HWSW Informatikai Kerekasztal: Pénz keresés interneten = átverés? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pénz keresés interneten = átverés?

#81 Felhasználó inaktív   Yocee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 07. 21:04

el, mindent, de most elolvasom mégegyszer. (amugy ennyi erővel válaszolhattál volna is)
It's not bug, it's future.

#82 Felhasználó inaktív   Twelve 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 08. 08:14

Idézet: Asker - Dátum: 2005. dec. 7., szerda - 21:16

vmait nagyon félrenéztél...

hol kell ezt nézni? az egyenlegem.

#83 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 08. 08:32

menjetek inkább dolgozni, ott nem kell ilyenekeel törődni, hogy mennyit utalnak, mikor utalják, beváltják-e a csekket meg effélék :)

#84 Felhasználó inaktív   Yocee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 08. 09:27

Idézet: debaj - Dátum: 2005. dec. 8., csütörtök - 9:32

ott nem kell ilyenekeel törődni, hogy mennyit utalnak, mikor utalják, beváltják-e a csekket

Látom te nem Magyarországon dolgozol, hogy nem kell ilyenekkel foglalkoznod...

#85 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 12. 08. 09:33

Idézet: debaj - Dátum: 2005. dec. 8., csütörtök - 8:32

menjetek inkább dolgozni, ott nem kell ilyenekeel törődni,

Melónál sem nagyon garantált, hogy megkapod a pénzed...
Make love not Wor.

#86 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 08. 09:46

De, Magyarországon. Azt viszont én sem tudom, hogy te hol...

#87 Felhasználó inaktív   Yocee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 08. 13:31

úgy érzem, hamar át fog csapni ez a dolog személyeskedésbe, pedig alapvetően semmi közöd a témához, mert ha:

1.: neked a kereseted mellé nem jönne jól havi 20-30e ft, akkor nagyon jó neked, és nincs itt semmi keresni valód.

2.: jól jönne, de nem csinálsz semmit, hogy legyen, akkor nagyon sajnállak, és nincs itt semmi keresni valód.

3.: jól jönne, nem is csinálsz semmit érte, és akik próbálkoznak, azokat le is nézed, akkor még mérges is vagyok rád, és nincsis itt semmi keresni valód.

#88 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 08. 13:48

Idézet: Yocee - Dátum: 2005. dec. 8., csütörtök - 13:31

1.: neked a kereseted mellé nem jönne jól havi 20-30e ft, akkor nagyon jó neked, és nincs itt semmi keresni valód.

Szerintem ez bárkinek jól jönne, de mivel sok éve mozgok inetelős körökben, de élő embert nem láttam aki valami 20-30ezer pénzes jelentős összeget kapott volna... Ennyiért meg ha éves szinten kell szenvedni/kavarni/pontot gyűjteni, akkor inkább iszom egy sört, vagy valamit.

Mert nálunk 1-2 user az évente termel 1-2ezer forintot, szóval kb. 3 év után kezd gazdaságos lenni, mégis töröm magam, mert egyszer majd lesz 500 userem, ami már havi 40ezer pénz folyamatosan... Én ezért mozdulok meg 1-2ezres pénzekért.
Make love not Wor.

#89 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 08. 13:57

Sajnos a hozzászólásoddal már át is csapott, pedig egyáltalán nem ez volt a szándékom. Azt nem tudom, hogy miből állapítottad meg, hogy semmi közöm a témához, de akkor írok én is számokat, és utána szöveget.
Szóval. Jópár ismerősöm bedőlt az efféle "nem csinálok semmit, mégis jön a pénz" játékoknak, és háromféle tapasztalatuk volt belőle:
1. Futott a progi, gyűlt a "folyószámlán" a pénz, már rég túllépte a 25$-os "álomhatárt", de semmifajta kifizetés nem történt meg, hónapok múlva sem.
2. Futott a progi, teltek-múltak a hetek, aztán a progi mellett nemsoká másfajta programocskák is elkezdtek futni. Az eredmény: adatvesztés, formattálás, újratelepítés.
3. Futott a progi, az ismerős örömmel újságolta, hogy milyen csudijó dolgot talált a neten, fut a progi és gyűlik a pénz. Szerencsére egyszerűen eltávolítható a progi, nem eszi be magát sehová.

Sajnos a mai világ nem úgy működik, hogy ilyen egyszerűen akár egyetlen fillért is lehessen keresni havonta. Ha valakinek ez bejött, akkor hajlandó vagyok megváltoztatni a véleményemet, de csak akkor, ha bizonyítékot is mutat. (Az "Az én módszerem 100%-osan működik" nem válik be, mindegyik ezt mondja.) Kipróbálni akkor sem fogom, még havi 20-30 ezer forint sem elég arra, hogy egy ismeretlen cégnek kiadjam a postacímem és a nevem.
Szóval Yocee, ne legyél rám mérges, és ne küldj el a topicból, mert minden éremnek két oldala van.

#90 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 08. 14:04

Ha megnézted volna, hogy mi is a surfjunky, akkor tudhatnád, hogy nincs semmilyen extra progi, opera vagy IE kell hozzá, és kész.
Múlt héten kaptam egy levelet az omnipaytól, akik majd a csekket küldik. Ezt be tudom scannelni, bár ez még nem bizonyíték, tudom.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#91 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 08. 14:06

Idézet: debaj - Dátum: 2005. dec. 8., csütörtök - 13:57

1. Futott a progi, gyűlt a "folyószámlán" a pénz, már rég túllépte a 25$-os "álomhatárt", de semmifajta kifizetés nem történt meg, hónapok múlva sem.

Külső gépen kiadnám én az adataimat/gépemet bátran, sokat nem tudnak vele kezdeni. De miért szeretnének mindenáron csekket küldeni, ami manapság lényegesen drágább tranzakció, mint a sima bank transfer egy folyószámlára? Azt is megadom ezer örömmel, lefelé úgysem mozoghat róla pénz.

Csak tényleg, a rossz tapasztalatok, cégnél még vagy 5 éve az összes gépre feltoltam a spediát vagy mit, aztán semmi nem lett belőle.

No, mindegy, folytassuk pár hét múlva, ha már van lóvé  :D
Make love not Wor.

#92 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 08. 14:17

Idézet

Ha megnézted volna, hogy mi is a surfjunky, akkor tudhatnád, hogy nincs semmilyen extra progi, opera vagy IE kell hozzá, és kész.
Majdnem lényegtelen, spam-spam. Az emailfiókjainkat szűrjük ellene, az IE-be meg saját magunk engedjük be.

Idézet

Ezt be tudom scannelni, bár ez még nem bizonyíték, tudom.

Scanneld a csekket, utána meg a banki bizonylatot a kifizetésről. Semmi személyes infót nem kell rajtahagynod, csak látszódjon, hogy a bizonylat ahhoz a csekkhez tartozik.

#93 Felhasználó inaktív   Yocee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 08. 14:20

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. dec. 8., csütörtök - 15:04

Múlt héten kaptam egy levelet az omnipaytól, akik majd a csekket küldik. Ezt be tudom scannelni, bár ez még nem bizonyíték, tudom.

ilyenem már nekem is jött, persze ez nem jelent semmit. ez olyan, mint a paypal. ha lehetne, azt használnám, de azon még nem fogadhatunk pénz magyarországra.  én sem értem, hogy a posta csekkért miért kérnek pár dollárt, az átutalásért meg 40-et.

#94 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 08. 14:22

Idézet: debaj - Dátum: 2005. dec. 8., csütörtök - 14:17

Majdnem lényegtelen, spam-spam. Az emailfiókjainkat szűrjük ellene, az IE-be meg saját magunk engedjük be.

Scanneld a csekket, utána meg a banki bizonylatot a kifizetésről. Semmi személyes infót nem kell rajtahagynod, csak látszódjon, hogy a bizonylat ahhoz a csekkhez tartozik.

De még nincs csekk :D Talán Askernek...
Én csak most kezdtem. Egy levél van csak, amiben egy "validation code" van, amit meg kellett adnom a profilomban
- Where are we going?
- Let's go find out.

#95 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 08. 14:29

Nem mondtam, hogy még ma :D Amint megjön, scanneld. Ráérünk :Đ

#96 Felhasználó inaktív   Yocee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 08. 14:46

Azért a munkahelyünkkel kapcsolatban azt hiszem egyikünknek sem lehet oka panaszra, mert itt csevegünk délután, ahelyett, hogy dolgoznánk...  :D

#97 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 08. 14:48

:nevet2:
És még reklámokat sem kell nézegetnünk :D

#98 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 08. 14:49

Idézet: Yocee - Dátum: 2005. dec. 8., csütörtök - 14:46

Azért a munkahelyünkkel kapcsolatban azt hiszem egyikünknek sem lehet oka panaszra, mert itt csevegünk délután, ahelyett, hogy dolgoznánk...  :D

Ahammm, csak nekem ez a munkám, oszt reggel 8 óta ülök a PC előtt, és még hátra van kb. 10 óra...
Make love not Wor.

#99 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 08. 14:56

Én úgy vagyok vele, hogy ilyenkor év végén már úgyis nyugi van, az auditok lefutottak, legközelebb januárban jön egy alle zusammen delegáció, de azért alibiből megy egy total commaner is, ha jön a főnök, alt+tab ;)

#100 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 08. 15:04

Idézet: debaj - Dátum: 2005. dec. 8., csütörtök - 14:56

Én úgy vagyok vele, hogy ilyenkor év végén már úgyis nyugi van, az auditok lefutottak, legközelebb januárban jön egy alle zusammen delegáció, de azért alibiből megy egy total commaner is, ha jön a főnök, alt+tab ;)

Itt meg most találják ki a könyvelők, hogy mennyi lóvét kell elkölteni, oszt árajánlatokat kérnének, meg megy a kapkodás, kavarás. Persze karácsonyra számítógépet azt majd jövő héten szeretnének, közben meg már idén nem lehet rendes alaplapot venni. Evvan, most szopózunk, igykszem nem hagyni, de sosem jön össze.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.