HWSW Informatikai Kerekasztal: Pénz keresés interneten = átverés? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pénz keresés interneten = átverés?

#141 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 01. 09:12

Az MLM és egyéb piramis-szerűségek (tudom, vadnak hangzik, de működését tekintve igaz) akkor hoznak hasznot, ha valaki elég KORÁN elkezdi. Minél később kerül be, annál rosszabbak az esélyei.  :smoker:
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#142 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 01. 09:31

Kreki köszönjük, hogy ezen két hsz-ért regeltél! Jó fórumozást! :D

Idézet: "debaj"

MLM-éknek ugyanez a módszerük.

És a szcientológiának is.

Még annyit, hogy minő véletlen, hogy az mlm és a szcientológia egyazon időpontban és egyazon helyen jelent meg...

Egyébként magas ívben leszarom azt, hogy mit gondolsz, mit tudsz. Kizárólag a saját lelki békém megőrzése érdekében írtam le mindezt. Innentől kezdve én felemelem mindkét kezem és csak annyit mondok majd, hogy: Én megmondtam.

#143 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 01. 21:41

Ááááááááá

http://gportal.hu/portal/gazdagodjmeg/?

:omg:

A falra mászok ettől a süket szövegeléstől. Ti értitek mit akar az oldal? Miért nem a lényeget mondja? Mért nem mondja el egyszerűen mit kell csinálni?

mintha azt mondanám:

Csatlakozz te is a StarSystem rendszeréhez! Garantált pénzkeresési lehetőség, csak most! A legjobb dolog, ami megéri! Gazdagodj meg gyorsan a StarSystemmel!

És ennyi. De mi az a StarsSystem? Hogy lehet rá csatlakozni? Mi a célja mit kell csinálni? Azt direkt nem mondom, hogy ne tudja senki. Az összes webes pénzkeresési oldal is kb mind ilyen süket duma.

Szerkesztette: Dextrose 2007. 05. 01. 21:55 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#144 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 05. 01. 21:53

Idézet: Dextrose - Dátum: 2007. máj. 1., kedd - 22:41

A falra mászok ettől a süket szövegeléstől. Ti értitek mit akar az oldal? Miért nem a lényeget mondja? Mért nem mondja el egyszerűen mit kell csinálni?

"Minden kulcsrakész:

Feladatod: neked csak a honlapodra kell felhívni a figyelmet hirdetések által. Több száz hirdetési helyet kapsz, megkapod a hirdetési szövegeket is. Neked csak a levelezést kell bonyolítanod.

Nincs veszítenivalód, hiszen idézem:

* Termékcsere garancia: Amennyiben bármilyen probléma merülne fel a termékekkel kapcsolatban, a kifogásolt terméket természetesen kicseréljük."

Szóal tipikus MLM-es Amwayes, hálózatos izé. Én a hálózatot biza UTPből építem, oszt hagyjanak békén, semmi süketelés, haladjunk, csókolom. Itt meg spammoljanak mailban, hirdessék az ultragagyi weboldalukat, meg a többit. Heti néhány óra, persze.
Make love not Wor.

#145 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 01. 22:03

Idézet: Dextrose - Dátum: 2007. máj. 1., kedd - 22:41

Miért nem a lényeget mondja?

Miért, van lényeg?

#146 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 01. 22:10

Idézet: debaj - Dátum: 2007. máj. 1., kedd - 23:03

Miért, van lényeg?

:)
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#147 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 02. 09:27

Idézet: debaj - Dátum: 2007. máj. 1., kedd - 23:03

Miért, van lényeg?

Pár hónapja működő webáruházas kutyafasza, még fel sincs töltve termékekkel, lásd szakmánkba vágót, műszaki cikkek/laptopok. Ott van kőkemény 1 darab, pontos típusszám nélkül. Régebben a webso volt ilyen, amit ugyanígy nyomulásos MLMes alapokon az Amway termelt ki, aztán tessék, lófütyi nincs belőle már egy jó ideje, domain is átszállt másra, oszt jóvan.

Szóval ha az Amwayes brigádnak nem jött be, akkor mit várjunk egy ilyentől? Noteszt majd a notebook.hu-nál veszek weben, lisztet a Grobyban, amivel mindenki jól jár, kollégák meg nem utálnak ha rájuk szeretném tukmálni.
Make love not Wor.

#148 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 02. 21:16

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. máj. 2., szerda - 10:27

Pár hónapja működő webáruházas kutyafasza, ...

:nevet2:  :nevet:  Fő az őszinteség...
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#149 Felhasználó inaktív   Windy07 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 03. 10:17

Idézet: Warton - Dátum: 2007. ápr. 26., csütörtök - 13:22

Az mlm-t mindenki felejtse el, mert mindegyik, kivétel nélkül átverés. Abból pénzt nem fogsz látni, a sok telefonálgatással, meg hirdetések feladásával csak a Te lóvéd fog fogyni. Arról nem is beszélve, hogy erősen kötődik a Szcientológiai Egyházhoz. Úgyhogy én mindenkit lebeszélnék az mlm-es dolgokról.

Én ismerek pár Amwayest, régóta csinálják rendesen, és bizony igencsak jól megy nekik. Régen én is kacérkodtam vele, de én nem vagyok olyan típus akinek ez jól menne. Szóval nem minden átverés, csak a többség. Ami nem átverés abba is időben kell beszállni, és sok időt kell rászánni, hogy tényleg megérje.
There were 3 peanuts walking down the street. One was assaulted.......... peanut

#150 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 03. 11:00

Idézet: Windy07 - Dátum: 2007. máj. 3., csütörtök - 11:17

Ami nem átverés abba is időben kell beszállni, és sok időt kell rászánni, hogy tényleg megérje.

Aztán hol tudsz Te már egy ilyenbe időben beszállni? Egyes körökben 10 évvel ezelőtt is késő volt, akik előtte kezdték, azok vitték valamire. Gondolj bele, jó 10 évig csak gyűjteni az embereket, oszt lehet egy nyócórás melóval jobban jártak volna, bár a piramis tetején már szép öszegek vannak. Másrészt meg gyomor is kell hozzá, volt már topik a mellédumálós ismerősökről, aki valami bizniszről szeretne mesélni.
Make love not Wor.

#151 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 03. 14:35

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. máj. 3., csütörtök - 12:00

Aztán hol tudsz Te már egy ilyenbe időben beszállni? Egyes körökben 10 évvel ezelőtt is késő volt, akik előtte kezdték, azok vitték valamire. Gondolj bele, jó 10 évig csak gyűjteni az embereket, oszt lehet egy nyócórás melóval jobban jártak volna, bár a piramis tetején már szép öszegek vannak. Másrészt meg gyomor is kell hozzá, volt már topik a mellédumálós ismerősökről, aki valami bizniszről szeretne mesélni.

Szerintem a mi gyomrunk valahogy masra allt ra, szovel szerintem megerteni sem fogjuk soha ezeket akik ebben tenyleg vittek vmire, mert ahhoz mas gyomormukodes kell :)
Azt hiszem mi mar leragadtunk itt a vasak es a bitek kozott :)
Bar lehet igy legalabb tudom azt h nem huztam ra senkire se a vodor xart es legalabb ilyen iranybol nyugodtabban alszom... :)

#152 Felhasználó inaktív   Windy07 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 03. 20:05

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. máj. 3., csütörtök - 12:00

Fogalmam sincs, hogy van-e nem túl rég indult, nem átverős mlm, ez csak egy elvi felvetés volt. Mindenesetre Magyarországon nem sok "nyócórás" dolgozó járkál új Mercedessel. Az meg tény, hogy gyomor kell hozzá. Az egész nyelvezetétől, stílusától kiráz a hideg.
There were 3 peanuts walking down the street. One was assaulted.......... peanut

#153 Felhasználó inaktív   gma 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 07. 21:50

Idézet: Warton - Dátum: 2007. ápr. 26., csütörtök - 11:22

Az mlm-t mindenki felejtse el, mert mindegyik, kivétel nélkül átverés. Abból pénzt nem fogsz látni, a sok telefonálgatással, meg hirdetések feladásával csak a Te lóvéd fog fogyni. Arról nem is beszélve, hogy erősen kötődik a Szcientológiai Egyházhoz. Úgyhogy én mindenkit lebeszélnék az mlm-es dolgokról.

Marhaság. Én ebből élek. És semmi köze a szciósokhoz a rendszerünknek. Tipikus üldözési mániás eset.

Szerkesztette: gma 2007. 05. 07. 21:50 -kor

$ screen bash

#154 Felhasználó inaktív   gma 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 07. 21:52

Idézet: Warrior - Dátum: 2007. máj. 1., kedd - 8:12

Az MLM és egyéb piramis-szerűségek (tudom, vadnak hangzik, de működését tekintve igaz) akkor hoznak hasznot, ha valaki elég KORÁN elkezdi. Minél később kerül be, annál rosszabbak az esélyei.  :smoker:

Ez a cég első éve UTÁN igaz lehet, előtte csak szenvedés, hidd el nekem. Van benne elég tapasztalatom, hátam mögött több mint 2000 emberrel.
$ screen bash

#155 Felhasználó inaktív   gma 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 07. 21:55

Egyébként meg nem feltétlen az mlm-ről kell itt legyen szó, hanem ennek tágabb köréről, a passzív jövedelemszerzésről, ami lehet egy jól működő weblap vagy bármi, csak az a lényeg, hoyg ne a saját munkaidődet váltsd folyamaqtosan készpénzé, hanem "helyetted" dolgozzon egy rendszer. Úgy mint pl. az Állam Bácsinak az adófizetők  :D  Na az a legnagyobb piramisjáték...
$ screen bash

#156 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 07. 22:22

Akkor olvasgassátok ezeket a linkeket, főleg a másodikat!

http://elindulok.hu/marketing/mlm.htm
http://mek.oszk.hu/0...04213/04213.pdf

Görbe tükör az MLM-ről: http://members.chell...lm/scamway.html :p

#157 Felhasználó inaktív   gma 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 07. 22:30

Nézd, mindent le lehet sz*rozni. Általában az alulinformált, VAGY buta VAGY irigy emberek teszik ezt (nem kivánt törlendő).
Viszont baromira szétoffoltuk a témát ezen a helyen :(  Valahol nem lehetne máshol folytatni?
$ screen bash

#158 Felhasználó inaktív   gma 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 07. 22:43

Idézet: Warton - Dátum: 2007. máj. 7., hétfő - 21:22

Egyébként jó hiteles forrásaid vannak, csupa szakértővel  :D

Mit tudsz a cikk szerzőjéről? Én találtam guglival egy cikket a tollából, úgy látszik máshoz is nagyon ért  :D
http://szoknyavadasz.hu/eroticon/

:omg: :D

Tudod az információ = hatalom.
$ screen bash

#159 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 08. 08:41

Gma szükség van az ilyen balekokra is mint amilyen te vagy, különben nem menne a bicikli. Sajnállak téged, tényleg. :(

#160 Felhasználó inaktív   gma 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 08. 10:16

Idézet: Warton - Dátum: 2007. máj. 8., kedd - 7:41

Gma szükség van az ilyen balekokra is mint amilyen te vagy, különben nem menne a bicikli. Sajnállak téged, tényleg. :(

Szerintem a balek per def ott kezdődik, aki kifogy az érvekből és személyeskedéssel próbál meg harcolni. Én is sajnállak ezért. Menj vissza dolgozni, meg ne lássa a főnököd hogy lopod a napot  :D
$ screen bash

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.