Idézet: zZsOlTi - Dátum: 2005. jún. 30., csütörtök - 21:49
Az az igazság, hogy kicsit szégyenlős vagyok :pirul: ilyen téren

, ezeket az extensionoket inkább saját szórakoztatásomra illetve tanulgatás céljából készítettem, biztosan van mindegyiknél jobb már bevált megoldás..
Mindenki általában így kezdi... a saját szórakoztatására, vagy tanulgatásra. Szerintem (ahogy időd engedi) ess neki a javításnak, esetleg írd újra őket, ha úgy érzed, hogy alapjaitól kezdve jobbat tudnál írni.
Ha pedig nem tudsz velük hathatósabban foglalkozni (mert mondjuk nincs időd, netán kiestél a témából), akkor is érdemes lenne publikálni őket, hiszen biztosan lenne jópár ember a Firefox közösségben, akit érdekelne, és akik esetleg elvégeznék a javításokat, hozzácsiszolnák a késöbbi verziókhoz, stb. Gondold meg ezt.
Szerintem elég nagy hiba, ha valaki készít egy programot (vagy komponenst), mert úgy érzi, hogy az hasznos, mert Neki könnyítette az életét vagy a munkáját, majd nem osztja meg. Tudom, sokan mondják, hogy hát minek, ez apróság, százszor is lehet jobbat írni, stb., de aki nem ért hozzá, az szerintem első körben ennek is örülne. Aki pedig ért hozzá, annak jól jönne, hogy van megoldás (még ha nyomokban hibát is tartalmaz), és nem kell a legelejétől kezdve megírnia, hanem van egy alap, amelyre támaszkodhat.
Néha olyan kis apró programokat irogatok gyakorlásként és önmagam szórakoztatására, hogy csuhaj... de kiteszem őket a világhálóra, és szólok pár embernek, terjesztem... hátha valakinek gyorsan pont arra (vagy olyasmire) van szüksége. Ki tudja, nagy a világ...