HWSW Informatikai Kerekasztal: Mozilla FireFox - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mozilla FireFox

#2421 Felhasználó inaktív   darerik 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 03. 08:20

Idézet: Lulu64 - Dátum: 2005. nov. 30., szerda - 11:16

Már megy az AdBlock is.

És a Foxy Tunes is.

Nagyon gyorsan lettek alkalmasak..
Nem szeretem az uborkát, de jó, hogy nem szeretem, mert ha szeretném, akkor megenném. PEDIG UTÁLOM!!!

#2422 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 03. 13:00

tud vki megoldást arra, hogy ami popupokat eddig az 1.0.7 tabra tett, az 1.5 is tabra tegyen? most mindent feldob, pedig a blocker bevan kapcsolva :(
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

#2423 Felhasználó inaktív   Gallagher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 03. 19:40

Emm..

www.szoftverbazis.hu-->Keresés-->Pop-Up Blocker vagy pop-up. ;)

Kidob 1-2 pop-up blokker progit. Amelyik szimpi felrakot, és.. és... mind1 :p
Képand on the sixth day, God created ManchesterMotherboard:Gigabyte GA-H61M-D2-B3 | CPU:Intel i3-2120 3.30Ghz | VGA:VTX3D Radeon HD5670/1GB
RAM:4GB 1333Mhz/DDR3 | Power:Chieftec 400W | Display: Fujitsu Siemens 19" Wide-LCD & LG 42" LED TV
HDD/SSD: Transcend 128GB[SandForce SF-2281VB1] no HDD. Only Cloud-storage
Operating System: Windows 8.1/64 & OSX 10.8.2

#2424 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 03. 21:10

olyan problémám va nhogy rábökök a firefox ikonra de nem indul el. belemegyen windoz feladatkezelőbe ott meg látom hogy fut a firefox.exe de van hogy ilyen 180 megás memóriahasználattal. kilövöm taskbol utána betölt. de ez normális?
ASUS P5K-E Wifi App Edition : C2D E8500 @ 4300 : 2x2GB G.Skill 1000 : Sapphire Radeon HD4870 512MB  : Nec AD7170S : Pioneer DVR-215 : Logitech G5 : Antec P182 Case : SB X-Fi Music  250GB Hitachi Sata

ERROR: A Windows nemtalálja a Windows-t A folytatáshoz inditsa el a Windows-t!

#2425 Felhasználó inaktív   marczi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 03. 21:31

Idézet: Eisenhower - Dátum: 2005. dec. 3., szombat - 21:10

olyan problémám va nhogy rábökök a firefox ikonra de nem indul el. belemegyen windoz feladatkezelőbe ott meg látom hogy fut a firefox.exe de van hogy ilyen 180 megás memóriahasználattal. kilövöm taskbol utána betölt. de ez normális?

Nálam a pluginek újratelepítése ezt megoldotta. Illetve néha az Acrobat Readertől ragad így be, ha nem sikerült a PDF-et letöltenie.

#2426 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 12. 03. 21:51

Nálam még mindig az 1.0.7Hun fut.

Kérdés: az oldalban van a hiba vagy az én beállításaimnál, hogy ezt az oldalt, mint egy üres oldalt jeleníti meg a Tűzróka (ellenben IE alól jól megy):
http://www.agavekony...u/main_hun.html

Flash player és Shockwave player telepítve van.

Üdv: scaurus
"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#2427 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 03. 22:13

Idézet: scaurus - Dátum: 2005. dec. 3., szombat - 21:51

Nálam még mindig az 1.0.7Hun fut.

Kérdés: az oldalban van a hiba vagy az én beállításaimnál, hogy ezt az oldalt, mint egy üres oldalt jeleníti meg a Tűzróka (ellenben IE alól jól megy):
http://www.agavekony...u/main_hun.html

Flash player és Shockwave player telepítve van.

nálam simán bejön firefox 1.5 alatt. egy könyv és 4 kis könyvjelző :) a bizonyítás kedvéért irom.
ASUS P5K-E Wifi App Edition : C2D E8500 @ 4300 : 2x2GB G.Skill 1000 : Sapphire Radeon HD4870 512MB  : Nec AD7170S : Pioneer DVR-215 : Logitech G5 : Antec P182 Case : SB X-Fi Music  250GB Hitachi Sata

ERROR: A Windows nemtalálja a Windows-t A folytatáshoz inditsa el a Windows-t!

#2428 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 12. 03. 22:20

Idézet: Eisenhower - Dátum: 2005. dec. 3., szombat - 22:13

nálam simán bejön firefox 1.5 alatt. egy könyv és 4 kis könyvjelző :) a bizonyítás kedvéért irom.

Kösz a gyors választ!

Egyébként már nálam is - csak én (is) előbb írok a fórumba, mint gondolkodnék... :omg:
A "hülye" adblock blokkolta le a flash animációkat... :omg:
Most már csak az a kérdés, hogy ez miért tette az egyik napról a másikra, miközben én nem állítottam rajta semmit. :confused:  :think:

"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#2429 Felhasználó inaktív   matternoster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 04. 09:12

Sziasztok!

Már régóta szenvedek a problémával, de most tartok ott, hogy már idültnek tartom: firefox nem hajlandó a java-s oldalakat betölteni: pl. gmail-t, www.utak.hu-t, vodafone-nak a levelező progiját és egy csomó mást sem...a firefox-ban engedélyezve van a java (egyébként Sun Java), a java-nak a konzoljában azonban nem engedi kipipálni a mozillát, és egy hibaüzenetet ír ki, amivel kapcsolatban nem tudom, hogy hol, mit kellene állítgatnom. Egyébként, kipróbáltam a netscape 8.0-at, az ment rendesen, maxthon-t, az is. Van egy-két dolog a firefox-ban, ami miatt megtartanám, help!

Ötletek?

Ezt a hibaüzenetet írja ki:

Csatolt fájl:

Matternoster

M2N-SLI- AMD Athlon X2 5000+ (Windsor) - 2x1 Gb Kingston 800 MHz - ASUS nVIDIA 8600 GT 256 Mb- Samu (2x320 Gb SATA) - Seagate (80 Gb ATA) - Samu SH-S223Q - Chieftec 400W

#2430 Felhasználó inaktív   Hülyesamu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 04. 09:39

Az előttem szólókhoz annyit tennék hozzá, hogy a másfeloes Firefoxszal nekem is voltak hasonló problémáim, nem ment a Flash meg a Java, a Flash-ot Adblock beállításokkal, végül az Adblock Plus telepítésével tudtam gatyába rázni (ld. pár oldallal fentebb), a Java-val meg a probléma a sok telepített JRE és JDK volt, amit mindet leszedtem, és feltettem legújabbat.

#2431 Felhasználó inaktív   matternoster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 04. 10:57

Idézet: Hülyesamu - Dátum: 2005. dec. 4., vasárnap - 8:39

Az előttem szólókhoz annyit tennék hozzá, hogy a másfeloes Firefoxszal nekem is voltak hasonló problémáim, nem ment a Flash meg a Java, a Flash-ot Adblock beállításokkal, végül az Adblock Plus telepítésével tudtam gatyába rázni (ld. pár oldallal fentebb), a Java-val meg a probléma a sok telepített JRE és JDK volt, amit mindet leszedtem, és feltettem legújabbat.

kipróbálom.
Matternoster

M2N-SLI- AMD Athlon X2 5000+ (Windsor) - 2x1 Gb Kingston 800 MHz - ASUS nVIDIA 8600 GT 256 Mb- Samu (2x320 Gb SATA) - Seagate (80 Gb ATA) - Samu SH-S223Q - Chieftec 400W

#2432 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 04. 16:24

Idézet: matternoster - Dátum: 2005. dec. 4., vasárnap - 9:12

Sziasztok!

Már régóta szenvedek a problémával, de most tartok ott, hogy már idültnek tartom: firefox nem hajlandó a java-s oldalakat betölteni: pl. gmail-t, www.utak.hu-t, vodafone-nak a levelező progiját és egy csomó mást sem...a firefox-ban engedélyezve van a java (egyébként Sun Java)...

Én a JRE_SE_1.4.2_10-et használom. Ezzel nekem megy minden. A legújabbal viszont szinte semmi. Az Adblock is bezavart eleinte, de azt is sikerült megoldani Amúgy nekem a tesztoldal a www.terkepbank.hu...  :cool:

#2433 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 05. 09:35

Nekem semmiféle külön java vm nincs telepítve, az van, amit a Server 2003-hoz adtak, mégis bejön a gmail. A többi oldalról nem tudok nyilatkozni :)

Idézet

olyan problémám va nhogy rábökök a firefox ikonra de nem indul el. belemegyen windoz feladatkezelőbe ott meg látom hogy fut a firefox.exe
Nekem akkor csinált ilyet, ha valamiért a tűzfal (Agnitum Outpost) rosszul indult el. firefox.exét kilőttem, az outpostból kiléptem és újra elindítottam, aztán ment újra rendesen.

#2434 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 05. 18:13

nekem elvileg az 1.0.7 es van fönt és a jelszógyűjtés engedélyezve van
és egyből jelenítette meg az ID/asterisk párost egészen idáig,
az engedélyezett listán rajta van minden ami eddig, mégsem dobja egyből a jelszavakat, úgy kell kézzel beírkálni...

Valaki okosabb ??

install újabb verzió?

a másik hogy sok java-s oldalt timeoutos-ra tesz vagy fél perc alatt sem jeleniti meg őket fullra,
na jó 1.5 upgrade now,

Szerkesztette: WEbshark 2005. 12. 05. 18:50 -kor

#2435 Felhasználó inaktív   SzaSza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 06. 11:42

Tegnap feltettem a www.firefox.hu oldalán lévő új, magyarosított 1.5-ös Firefox-ot.
Első dolgom az volt, hogy a kedvenc csengőhang oldalamra (www.7777.hu) felmenjek.
érthetetlen, hogy a Firefox nem képes megszólaltatni az ott lévő hagokat.  Van ott egy külön szöveg,
"Ha nem hallod a zenét kattints ide!", erre kattintva megy ugyan a zene, de iszonyat, ahogy szól.
Midi zenék, s hogy a Firefox mit használ a lejátszásához, az rejtély a számomra. Természetesen a rég leváltott böngésző, az IE gyönyörűen lejátsza a csengődallamokat.

Tudja valaki hogy mi a probléma megoldása? Mit használ a Firefox itt? Át lehet állítani valahol, hogy éppen úgy szólaltassa meg,mint ai IE?

#2436 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 06. 11:56

Idézet: SzaSza - Dátum: 2005. dec. 6., kedd - 11:42

Tegnap feltettem a www.firefox.hu oldalán lévő új, magyarosított 1.5-ös Firefox-ot.
Első dolgom az volt, hogy a kedvenc csengőhang oldalamra (www.7777.hu) felmenjek.
érthetetlen, hogy a Firefox nem képes megszólaltatni az ott lévő hagokat.  Van ott egy külön szöveg,
"Ha nem hallod a zenét kattints ide!", erre kattintva megy ugyan a zene, de iszonyat, ahogy szól.
Midi zenék, s hogy a Firefox mit használ a lejátszásához, az rejtély a számomra. Természetesen a rég leváltott böngésző, az IE gyönyörűen lejátsza a csengődallamokat.

Tudja valaki hogy mi a probléma megoldása? Mit használ a Firefox itt? Át lehet állítani valahol, hogy éppen úgy szólaltassa meg,mint ai IE?

Nah, rájöttem arra, hogy mit használ valószínűleg: QuickTime! :) Nézd meg ezt a linket: Polifónikus Green Day szám. Így le kellene játszania elvileg! Amúgy a felugró ablakban nekem se játsza le! Ez a kód az oldalon a zene lejátszására:

<script>
 	 ns4 = (document.layers)? true:false
 	 ie4 = (document.all)? true:false  
 	 if (ns4){
     document.write('<embed src=polimid.php?id=ittnagyonhosszúkódsorozat controls=true autostart=true width=0 height=0></embed>');
 	 } else {
     document.write('<BGSOUND SRC=polimid.php?id=ittnagyonhosszúkódsorozat');
 	 }
  </script>

Ebből talán valaki sejti (pl. KovacsUr), hogy miért nem játsza le az FF1.5-ös! ;)
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#2437 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 06. 11:58

Idézet: SzaSza - Dátum: 2005. dec. 6., kedd - 11:42

Nem vagyok ugyan webguru, de borítékolom, hogy ha hibásan írták meg a lapot, akkor IE alatt megjelenik, a szabványos FF alatt pedig nem.

A polifónikus csengőhangokba pedig belenéztem, és nekem úgy tűnik, az alternatív megnyitásnál már MP3-as játszik le, amit gondolom ők konvertáltak át előre, és azért olyan gáz, nehogy letöltsd. :)

#2438 Felhasználó inaktív   SzaSza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 06. 12:13

Köszi mindkettőtöknek az információt. Már az előző verziónál is ez volt persze, ezt elfelejtettem megírni.
Mivel nem szívesen megyek fel direkt ez miatt az IE-vel az oldalra, ezért gondoltam nem vesztek semmit,
az oldal alján lévő email címükre írtam egy rövidke levelet. Kíváncsian várom, mit írnak vissza.
Szerintem IE-re van írva az oldal. Pedig figyelembe kellene venniük a Firefox erőteljes előretörését, s
az IE felhasználói szám csökkenését. Szerintem :)

#2439 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 06. 12:41

Idézet: MisterY - Dátum: 2005. dec. 6., kedd - 11:58

A polifónikus csengőhangokba pedig belenéztem, és nekem úgy tűnik, az alternatív megnyitásnál már MP3-as játszik le, amit gondolom ők konvertáltak át előre, és azért olyan gáz, nehogy letöltsd. :)

Így van, MP3-ba konvertálták, de .SWF-be mentették és azt játszák le, nehogy lementsd!  :omg:  :)
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#2440 Felhasználó inaktív   SzaSza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 06. 12:43

Idézet: Csokis - Dátum: 2005. dec. 6., kedd - 11:41

Így van, MP3-ba konvertálták, de .SWF-be mentették és azt játszák le, nehogy lementsd!  :omg:  :)

Ok. Köszi.

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.