HWSW Informatikai Kerekasztal: Canon DSLR topik - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (165 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Canon DSLR topik

#2601 Felhasználó inaktív   Dallas-one 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 18. 12:40

Idézet: alvaro - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 9:21

en meg dolgozom 20-an :omg:
de sebaj, ugyis utalni szoktam az aug20 koruli felhajtast :D
persze jo lenne egy ilyen talalkozo, ki tudnek probalni par dolgot en is...

tenyleg, valaki mintha irta volna, hogy bir egy 20d-hez valo markolattal. milyen is az? sokan szidtak dpreview-n, aztan biztos vagy igazuk van vagy nem :think:

meg valahol lattam szinten 20d-hez valami utangyartott markolattal (kapaszk, d70-hez is csinaltak :fear:), ami elvileg idozitovel is birt, errol valaki tud valamit? (majd nyomozgatok, ha lesz idom es hangulatom hozza...)

Igen, szidták mert a régiekben, rossz volt a Nimh akkuk. beleraktad és 1-2 lövés után azt jelezte, hogy levan merülve. de ki az a bolond aki elve Nimh akukat használ amikor 4E egy akku :). másrészt ezt a hibát kijavították amelyiknek aranyszínű az étintkezői az már jók. amúgy nekem van 20D markolatom.
Dallas-one

#2602 Felhasználó inaktív   Dallas-one 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 12:42

Idézet: eszpe - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 9:47

Nem a 2160-as Vosonic?
Kép

Én is nézegettem már, és nekem sem kell felesleges MP3/videó lejátszás, színes lcd, stb. Németektől 16e Ft + posta maga a kütyü, itthon meg vennék bele 20GB-s vinyót hazai garival.

Neeem ettől egyel régebbi
ilyen:

Kép

25ért nekem megérte főleg,hogym ajdnem új volt :-)
Dallas-one

#2603 Felhasználó inaktív   hp 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 18. 12:48

Hi!

350D Kitet hol érdemes itthon venni?

Üdv, hp.
Home: MSI-K8T M2 | 2xOpteron250 2.4GHz | 2x512 Kingston Reg ECC| ATI R.9800p | 2xWD Raptor36 | DRU-120A | 2xDell2005Fpw | MX700 |
Work: CM Stacker | Tyan K8WE | 2 x Opteron265DC | 2Gb Kingmax  | GFX6800GT | 2xWD Raptor36+74gb | MA203DT+Dell2001FP | Int. Nav. SE | Dualopt. | + MAC mini

#2604 Felhasználó inaktív   Dallas-one 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 13:57

extremdigi vagy nemtom :) én külfödről vennék azt is olcsóbb :)
amúgy van egytelefonszám odaadom ha kell. olcsóbb náluk mint boltban. egy céghozza be a gépeket németből, de vállalnak rá 1 év garit. tehát ők intézik nem kell küldözgetni németideoda hanem ez a cég intézi szoval olyan mintha itthoni gép lenne csak nincs magyarnyelvűd :D
Dallas-one

#2605 Felhasználó inaktív   denes44 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 16:02

Hamár tüzijáték, akkor hogyan lehet/kell tüzijátékot fotózni?
Tekintsd meg a fotóimat, itt: http://vdenes.hu
Forma 1 Tippverseny: http://f1tipp.net

#2606 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 16:12

Igen donstuk mar el hogy hol és mikor akarunk találkozni :D
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#2607 Felhasználó inaktív   Dallas-one 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 17:32

Idézet: Wyco - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 17:12

Igen donstuk mar el hogy hol és mikor akarunk találkozni :D

ez kifejezetten jó 5let :D
hát kéne repülket is fotózni, de tüzijátékot is. repülős dolog 3-8ig van. aztán tüzijáték.
Dallas-one

#2608 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 18:18

En javaslom hogy legkésobb fél3kor találkozzunk mondjuk a ferenciek terén vagy a vörösmarty téren, esetleg a deakon, addigra mar ugyis lesz kettes metro.
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#2609 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 18:46

hogy előtte még mehess fotózni egyet a felújított megállókban ;)
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#2610 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 18:53

Ja igen azt is kell :)
Cska nemtom elég lesz-e az 500 képnyi hely az egesz napra :)

#2611 Felhasználó inaktív   eszpe 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 21:23

Idézet: Wyco - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 19:18

En javaslom hogy legkésobb fél3kor találkozzunk mondjuk a ferenciek terén vagy a vörösmarty téren, esetleg a deakon, addigra mar ugyis lesz kettes metro.

Szerintem találkozzunk 20-án a rakparton. :p

Tényleg lehetne fél 3 körül találkozni (mondjuk a Margit hídnál, vagy a Batthyány térnél), de szerintem a budai oldaról kéne fotózni. Délután a pesti rakpartról pont szembe sütne a nap. (persze ha nem lesz felhő, és nem fog esni.) :) Meg jó lehet a parlament is a háttérben, mert a Duna felőli oldala most nincs agyon állványozva.
"A cinikus ember az, aki mindennek ismeri az árát, de semminek nem ismeri az értékét" - Oscar Wilde

#2612 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 21:26

Idézet: eszpe - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 22:23

Szerintem találkozzunk 20-án a rakparton. :p

Tényleg lehetne fél 3 körül találkozni (mondjuk a Margit hídnál, vagy a Batthyány térnél), de szerintem a budai oldaról kéne fotózni. Délután a pesti rakpartról pont szembe sütne a nap. (persze ha nem lesz felhő, és nem fog esni.) :) Meg jó lehet a parlament is a háttérben, mert a Duna felőli oldala most nincs agyon állványozva.

irtam neked PU-t.
akkor legyen Battyhány (?) még a metro is meg fog állni ott :D

#2613 Felhasználó inaktív   Dallas-one 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 21:38

Én benne vagyok :D
Dallas-one

#2614 Felhasználó inaktív   eszpe 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 21:54

Idézet: Wyco - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 22:26

irtam neked PU-t.

most válaszoltam.
"A cinikus ember az, aki mindennek ismeri az árát, de semminek nem ismeri az értékét" - Oscar Wilde

#2615 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 22:14

fél3 battyhiányi oké.
tüzijátékról én lemaradok, mármint nem veletek leszek, mert megyek várkertcasinóba fogadásra, kajapijatüzijáték :)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#2616 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 22:16

ja a tuzijatit mi is mashonnan nezzuk valszeg és ugy tunik ket embert hozok :)

#2617 Felhasználó inaktív   Dallas-one 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 22:20

ÉN tüzijátékon nemtom hol leszek ez jó kérdés. :D gondoltamfotózom de egyedül marhára nincskedvem, barátnőmet becibálni se. benn vagyokvrásoba talin aztán kiemnni külvárosba érte visszaújra ááááá.
ha akad valamilyen vállakozó szellemű emberke aki fotózni fogja csak azszóljon :D
Dallas-one

#2618 Felhasználó inaktív   eszpe 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 22:33

Ha sikerül holnap kölcsön kérnem ismerőstől valami Hama Star állványt, és ha lesz még hely este a CF-eken, (1GB + 512 + 128 + 128) akkor kint maradok a tüzijátékra. Csak akkor hurcolásznom kell az állványt is egész délután, mert a Nova4-et nem erre találták ki. :omg:
Vagy akkor nem a Nova-t viszem, hanem bepakolok mindent egy hátizsákba, és arra rá tudom rakni az állványt is.  :think:

#2619 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 22:57

Hmm en nem viszek allvanyt, mert nem akarok egy akkorat magammalvinni egesz nap plusz még kajolni is elmegyunk este. inkább feltolom az ISO-t :D

#2620 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 23:13

kell valakinek Feisol tripod/monopod?

pár haverral akarunk rendelni, és hátha olcsóbban kijön, ha többet rendelünk.

www.feisol.com  árak is vannak.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

Téma megosztása:

• (165 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.