Idézet: TiLa - Dátum: 2006. jan. 12., csütörtök - 12:53
Az akkuból max 5,5 órát tudtam kihozni netezés közben min fényerőn, bekapcsolt WLAN-nal, de az optikai meghajtót nem használva, fix 600MHz-en. Átlag 4,5-5 órát elmegy normál fényerőn, 600Mhz-en, de az optikai meghajtó használatát szintén kerülve. Szerintem a max teljesítményen hajtva a gépet megcsinálja a 3,5 órát, bár ezt nem próbáltam.
Amire én használom (net, office, minimális programozás, hurcolászás) arra tökéletes, de más notebookkal annyira összehasonlítani nem tudom.
Ami nem teccik:
- 2 USB port
- nekem hiányzik egy külön hangerőszabályzó poti (Fn+F5/F6 működik)
- némely apróságokat úgy érzem csak feldobáltak a notira, de nem igazán gondolták át (pl az Fn+F3 a némítás, az F4 a hibernálás, majd jön az F5-6 a hangerőre)
- Haver Alba(Maio) gépéhez van egy OSD progija, ami mutatja, hogy hogyan áll a fényer, hangerő, stb. Na egy ilyen prog pl nekem nagyon hiányzik.
- engem zavar pl az is, hogy a töltő pont ott csatlakozik a géphez, ahova a külső egeret tenném, illetve az USB-t is máshova tettem volna.
Először Celeronnal hoztam el a gépet tévedésből és egy hétvégét azzal használtam. A Celeronnal gyakorlatilag állandóan ment a venti, és az akku is max 4 órát bírt, szóval a Pentiumot nagyon ajánlanám. Ezzel a procival van hogy be sem kapcsol a hűtés órákon keresztül, de ha megy sem hangos, aludni pl nyugodtan lehet mellette.
Ja és ne ilyedj meg a magasabb árcédula láttán az üzletben, nekem br 25-30e-et engedtek Miskolcon a listaárból.
Ez elég baráti ár... Kérdeznék azért pár dolgot?
Milyen a kidolgozás minősége?
Mennyire strapabíró a kasznija?
Mennyire megbízható az optikai meghajtó?
A görgetőgomb használható?
Milyen típusú a bővített aksi hozzá?
Milyen a digitális kimenete?
TV kimenet van benne?
Asszem hirtelen ennyi.
Köszi a válaszokat.
ps: Ja igen: A cerka eszembe se jutott
Szerkesztette: hartyi 2006. 01. 12. 13:01 -kor

Súgó
A téma zárva.