Idézet: sanda_banda - Dátum: 2006. jún. 16., péntek - 23:39
Nem vagyok egy sírós fajta, és nem cipelek húsz akkut az amúgy is 1.6kg-os, kizárólag alaplapi videóvezérlővel felszerelt, optikai meghajtó nélküli "subnotebookomhoz"
A stamina álláshoz az tartozik, amit én beállítok neki. Úgyhogy ezt is rosszul tudod
Hogy a dupla videókártya faszság-e, az akkor derül ki, amikor mondjuk széles jókedvemben játszani akarok a gépen :Đ
Szerintem kár azon vitatkozni hogy melyik a jobb....
Mindkettő a piac másik szegmensének készült. Az IBM munkagép, a Sony egy multimédiás mindenes. Szó szerint mindent belepakolak amit lehet. Az IBM ugyanakkora súly mellett kisebb kapacitású akkuval tud ugyanannyi üzemidőt (5200mAh/7200mAh), mert nem kell energiával ellétni a felesleges dolgokat (optikai meghajtó). A Sonyban meg van optikai meghajtó és nagyobb kijelző, touchpad..... Kinek a pap, kinek a paplan...
Én azért vettem az IBM-et, mert az első notimat (és egy Arima notit) kivéve csak IBM gépeim voltak. Megbízom a minőségükben és a 3 év nemzetközi gari sem hátrány. Ráadásul itthon vettem így semmiképpen nem lehet gond a garival. A Sony garija valahol Bécsben kezdődik, hozzáértők szerint a Sony subnotikkal kicsit több gond szokott lenni mint IBM gépek esetén. Remélem neked nem lesz gondod a géppel, bár ahogy ismerlek már megkuksiztad a belső felépítését is!
Nálam 1.6kg utazó súlyban a nagy akku van, ez kb 7-8 óra közötti üzemidőt ad max fényerőn és wlant használva. A fényerőt lentebb véve 9-10óra is kijön.

Én a lehető legkisebb használható méretben szerettem volna elérni ezt a hosszú üzemidőt, azt hiszem sikerült. Mindig is a kicsi notik vonzottak, azt hiszem a Sony már nagy lenne nekem. Kb 5 centivel szélesebb, kettővel mélyebb és a vastagsága is nagyobb. Viszont van benne DVD író, nagyobb felbontású és jobb kijelző.......
Játék? Na ez biztos nem jutan eszembe notebookon.....
Arra már valóban egy komoly asztali gép kell. Nálam csak fps mehet, arra tényleg kevés akármelyik notebook.....