Idézet: Capri - Dátum: 2007. ápr. 20., péntek - 18:31
kb. két éve vettem náluk egy subnoteot, ami rejtélyes okokból időnként teljesen megfagyott. Visszavittem garanciálisan, elmondtam mik a tünetek. Reakció az hogy biztos én vagyok a hülye, driverek, vírusok, hasonló baromságok. Amikor mondtam, hogy már kábé öt különféle rendszer volt rajta két hét alatt, (a másik kb ugyanennyi telepítésbe belefagyott) akkor nagy kelletlen hajlandóak voltak átvenni, hogy "hát megnézzük", de amúgy az egész beszélgetés alatt azt kommunikálták, hogy hagyjam már békén őket a hüyeségeimmel... szóval nem éppen a "vevő az első" hozzáállás volt.
Kijelölt időben megyek vissza a gépért, épp ott lévő eladó mondja, hogy hát a gépnek nincs semmi baja, egész nap használták próbaképp, stb. szóval duguljak el. Aztán előkerült a másik ürge, mondta, hogy de igen, valóban fagyott, kicserélték a vinyót, azóta jó

Eléggé csodálkozva, de elvittem a gépet, ami meglepő módon tényleg működőképesnek tűnt. Egy darabig...
rövidre fogva: a cpu-hűtő volt szar, az új vinyó meg nyilván kevésbé melegedett, de amint beütött a júliusi kánikula, ismét fagyogatott a gép. Sajnos ez volt az első laptopom, szóval nem volt triviális számomra a dolog, mai eszemmel viszont azt mondom, hogyha valaki, aki napi szinten notebookokkal foglalkozik, ennyiből nem vágja kapásból hogy hűtőprobléma, annak vagy lövése nincs a témához, vagy látva, hogy én nem jöttem rá az igazi okra, megpróbálta "okosba" megoldani... Ez párosulva a garanciaintézés kedves hangnemével.... részemről soha többé ezt a bandát.