HWSW Informatikai Kerekasztal: Opera - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Opera Simply the best internet experience

#441 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 07. 17:09

a Mozilla/Firefox parosra sem szant sok idot, mert jott a CeBIT...

s hogy miert: My Opera Forums --> Opera Languages --> Magyar --> Mit, hogyan? - Kérdések és válaszok tobbedik oldal :)

#442 Felhasználó inaktív   zako 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 07. 20:49

Idézet: blash - Dátum: 2004. április 7, szerda - 16:14

a Mozilla/Firefox parosra sem szant sok idot, mert jott a CeBIT...

s hogy miert: My Opera Forums --> Opera Languages --> Magyar --> Mit, hogyan? - Kérdések és válaszok tobbedik oldal :)

Nagyon LOL ez a hivatkozás a 400-as Celeronra meg a CEBIT-re...  :lol:

Szerkesztette: zako 2004. 04. 07. 20:53 -kor

ASUS P5N-E SLI * Intel Core2Duo E6600 @ 2.4 GHz * 4 x 1GB DDR2-800 Geil Ultra * NVidia GeForce GTS 450 1 GB * OCZ Agility3 SSD 120 GB * Samsung HD160JJ 160 GB 7200 RPM SATA-II * Pioneer DVR-110D * Terratec Cinergy 400 * Alcor DTV HS DVB-T vevő * Benq E2200HDA 22" FullHD * ThermalTake Soprano * Chieftec 450W * Genius SW-HF5.1 5000

#443 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 09. 05:22

Idézet: zako - Dátum: 2004. február 24, kedd - 14:49

[...] 7.50 [...] Ez jó, mert a húgom egyik ellenérve pont ez volt. [...] IE alatt megszokta az "automatikus kiegészítést", tehát ha elkezd gépelni valamit egy beviteli mezőbe, akkor a böngésző szépen kiegészíti azt. Az Opera Wand-ja nem tetszik neki. Nos, guruk, meg lehet oldani ezt Operában?

a huginak a Firefox  Kép-ot ajanlanam, mert abban alig lehet menubol allitgatni  Kép Mert van am about:config, ahol mindent at lehet konfigolni... S az csak jo, ha a hugi nem tud semmit sem elallitani :]  Es igy nem kell masik vagy kulon profile-ju Opera-t hasznalnod....  Igaz, nem reg szamoltam ossze, s 15 telepitett Opera van a gepemen  Kép

van egy rakat plug-in hozza, peldaul Does Firefox support Mouse Gestures?

a Firefox automatikusan kiegeszeti a szovegbeviteli mezoknel, a mar korabban hasznalt dolgokra... Szoval login, pass stb. Bar, szerintem a Wand egyszerubb...

Szerkesztette: blash 2004. 04. 09. 05:28 -kor

#444 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 09. 20:11

Ehhe, akkor én hurka vagyok 4 telepített Operával :D
In Flames We Trust

#445 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 11. 09:58

Srácok, segítsetek!

3 nappal ezelőttig itt a fórumon tökéletesen működött az, hogy ha a hozzászólás bal oldalánál a szmájliknál rákattintottam a "mutassa az összeset" feliratra, akkor felugrott az ablak a szmájlikkal.

De azóta nem.  :confused: Nem csináltam semmit az Opera beállításaival és a tűzfaléval sem. Szóval elvileg semmi animáció és pop-up nincsen blokkolva. Akkor meg mi a fene történhetett?  :think:

Földönkívüliség???  :eek: (hopsz! Erről jut eszembe... blash, emlékszel arra a jó kis topicra a szigeten? Milyen jókat beszélgettünk ott! Fel kellene hozni! Bár azt most megmondom így 2 év távlatából, hogy az oda író fórumozók közül csak te és én írunk már ide.  :( )
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#446 Felhasználó inaktív   ratonyi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 11. 10:50

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. április 11, vasárnap - 10:03

De azóta nem.  :confused: Nem csináltam semmit az Opera beállításaival és a tűzfaléval sem. Szóval elvileg semmi animáció és pop-up nincsen blokkolva. Akkor meg mi a fene történhetett?  :think:

Pedig nálam működik (O 7.23), úgyhogy csak Te állíthattál el valamit. Nem lehet olyan opció, hogy mindenütt engedélyezed a pop-up-okat, de ezen a webcímen nem?

#447 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 11. 20:11

Egyszer jó, egyszer nem. Most éppen jó. Nem tudom, mi lehet ez!  :think:
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#448 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 11. 21:41

Fórum bug? :D
In Flames We Trust

#449 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 11. 21:46

amúgy passz, WXP+O7.23 megy jól (most nézem)
Szóval paranormalitás rulez  :lame:
In Flames We Trust

#450 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 12. 06:20

ne csak ott legyen meg   Visszabeszélő --> Felhívás a hozzászólásokkal kapcsolatban!  4. oldal @ 2004. április 12, hétfő - 3:11:

Idézet: Lulu - Dátum: 2004. április 11, vasárnap - 23:34

Párat megcsináltam (alaplap, videokártya, multimédia, evo), de baromi unalmas... :(

hat mire valo az Øpera Notes ficsore? :cool:

magyaropera.blogspot.com by karaj
    Jegyzetek @ 2004.02.26.

A Jegyzetek (Notes) panelt többnyire nem sok figyelemre méltatják, hiszen a logikusan feltételezhető funkciója elég egyszerű: jegyzetek készíthetünk benne. Ennél azonban sokkal többet tud:
    • Egy kijelölt szöveget Ctrl+Shift+C-vel bemásolhatunk a jegyzetekbe. Ilyenkor nem csak a kijelölt szöveget fogja bemásolni, hanem egy hivatkozást a forrásra is (weboldal, levél). Így később ha duplán kattintunk a jegyzetre, megnyitja az eredeti helyet, ahonnan kimásoltuk.
    • Bármelyik jegyzetet elküldhetjük e-mailben, így egyszerű levélsablonoknak is lehet a jegyzeteket használni.
    • A jegyzetekbe írt szövegeket könnyen beilleszthetjük az űrlapokba. Ehhez egy beviteli mezőn jobb gombbal kell kattintani, és Insert note. Ezzel is lehet jelszavakat, neveket megjegyezni, ha a Wand valamiért nem jó.
    • A jegyzet panelt lehet bővíteni: a Bookmarks panelről át lehet "hozni" a View gombot (valahová kihúzzuk, majd onnan a Jegyzethez). Így ki lehet választani például a Split view pontot, ami három részre vogja osztani a panelt: a mappák listája, a mappa tartalma, és a kijelölt jegyzet tartalma.

es me'g ez is:

Szerkesztette: blash 2004. 04. 12. 06:32 -kor

#451 Felhasználó inaktív   zako 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 12. 08:10

Idézet: blash - Dátum: 2004. április 9, péntek - 4:27

a huginak a Firefox  Kép-ot ajanlanam, mert abban alig lehet menubol allitgatni  Kép Mert van am about:config, ahol mindent at lehet konfigolni... S az csak jo, ha a hugi nem tud semmit sem elallitani :]  Es igy nem kell masik vagy kulon profile-ju Opera-t hasznalnod....  Igaz, nem reg szamoltam ossze, s 15 telepitett Opera van a gepemen  Kép

van egy rakat plug-in hozza, peldaul Does Firefox support Mouse Gestures?

a Firefox automatikusan kiegeszeti a szovegbeviteli mezoknel, a mar korabban hasznalt dolgokra... Szoval login, pass stb. Bar, szerintem a Wand egyszerubb...

Kösz a tippet, de nem akarok még egy böngészőt telepíteni - pláne nem 15-öt... 8) Visszatért az IE-re, nincsenek különösebb igényei, a megszokott weblapjai menjenek és kész. Állítgatni meg nem szokott, úgyhogy nem dúlja szét a beállításokat. Egyébként a wand tényleg egyszerűbb, de biztonsági szempontból igencsak kérdéses, különösen egy többek által használt gépen. Persze, tudom, definiáljak felhasználókat, meg külön profilokat, etc., de ehhez lusta vagyok...
ASUS P5N-E SLI * Intel Core2Duo E6600 @ 2.4 GHz * 4 x 1GB DDR2-800 Geil Ultra * NVidia GeForce GTS 450 1 GB * OCZ Agility3 SSD 120 GB * Samsung HD160JJ 160 GB 7200 RPM SATA-II * Pioneer DVR-110D * Terratec Cinergy 400 * Alcor DTV HS DVB-T vevő * Benq E2200HDA 22" FullHD * ThermalTake Soprano * Chieftec 450W * Genius SW-HF5.1 5000

#452 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 13. 23:41

My Opera Forums --> Opera Languages --> Magyar --> Help magyarul

0.6-os verzional tart, ami a tapok masodik oldalan erheto el, pillanatnyilag karaj ebben a hozzaszolasaban  Kép

me'g vmi: hasznara valik a helpnek, ha minel tobben atolvassak az esetleges hibak, felrefordtasok minimalizalasa vegett  Kép

Szerkesztette: blash 2004. 04. 13. 23:43 -kor

#453 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 15. 05:10

kép

megarullzzz :OOO

Moose fantasztikus LiteraryMoose.info cimu oldalanak ezen reszen talaltam ra: Css Destroy --> User Stylesheets in Opera 7.5

es tegnap karaj-tol ertesulve es asszem O irta a levlistara is Kép  , megjelent a Preview 4:

Szerk: ratonyi - a kép szétnyomta a fórumot, kivettem

Szerkesztette: ratonyi 2004. 04. 22. 17:38 -kor

#454 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 15. 20:47

Az enyimé 7.23 is minimalista de az bluecurve skinnel az íze kedvéért de ezzzzzzz ez az új életcél :D
Viszont a 7.50-ből még kivárom a véglegest, a 7.0x -ek óta még azok se biztos hogy jók ;)
In Flames We Trust

#455 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 16. 05:11

Idézet: pascal - Dátum: 2004. április 15, csütörtök - 21:52

Viszont a 7.50-ből még kivárom a véglegest, a 7.0x -ek óta még azok se biztos hogy jók ;)

erdemes megnezni a 7.50 Preview-okat is, mert me'g a vegen jelenthetsz vmi bug-ot is, akar :)

Idézet: pascal - Dátum: 2004. április 15, csütörtök - 21:52

Az enyimé 7.23 is minimalista de az bluecurve skinnel az íze kedvéért de ezzzzzzz ez az új életcél :D

Kép

ime vala, az eletcelod .ini file-okat oltott vala:  LITERARYMOOSE.INFO: Opera 7.5 --> Customize and Extend --> Web Design Setup

a 7.5x-hez talalhato itt par darab .ini file, amikre egyszeruen rakattintasz es le is toltoltodnek, majd szorgosan Yes nyomogatsz  :)  Utana, ha szukseged van a letoltott/telipitett .ini file-okra, akkor megfelelo Øpera konyvtaradnak a Profile alkonyvtaraban keresgelj a telepitett .ini file-ok utan. Ha vmi nem tetszik, akkor azt a Preferences megfelelo reszein tudod inaktivalni, pl: Toolbars and menus.

fogalmam sincs, hogy a 7.23-ra milyen hatasa lehet, ezert vagy telepits elotte egy uj Øpera-t, hogy az elozo jol bekonfigoltat ne vagd haza... Egyuttal mar meg is nezheted, hogy milyen a legujabb Preview 4 ;)

a Moose-fele Menubar qva jo, csak az nem tetszik, hogy eltuntette az Encoding-bol a tavol-keleti kodolasokat, amit neha szoktam hasznalni... Ehh, editalhatok .ini file-t.

a menusor, View --> Color scheme is kibovult, negy uj Moose-fele szinosszeallitassal  :smoker: Igy mar tisztara olyan, mint a szkinsotjain [ehhehe, megarulz a fonetikus iras Kép  ]

Szerkesztette: blash 2004. 04. 16. 05:14 -kor

#456 Felhasználó inaktív   WolfSK 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 17. 16:38

Nos én is áttértem az Operára egy pár hete, mert elegem lett az IE-ből. Eddig nagyon bejön a dolog, de van egy problémám. Visszaolvastam pár oldalt, de nem találtam hasonló gondod senkinél (remélem nem néztem el ;) ) Szóval az a helyzet, hogy a supergamez fórumon ha be vagyok jelentkezve és szeretnék írni egy hozzászólást, akkor egy pár karakter beütése után forwardol egy oldalra, ahol azt írja, hogy az általad választott fórum nem található. Ha nyomok egy back-et, akkor megint megjelenik rendesen, majd ha elkezdek írni, megint ugyan úgy továbblép a nemlétező oldalra... Nem tudjátok mi lehet ez? :think:
Asus Workstation X58, i7 930, 4GB Corsair Dominator 1600Mhz, SSD Corsair X64, WD 1TB HDD, ATI 5770 1GB, Corsair VX450, Coolermaster Mystique 632

#457 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 17. 16:48

X-Akták rulez ;)
Régebben (régebbi verzióval) ha a textboxból kivitted az egeret (kurzort) akkor a fókusz is ment az egérrel és a gépelést bill.parancsnak értelemezte, talán ez van nálad is.
In Flames We Trust

#458 Felhasználó inaktív   zombieman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 19. 07:53

supergamez forumok mar regota (7.x) nem mennek Operaval. olvasni lehet vele, de hozzaszolni nem.

#459 Felhasználó inaktív   WolfSK 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 19. 10:13

Ez elég szomorú. Mégis meg kell tartanom az explorert ... Nem ismer valaki valamilyen megoldást?
Asus Workstation X58, i7 930, 4GB Corsair Dominator 1600Mhz, SSD Corsair X64, WD 1TB HDD, ATI 5770 1GB, Corsair VX450, Coolermaster Mystique 632

#460 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 19. 17:35

http://www.sg.hu/lis...3?id=1050125271
A hiba az ön készülékében van :sandor:

Ja igen XPSP1+Opera7.23(3227)

Szerkesztette: pascal 2004. 04. 19. 17:35 -kor

In Flames We Trust

Téma megosztása:

• (127 Oldal)