Idézet: special - Dátum: 2005. aug. 27., szombat - 17:59
Jó lenne, ha írnál a felhasználási területről, vagyis hogy miért kell ennyi pénzt áldozni rá, mert könnyen lehet, hogy br 300 körül is már meg lehetne úszni, ha nincsenek extra igények. Olyanra gondolok, hogy minden gramm, miliméter, perc számít, vagy hogy üzleti környezetbe kell, prezentálni, ahol számít a kinézet, a márka, legyen finoman esztétikus (egy katonai kinézetű Thinkpad X szvsz nem az).
Convertible tableten nem gondolkoztál? Mondjuk ha linuxot akarsz rá, az nem sok szart ér úgy.
Kösz az eddigi tippeket!
Oprendszer nem a spórolás miatt nem kell, hanem mert csak beraknám a többi közé a sarokba
A sok utazás miatt kell a hosszú élettartamra és kicsi méretre vonatkozó paraméter, de úgy, hogy utána otthon, rákötve egy monitorra és klaviatúrára is szépen menjen (csak vasként használva).
Átlagos felhasználásra lesz: projektorra kapcsolva, prezentációk előadására, adatbáziskezelésre, naplónak, stb. A kinézet olyan nagyon nem számít (az ízlésemről annyit, hogy szerintem a legszebb autó a Lada Niva...) és a grammok és milliméterek is csak annyira, hogy még az a határ előtt maradjak, ahol a súly és a méret csökkenése már irracionális árváltozással jár. Ellenben strapabíró legyen, "igénytelen" és gyors.
Nem kell rá annyi pénzt áldozni; természetesen minél olcsóbb, annál jobb. Amit az imént írtam az a technikai maximum, amit megér egy ilyen gép nekem (amit képes lesz kitermelni a használata).
Remélem sikerült mind a szándékaimba, mind az ízlésembe
Szóval így melyik a sok közük?

Súgó
A téma zárva.