Sziasztok!
Van egy kicsivel tobb mint 4 eves HP NC4000em. Azt szeretnem megkerdezni, hogy az normalis-e, hogy aksirol wifis netezes, szovegszerkesztes mellett csak kb 1 orat bir ki? Nem emlekszem, hogy mennyit birt ujkoraban de szvsz ennek minimum a ket es fel szereset.
A tippem az volna, hogy uj aksi kellene. A kerdesem pedig az, hogy milyen legyen? Felvitetni a ceghez nem akarom (hiaba nekem nem kerulne egy forintomba se), mert hasznalom, es inkabb en akarom (illetve Ti

) eldonteni, hogy milyen aksi keruljon bele. A megcelzott uzemi ido legalabb 3 ora legyen. Helyszini munkara kell a gep, es abszolut kiszamithatatlan helyeken, akar az elso konnektortol 10 kilometerre. Ha annyira nem draga a cucc (means 20ezer huf kornyeke) akkor esetleg erdemes megvenni kettot? Vagy inkabb 1 dragabbat.
Elore is koszi!
szerk. a konfiguraciojat meg leirom, gondolom az is szamit. Belso optikai meghajto nincs, bovitokartya nincs. A proci 1.3as Pentium3M proci, az alap 256 ram es en meg beleraktam egy 512eset, 7000es integralt radeon, es asszem vagy 30 vagy 40 gigas 4200rpm-es vinyo. A kijelzo gondolom adott, 12es. (Azt is szoktam meg csinalni, hogy a moncsi fenyerejet leveszem, de 1: sokat nem hasznal, 2: ha kepekkel kell dolgozzunk akkor azert az necces.)
Szerkesztette: Boba 2007. 05. 14. 08:36 -kor