HWSW Informatikai Kerekasztal: Mozilla FireFox - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mozilla FireFox

#2181 Felhasználó inaktív   Hengerfej 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 08. 19. 19:03

Szóval akármilyen extension képes arra, hogy a tökéletesen működő autódat elvarázsolja úgy, hogy tökéletesen működő lavór lesz belőle.

#2182 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 19. 20:19

Idézet: Hengerfej - Dátum: 2005. aug. 19., péntek - 19:03

Szóval akármilyen extension képes arra, hogy a tökéletesen működő autódat elvarázsolja úgy, hogy tökéletesen működő lavór lesz belőle.

Azért akármilyen extension erre nem képes. Én pl még egy ilyet sem láttam :) Ha meg becsúszik egy bugos darab, akkor uninstall és megy tovább az autó.
-ZsOlTi-

#2183 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 11:07

Alap 1.0.6-os Firefox-ot használok, de két problémám akad vele:

1. Mistral teljes árlistát nem lehet vele megnézni rendesen (inkább kilövöm az egészet a fenébe, úgy megfogja a gépet, IE simán viszi)
2. PDF szintén fullra leterheli, legfőképpen, ha be akarom zárni azt a lapot, amin a pdf van.

Miért van és hogyan orvosolható ez?

#2184 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 11:46

A leterhelés nekem is játszik mostanában.. szépen fölzabál akár 200 mega ramot is pedig 3-4 tab van nyitva...

Üdv

#2185 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 12:27

Idézet: Sipi- - Dátum: 2005. aug. 22., hétfő - 12:07

Alap 1.0.6-os Firefox-ot használok, de két problémám akad vele:

1. Mistral teljes árlistát nem lehet vele megnézni rendesen (inkább kilövöm az egészet a fenébe, úgy megfogja a gépet, IE simán viszi)
2. PDF szintén fullra leterheli, legfőképpen, ha be akarom zárni azt a lapot, amin a pdf van.

az elsőt sehogy; IE-t leszámitva az a cirka másfél megás árlista mindent kifektet. (operát is)
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

#2186 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 14:34

Idézet: Sipi- - Dátum: 2005. aug. 22., hétfő - 11:07

Orvosolni úgy lehet, hogy a firefox plugin beállításainál kiveszed a pdf plugin elől a pipát, így a pdf-ek nem a firefoxon belül egy fülön nyílnak majd, hanem elindul külön az acrobat reader (nem pluginként).
-ZsOlTi-

#2187 Felhasználó inaktív   StLewis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 15:03

Sziasztok!

Nekem egy naogyon érdekes dolog merült fel a Firefox-ommal: wmv fájlokat megnyitja, mintha valami szöveges cucc lenne(es frankon el tudom olvasni az adott fájl tartalmát)...de csak az 1.6-os...és mielőtt kérdeznétek: van hozzárendelve lejátszó, illetve ugy van beállítva, hogy kérdezzen rá mit csináljon a fájlal...
Jah ugyanezt csinálja egyik cd iso kiterjesztésével is...(ne kérdezzétek miért akartam ilyet csinálni :Đ)

Lewis
"Néha mindenki elkövet néhány hibát/De ha magadba nézel és azt látod hogy/A szíved tiszta akkor/ Jó az út amin jársz és többé/ Ne is fordulj vissza" -Tankcsapda-Örökké tart

#2188 Felhasználó inaktív   nagymuter 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 22. 21:00

Idézet: zedorg - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 10:29

ja, x-et nem irhatsz. ha jol tudom 192.168.0.0/16 format tamogatja, de itt a bug ami fixalva van mar reg ota, itt leirak gondolom:
https://bugzilla.moz...ug.cgi?id=80918

Nem x-et írtam csak nem írtam ide a routerem címét.
a /16 az micsoda?

#2189 Felhasználó inaktív   GoaGeorge 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 22. 21:37

Sziasztok!

Jól tudom, hogyha kimásolom a Document and Settings/Aplication Data-ból a Firefox mappát, akkor ha Windows újratelepítés történik, és visszamásolom, működni fog a Fox?

George
STi - Subaru Tecnica International

#2190 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 22:02

Idézet: GoaGeorge - Dátum: 2005. aug. 22., hétfő - 22:37

Sziasztok!

Jól tudom, hogyha kimásolom a Document and Settings/Aplication Data-ból a Firefox mappát, akkor ha Windows újratelepítés történik, és visszamásolom, működni fog a Fox?

George

Van rá program is MozBackup
http://mozbackup.jasnapaka.com/

Ezzel egyébként is jó néha mentéseket csinálni :)
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#2191 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 11:13

Idézet: nagymuter - Dátum: 2005. aug. 22., hétfő - 22:00

a /16 az micsoda?

A netmaszk (alhálózati maszk). a /16 ezzel egyenlő: 255.555.0.0

Szerkesztette: Nevergone 2005. 08. 23. 11:14 -kor

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#2192 Felhasználó inaktív   -vadaszg- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 14:12

Sziasztok,

Szoval FireFox-ot használok, mert jobban tartom, mint az IE, meg stb smile2.gif
viszont van 1 gondom vele, ami nagyon idegesít, mondjuk használom a firefoxot úgy 5-6 órán át, közbe nem lövöm ki, és azt veszem észre, hogy 5.-6. óra környékén elkezdi terhelni a procit nagyon, akár 70%-osan is, memória igény olyan 130mb-ra ugrik... mitől van ez?
ilyenkor ha kilövöm és újrainditom minden OK lesz.. tudnátok segíteni? amúgy a gépen egy noti (1,6 centrino, fél giga ram) szál nem hiszem, hogy kevés a vas hozzásmile2.gif

üdv,

vadaszg

#2193 Felhasználó inaktív   zedorg 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 14:39

Idézet: StLewis - Dátum: 2005. aug. 22., hétfő - 16:03

Sziasztok!

Nekem egy naogyon érdekes dolog merült fel a Firefox-ommal: wmv fájlokat megnyitja, mintha valami szöveges cucc lenne(es frankon el tudom olvasni az adott fájl tartalmát)...de csak az 1.6-os...és mielőtt kérdeznétek: van hozzárendelve lejátszó, illetve ugy van beállítva, hogy kérdezzen rá mit csináljon a fájlal...
Jah ugyanezt csinálja egyik cd iso kiterjesztésével is...(ne kérdezzétek miért akartam ilyet csinálni :Đ)

Lewis

pedig lehet hogy megsem jo a tarsitas:) De az is lehet, hogy a szerver adja ki rossz contet-type-al a file-t. Mely wmv-t nem tudod megnezni ugy ohgy megnyissa kulso lejatszodat?

#2194 Felhasználó inaktív   zedorg 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 14:42

Idézet: -vadaszg- - Dátum: 2005. aug. 23., kedd - 15:12

Sziasztok,

viszont van 1 gondom vele, ami nagyon idegesít, mondjuk használom a firefoxot úgy 5-6 órán át, közbe nem lövöm ki, és azt veszem észre, hogy 5.-6. óra környékén elkezdi terhelni a procit nagyon, akár 70%-osan is, memória igény olyan 130mb-ra ugrik... mitől van ez?
ilyenkor ha kilövöm és újrainditom minden OK lesz.. tudnátok segíteni? amúgy a gépen egy noti (1,6 centrino, fél giga ram) szál nem hiszem, hogy kevés a vas hozzásmile2.gif

üdv,

vadaszg

fel giga ram az nem sok, ha windows-od van:) nezd meg hogy alapbol sem marad sok memoriad szabadon igazan. Amugy ha sok flash-es + egyeb xy plugin-es oldalt nezel elofordulhat hogy nem tisztul megfeleloen a memoriabol ami mar nem kell oda. Esetleg tedd fel a session saver extensiont, es nyugodtan bezarhatod barmikor, elmenti a legutobbi tab allasokat:)

#2195 Felhasználó inaktív   Hülyesamu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 17:03

A wmw-ket nekem is hajlamos ugyanígy megnyitni, de én úgy vezzem észre, hogy a bináris adatfolyamot adja ki karakterenént értelmezve, magyarul értelmetlenül.

SzVSz a Tools/Options/Downloads/File types-ba tegyél bele egy wmw bejegyzést, mert nekem nem ismeri fel a fájltipust automatikusan R-GO meg akarja nyitni űtet saját magával.

#2196 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 24. 06:30

Idézet: -vadaszg- - Dátum: 2005. Aug. 23., Tuesday - 15:12

Sziasztok,

üdv,

vadaszg

ez nekem is jelentkezik de van amikor 10percen belűl felmegy 150mb-ra a mem usage. az 1.1-ben javítani fogják, azt ígérik legalábbis. Nem kell egyébként bezárni, elég ha minimalizálod, majd maximalizálod a FF-t.
JóSebesség

#2197 Felhasználó inaktív   Phantom Lord 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 25. 00:17

Hogy kell ahhoz beállitani, hogy a wmv fileokat egyböl a media playerben nyissa meg és ne kezdje el tölteni és csak azután nyissa meg?

#2198 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 25. 08:52

Idézet: zZsOlTi - Dátum: 2005. aug. 22., hétfő - 15:34

Orvosolni úgy lehet, hogy a firefox plugin beállításainál kiveszed a pdf plugin elől a pipát, így a pdf-ek nem a firefoxon belül egy fülön nyílnak majd, hanem elindul külön az acrobat reader (nem pluginként).

Ezt hol lehet beállítani?

#2199 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 25. 11:19

Idézet: Sipi- - Dátum: 2005. aug. 25., csütörtök - 8:52

Ezt hol lehet beállítani?

Tools / Options / Downloads / Plugins
-ZsOlTi-

#2200 Felhasználó inaktív   Vendor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 13:03

...és innen a pluginok közül nem tudja valaki, hogy hogyan lehet eltávolítani elemeket? a pipa kiszedése nemelég mert szépen visszarakja. :(
a plugins könyvtárban néztem e nem találtam acrobat readerrre utaló dll-t.
  Vendor         O
            ______
Arkanoid   (|====|)

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112