzések nagy száma mutathat irányt, a boltok szabályozása meg igen eltérő a székhelytől függően, de ott is érdemes utánanézni az előéletnek.

#1299 Felhasználó inaktív   Smithy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 13:00

Sorry internetes vásárlás témában kezdő vagyok.  Hol lehet elérni olyan ebay-t ami európai országokból szállít? mert nekem még csak olyat sikerült találni ami amerikai. Még egy kérdés. Ugye a régebbi subnotik ált valamilyen p3 assal vannak szerelve. azok közül mindnek szabályozható a frekije? vagy csak az ULV-s P3 aknak??

#1300 Felhasználó inaktív   kukacwap 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 14:45

ebay.de .at .be .sw és így tovább :) szóval rengeteg eu-s ország, próbálkozz sorba :) amúgy célszerű németeket nézni leginkább

#1301 Felhasználó inaktív   a t o s z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 18:19

Idézet: Smithy - Dátum: 2006. jún. 1., csütörtök - 13:00

Sorry internetes vásárlás témában kezdő vagyok.  Hol lehet elérni olyan ebay-t ami európai országokból szállít? mert nekem még csak olyat sikerült találni ami amerikai. Még egy kérdés. Ugye a régebbi subnotik ált valamilyen p3 assal vannak szerelve. azok közül mindnek szabályozható a frekije? vagy csak az ULV-s P3 aknak??

Tudtommal a 600-700 MHz-tol felfele mind speedstepes, de ennek tipusszam alapjan konnyen utanalehet nezni. Amugy ha mar PIII, akkor a lehetosegekhez merten, erdemes tualatinost venni.

#1302 Felhasználó inaktív   melon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 18:33

Idézet: kukacwap - Dátum: 2006. jún. 1., csütörtök - 15:45

ebay.de .at .be .sw és így tovább :) szóval rengeteg eu-s ország, próbálkozz sorba :) amúgy célszerű németeket nézni leginkább

Nekem az a tapasztalatom, hogy Németországból sokkal kedvezőtlenebb és megbízhatatlanabb a szállítás, mint pl. UK-ból... de ez csak szvsz.

#1303 Felhasználó inaktív   sssent 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 20:15

Idézet: Smithy - Dátum: 2006. jún. 1., csütörtök - 10:09

(...)MEg gondolom a hp 3 éves garanciája jár a gépekre akkor is ha nem itthon lett vásárolva...
(...)

A hp világgaranciája érvényes, csak épp az nálunk nem érvényesíthető (legalábbis fél-1 éve még nem volt). Bécs a legközelebbi szóba jöhető hely ezügyben.

#1304 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 20:32

Idézet: sssent - Dátum: 2006. jún. 1., csütörtök - 21:15

A hp világgaranciája érvényes, csak épp az nálunk nem érvényesíthető (legalábbis fél-1 éve még nem volt). Bécs a legközelebbi szóba jöhető hely ezügyben.

Valóban nem érvényes a HP nemzetközi garija itthon....

#1305 Felhasználó inaktív   Smithy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 20:38

Segítsetek

Most épp a dell c400 as subjaival szemezgetek. UK ból elég jó áron leeht beszerezni őket.
Először is tudtok e olyan céget amin keresztűl beszerezhetném.
Másodszor ezekhez lehet e pl ramot meg winyót szerezni, esetleg procit.
Ha valakinek lenne iylen masinája a tapasztalatokat szívesen venném.
Főiskolára kellene ottani gépnek. Vagyis mindent azon csnálnék. Előre is köszönöm a segítséget.

#1306 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 20:42

Idézet: Smithy - Dátum: 2006. jún. 1., csütörtök - 21:38

Segítsetek

Most épp a dell c400 as subjaival szemezgetek. UK ból elég jó áron leeht beszerezni őket.
Először is tudtok e olyan céget amin keresztűl beszerezhetném.
Másodszor ezekhez lehet e pl ramot meg winyót szerezni, esetleg procit.
Ha valakinek lenne iylen masinája a tapasztalatokat szívesen venném.
Főiskolára kellene ottani gépnek. Vagyis mindent azon csnálnék. Előre is köszönöm a segítséget.

Ram és vinyó beszerezhető. A proci az alaplapra van forrasztva.
Wlan pedig bármilyen belemegy.

#1307 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 22:25

Idézet: FőDudu - Dátum: 2006. jún. 1., csütörtök - 19:42

A proci az alaplapra van forrasztva.

Na ezt nem is tudtam :eek:  Még jó, hogy az enyém 1gigás.

Egyébként ramot és vinyót cserélni benne gyerekjáték (1-1 csavar). A wlanhoz van benne antenna is.

#1308 Felhasználó inaktív   Smithy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 15:09

Megint újat tudtam meg :)

Most így hirtelen csak egy kérdés jut eszembe, nevezetesen, hogy tudtok e olyan céget mondani amin keresztül be lehet hozni valamit mondjuk az angol eby-ről. És mennyire biztonságos az ott történő vásárlás. És mi a franc az a paypal?  :confused:

#1309 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 15:28

cégen keresztül? ilyen szolgáltatásról nem hallottam, kicsit körülményes lenne (letétbe rakni a pénzt, stb). a paypal elektronikus fizetési rendszer. megadsz egy dombornyomott kártyát, és azzal tudsz fizetni paypalon keresztül, anélkül, hogy az eladónak ki kellene építeni terminált, ráadásul biztonságosabb, mert nem tudja meg a paypalon kívül senki az adataidat.

#1310 Felhasználó inaktív   Smithy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 16:07

de akkor mégis hogy kerül hozzám a külföldön vásárolt áru? Mert a legtöbbnél ahogy nézem csak Uk-n belűli szállítás van. Pedig most találtam egy jó acer c112es tabletet közel 60eFT ér :)

Téma megosztása:

• (112 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.