HWSW Informatikai Kerekasztal: Mozilla FireFox - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mozilla FireFox

#1841 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 22. 17:01

van jo par ilyen arlistas oldal, ami szetszedi a ff-ot

#1842 Felhasználó inaktív   wlaja84 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 22. 17:03

Hello!

Lene egy kis gondoma Firefox-al.
Egyes Flash-es oldalaknál, pl: http://www.naksivsbrunner.hu nem müködik flash linkek a menüben meg sehol sem, akárhová kattinzok semi nem történik! nem lép tovább a linkre  :(
Nem tudjátok mit lehetne vele csinálni???

Meg lene mégegy gondom is:)
Megakarom nézni pl a http://lazarus.elte.hu/moterkep/ és nem jön be:(
Mért van ez?

#1843 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 22. 17:09

Idézet: ion - Dátum: 2005. máj. 22., vasárnap - 10:01

melyik verzio? az enyem most 1.0.4 2005051904

Természetesen a hivatalos 1.0.4-es Gecko/20050511! ;) Te nem nightly build-et használsz?  :confused: Lehet, hogy azért bugzik!  :rolleyes:
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#1844 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 22. 17:16

Idézet: wlaja84 - Dátum: 2005. máj. 22., vasárnap - 16:03

Hello!

Lene egy kis gondoma Firefox-al.
Egyes Flash-es oldalaknál, pl: http://www.naksivsbrunner.hu nem müködik flash linkek a menüben meg sehol sem, akárhová kattinzok semi nem történik! nem lép tovább a linkre  :(
Nem tudjátok mit lehetne vele csinálni???

Meg lene mégegy gondom is:)
Megakarom nézni pl a http://lazarus.elte.hu/moterkep/ és nem jön be:(
Mért van ez?

Szerintem nálad lehet valami, mert az elsőn lévő linkek működnek! A második linken lévő térkép is tökéletesen működik mindaddig, míg rá nem nyomok a bal felső sarokban lévő térképre! Akkor meghülyül! :omg: De nem ott kell nyomkodni, hanem az ikonokkal navigálni! :D
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#1845 Felhasználó inaktív   pereces 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 05. 23. 11:39

Nagy az én problémám! Azt gondoltam, hogy megoldódik egy gondom (a QuickTime nyílt meg mindig a Windows Media Player helyett), újrainstalláltam a Firefox-ot, akit már régóta használok, jó is, többször kellet újratelepíteni, mert ugye az előzőt unistallálni kell, ha jön egy új verzió. Most már az 1.0.4 volt, és eddig soha nem kérdezte, hogy milyen profilt akarok használni, annyit tudtam róla, hogy van, és ha uninstall, akkor azt nem törli, tehát a könyvjelzőim megmaradnak. Most előjött a kicsiablakos manager és megkérdezte, hogy akarok-e új profilt. Akartam, mert azt gondoltam, hogy megoldódik a QuickTime problémám. Hát az nem oldódott meg, viszont eltűntek a könyvjelzők! Gondoltam, akkor kitörlöm az új profilt, jöjjön a régi. Utána olvastam, meghívtam a managerkét, és kitöröltem az újat. Erre csináltatott velem egy újat, de a legrégebbi már sehol. Szóval, van valakinek ötlete, honnan kanalazhatnám elő a régit?

#1846 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 23. 11:45

c:\documents and settings\felhasznalo\Application Data\Mozilla\Firefox\profiles.ini

#1847 Felhasználó inaktív   pereces 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 05. 23. 11:51

Idézet: ion - Dátum: 2005. máj. 23., hétfő - 12:45

c:\documents and settings\felhasznalo\Application Data\Mozilla\Firefox\profiles.ini

Abban a fájlban ez van:

[General]
StartWithLastProfile=0

[Profile0]
Name=Alapértelmezett felhasználó
IsRelative=1
Path=Profiles/1hbvnr2x.Alapértelmezett felhasználó
Default=1

De hol vannak a könyvjelzőim?[B]

#1848 Felhasználó inaktív   pereces 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 05. 23. 11:58

Idézet: ion - Dátum: 2005. máj. 23., hétfő - 12:45

Még az is jó lenne, ha az IE-ből át tudnám importálni a Kedvencekből, ami abban van. Valami rémlik, hogy mikor legelőször telepítettem a Firefoxot, akkor valahogy átkerültek onnan, de nem emlékszem hogyan

#1849 Felhasználó inaktív   Vendor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 23. 12:16

Idézet: pereces - Dátum: 2005. máj. 23., hétfő - 12:58

Még az is jó lenne, ha az IE-ből át tudnám importálni a Kedvencekből, ami abban van. Valami rémlik, hogy mikor legelőször telepítettem a Firefoxot, akkor valahogy átkerültek onnan, de nem emlékszem hogyan

File -> Import... ?
  Vendor         O
            ______
Arkanoid   (|====|)

#1850 Felhasználó inaktív   zedorg 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 23. 12:17

Idézet: pereces - Dátum: 2005. máj. 23., hétfő - 12:58

utolag is egyszeru, ie-bol mond azt a kedvenceknel, hogy export html-be, es azt a html-t importald fox-ba a bookmark manager-be.

#1851 Felhasználó inaktív   pereces 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 05. 23. 12:55

Idézet: Vendor - Dátum: 2005. máj. 23., hétfő - 13:16

File -> Import... ?

Kösz Vendor és zedorg úgy látszik, már kinéztem a szemem, és nem működik. De azért ha eszetekbe jut, hol lehet a Firefox régi könyjelzői azt is megköszönném, de ez is nagy segítség.

#1852 Felhasználó inaktív   Vendor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 23. 13:46

Idézet: pereces - Dátum: 2005. máj. 23., hétfő - 13:55

Kösz Vendor és zedorg úgy látszik, már kinéztem a szemem, és nem működik. De azért ha eszetekbe jut, hol lehet a Firefox régi könyjelzői azt is megköszönném, de ez is nagy segítség.

hat alapban a Doc Settings/userneved/Application Data/Mozilla/firefox/Profiles/krixkrax/bookmarks.html
  Vendor         O
            ______
Arkanoid   (|====|)

#1853 Felhasználó inaktív   pereces 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 05. 23. 15:01

Idézet: Vendor - Dátum: 2005. máj. 23., hétfő - 14:46

hat alapban a Doc Settings/userneved/Application Data/Mozilla/firefox/Profiles/krixkrax/bookmarks.html

Az a baj, hogy a krixkrax már az új profile, a régi nincs, a fene egye meg, miért nem tud az ilyesmi is a szemetesbe kerülni!javascript:add_smilie(":mad2:")
mad_3.gif

#1854 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 23. 15:10

Akkor keress ra a teljes merevlemezeden a bookmarks.html nevu file-ra.

#1855 Felhasználó inaktív   szergio 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 05. 23. 15:43

Sziasztok! Egy problémával találtam szemben magam, amikor egy Win98-ra feltelepítettem a FF-t, s el akartam indítani: nem indul el, s egy OLEAUT32.dll:77 hiányára hivatkozik. Van ötletetek, hogy mi a teendő?

#1856 Felhasználó inaktív   Szamara 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 05. 23. 16:05

Idézet: szergio - Dátum: 2005. máj. 23., hétfő - 16:43

Sziasztok! Egy problémával találtam szemben magam, amikor egy Win98-ra feltelepítettem a FF-t, s el akartam indítani: nem indul el, s egy OLEAUT32.dll:77 hiányára hivatkozik. Van ötletetek, hogy mi a teendő?

Kép

Ez a hiba?  :think:

Lehet, hogy frissíteni kellne a rendszeredet a legfrissebb IE változatra?  :think:

All Mozilla products (including Mozilla application suite, Firefox, and Thunderbird) since Mozilla 1.4 require version 2.30.4265 or greater of the system file OLEAUT32.DLL to run. When I ran Mozilla Firefox 0.9 on a system with the very first version of Windows 95 installed, I also had to upgrade or add other files as well such as OLE32.DLL, OLEAUT32.DLL, SHLWAPI.DLL, and URLMON.DLL. If you heed this information and apply the Windows Library Update (that contains an updated OLEAUT32.DLL) and all other applicable library updates beforehand, you should hopefully have a minimum of problems in installing and running Mozilla, Mozilla Firefox, or Mozilla Thunderbird on Windows 95 or other older Windows versions (specifically 98 original release, NT 3.51, and NT 4.0).

#1857 Felhasználó inaktív   szergio 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 05. 23. 21:21

Idézet: Szamara - Dátum: 2005. máj. 23., hétfő - 17:05

Lehet, hogy frissíteni kellne a rendszeredet a legfrissebb IE változatra?  :think:

Nehogy megmondjátok BG bácsinak, hogy az ő mesterművével „varázsoltuk” fel a FF-t  (Tehát, Szamara kösz’ a tippet … működött a dolog!!!) :)

#1858 Felhasználó inaktív   szergio 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 05. 23. 21:22

Na, akkor még egy (ill. két kérdés):

- van-e valami kiterjesztés, ami segít, hogy egy weblap forrásába bele tudjak piszkálni (az IE alapuakban a Nézet, Forrás megtekintése engedte ezt is … az FF-ben sajnos nem megy

- korábban AvantB-t használtam – abban, hogyha beírtam egy címet, s Enter-t nyomtam, akkor azt automatikusa új lapon nyitotta meg (az FF-t, hogy lehet beállítani ilyenre … biztos lehet ;-)) … annyira megszoktam azt „szolgáltatást”, hogy … s itt nem sikerül rájönnöm

#1859 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 24. 13:12

Idézet: szergio - Dátum: 2005. máj. 23., hétfő - 20:22

- van-e valami kiterjesztés, ami segít, hogy egy weblap forrásába bele tudjak piszkálni (az IE alapuakban a Nézet, Forrás megtekintése engedte ezt is … az FF-ben sajnos nem megy

Erre a legalkalmasabb a ViewSourceWith extension, amivel meg lehet nézni a forrást 1 általad használt szerkesztővel, ami lehet ugye akár a  jegyzettömb is! ;)

- korábban AvantB-t használtam – abban, hogyha beírtam egy címet, s Enter-t nyomtam, akkor azt automatikusa új lapon nyitotta meg (az FF-t, hogy lehet beállítani ilyenre … biztos lehet ;-)) … annyira megszoktam azt „szolgáltatást”, hogy … s itt nem sikerül rájönnöm

Erre pedig a Tab Mix extension való! Itt a beállításánál bepipálod az "Open new tabs from:" résznél a "Location bar"-t és ENTER-re új lapon nyílik meg a beírt cím!  ;)

#1860 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 24. 14:55

View Page Source menü? (jobbegér)

-C0pp3rM!n3-

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • Utolsó »