HWSW Informatikai Kerekasztal: Mozilla FireFox - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mozilla FireFox

#2461 Felhasználó inaktív   darerik 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 12. 21:19

Idézet: Lali-213 - Dátum: 2005. dec. 10., szombat - 21:39

Sziasztok!
Nem tudjátok nekem megmondani, hogy az 1.5-ös Firefoxom miért nem játsza le az animált gifeket? Már a régebbi verzió is ezt produkálta. ZoneAlarm bekavarhatott? :think:

Lehet, hogy nem értek hozzá, de nekem akkor tett ilyet, ha az 1.0.7-es profile-jára rátelepítettem. Úgy tűnik az 1.5-ös szűz telepítést igényel.
Nem szeretem az uborkát, de jó, hogy nem szeretem, mert ha szeretném, akkor megenném. PEDIG UTÁLOM!!!

#2462 Felhasználó inaktív   Levente 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 12. 22:09

Egyébként van egy hiba a FF 1.5-ben. Ugye mindent becache-el hogy gyorsan lehessen vissza meg előre navigálni. Sage-et használok RSS olvasáshoz, és az RSS-eket is berakja a cache-be :(
[ kitaláltam, és attól kezdve van ]

#2463 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 12. 23:59

Idézet: darerik - Dátum: 2005. dec. 12., hétfő - 21:19

Lehet, hogy nem értek hozzá, de nekem akkor tett ilyet, ha az 1.0.7-es profile-jára rátelepítettem. Úgy tűnik az 1.5-ös szűz telepítést igényel.

Ez könnyen meglehet. Talán majd holnap kipróbálom a Firefox reinstallt.
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#2464 Felhasználó inaktív   SzaSza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 13. 12:34

Idézet: Lali-213 - Dátum: 2005. dec. 12., hétfő - 19:20

Csak ezért tuti, hogy nem nyomom le a rendszeremet.

Előtte levetted az előző Firefox-ot? Ugyanis bármennyire furcsa, ezt tanácsolja a magyar nyelvű oldal is.
www.firefox.hu

#2465 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 13. 12:36

Idézet: SzaSza - Dátum: 2005. dec. 13., kedd - 12:34

Előtte levetted az előző Firefox-ot? Ugyanis bármennyire furcsa, ezt tanácsolja a magyar nyelvű oldal is.
www.firefox.hu

Nem, egyszerűen ráinstalláltam. De előtte is ilyen volt. Szóval az szerintem nem lehetett.

#2466 Felhasználó inaktív   csapdani 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 13. 14:33

Idézet: csapdani - Dátum: 2005. dec. 10., szombat - 16:55

Hogy lehet beállítani, hogy a firefox indulás után ne nyisson meg kezdőlapot? Nem arra gondolok, hogy az about:blank-ot állítsam be akkor, hanem arra, hogy az about:blank-ot se nyissa meg.
Azért lenne jó ez nekem, mert mikor elindítom a böngészőt, és a gmail notifier szól, hogy van új levél, én meg rákattintok, új tabban nyitja meg csak azért, mert a kezdőlapot (about:blank) már megnyitotta a ffx az induláskor. Rendben is van, hogy a gmail notifier új tabban nyit, mert ha böngészés közben kattintok rá, nem kell új tabot nyitnom, de ez a szituáciú elég zavaró tud lenni.

Erre senki nem tudja a megoldást? Biztos vagyok benne, hogy létezik, de nem tudom, hogy lehet beállítani.
Phenom II 955 Black Edition + Scythe Mugen 2 cooler | Gigabyte MA-770T-UD3 | Kingmax 2x2048 MB DDR3 1333MHz | Gigabyte Radeon HD6970 2GB OC version + Windforce cooler | OCZ Vertex Plus 120 GB SSD + WD 1000GB | Corsair HX650W | Coolermaster RC-335-KKN1-GP Elite | Dell U2412M | Samsung UE-46F5000 | Razer DeathAdder 3.5G | Windows 7 64bit

#2467 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 13. 15:17

Idézet: csapdani - Dátum: 2005. dec. 13., kedd - 14:33

Erre senki nem tudja a megoldást? Biztos vagyok benne, hogy létezik, de nem tudom, hogy lehet beállítani.

Én nem tudok ilyenről.  :(
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#2468 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 13. 17:12

Idézet: Asker - Dátum: 2005. Dec. 6., Tuesday - 13:04

AZt hogy lehet hogy normálisan tegye a fogatlan szmájli jelhez a altgr-d-t? mert nekem ilyen jelet tesz: đ

Jah, és csak vukban, másutt sehol.

angol winfos sp2, angol ff1,5, de kétlem hoyg ennek lenne jelentősége.

vki?
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#2469 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 13. 20:21

Idézet: Asker - Dátum: 2005. dec. 13., kedd - 17:12

vki?

Hm. Nekem is angol minden és most már nekem is ugyanazt a karaktert adja, mint neked. :confused:

#2470 Felhasználó inaktív   darerik 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 13. 20:40

Idézet: SzaSza - Dátum: 2005. dec. 13., kedd - 11:34

www.firefox.hu

Hopp, akkor mégsem vagyok nagyon láma.

:)

Valahogy így adta magát, mert valóban xar volt.

A Fasterfox tetszik :)
Nem szeretem az uborkát, de jó, hogy nem szeretem, mert ha szeretném, akkor megenném. PEDIG UTÁLOM!!!

#2471 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 13. 21:27

Idézet: Lali-213 - Dátum: 2005. Dec. 13., Tuesday - 20:21

Hm. Nekem is angol minden és most már nekem is ugyanazt a karaktert adja, mint neked. :confused:

Azóta már winfoscsere is volt, és még mindnig ezt csinálja, másutt teljesen jó... pl IE, necckép stb..
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#2472 Felhasználó inaktív   baman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 14. 10:32

firefox 1.5 és a régebbi kiegészítések inkompatibilitása kapcsán itt ez az oldal, talán többen ismerik is (bár nem láttam rá hivatkozást errefelé).

kérdésem rövid: ennyire egyszerű lenne az egész? átírok egy számot, és működik? az ottani hozzászólások közt kiderül persze, hogy nem minden extension működik a módosítástól, de akkor is meghökkentő számomra a dolog. vajon van itt valami komolyabb kockázat, vagy tényleg ez a teendő (és nyugodtan megjátszható teendő), ha valaki türelmetlen, és nem bírja kivárni, amíg megjelennek a hivatalosan is kompatibilis kiegészítések?

#2473 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 14. 13:30

Idézet: baman - Dátum: 2005. dec. 14., szerda - 10:32

kérdésem rövid: ennyire egyszerű lenne az egész? átírok egy számot, és működik? az ottani hozzászólások közt kiderül persze, hogy nem minden extension működik a módosítástól, de akkor is meghökkentő számomra a dolog. vajon van itt valami komolyabb kockázat, vagy tényleg ez a teendő (és nyugodtan megjátszható teendő), ha valaki türelmetlen, és nem bírja kivárni, amíg megjelennek a hivatalosan is kompatibilis kiegészítések?

Igen egyszerű a válasz, azért is tudod így megkerülni a "védelmet", hogy ne legyél a fejlesztőhöz kötve, ha egy extension-höz nincs fejlesztés. Másrész pedig azért, mert a kiterjesztész telepítője egy szabványos xml, amit könnyen szerkeszthet bárki. :)

Viszont a MaxVersion átírása csak azt teszi lehetővé, hogy telepíteni tudd az újabb verziójú Firefox/Thunderbird alá, attól még nem biztos, hogy kompatibilis is vele.

#2474 Felhasználó inaktív   Hrváthg 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 15. 13:17

Sziasztok, az a nagy tragédia ért engem, hogy előzetes tájékoztatás nélkül, újratelepítették a MS Small biznic szervert a munkahelyemen. Laptops felhasználó vagyok( bár a problémának lehet, hogy semmi köze) és azt mondták, hogy lépjek ki a domain-ból, majd vissza. Ezt meg is tettem, de az hagyján , hogy a desktop, meg egy sereg minden eltűnt, de sajnos eltűntek a firefoxos mentett jelszavaim (a poén, hogy a jövő héten szerettem volna újratelepíteni a gépem, és épp készültem egy backup-hoz). Tud valaki segíteni? a könyvjelzőket megtaláltam, de a jelszavak is kellenének nagyon.....
Köszi!

S.O.S

HG

#2475 Felhasználó inaktív   Delawer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 15. 13:26

Idézet: Hrváthg - Dátum: 2005. dec. 15., csütörtök - 13:17

Sziasztok, az a nagy tragédia ért engem, hogy előzetes tájékoztatás nélkül, újratelepítették a MS Small biznic szervert a munkahelyemen. Laptops felhasználó vagyok( bár a problémának lehet, hogy semmi köze) és azt mondták, hogy lépjek ki a domain-ból, majd vissza. Ezt meg is tettem, de az hagyján , hogy a desktop, meg egy sereg minden eltűnt, de sajnos eltűntek a firefoxos mentett jelszavaim (a poén, hogy a jövő héten szerettem volna újratelepíteni a gépem, és épp készültem egy backup-hoz). Tud valaki segíteni? a könyvjelzőket megtaláltam, de a jelszavak is kellenének nagyon.....
Köszi!

S.O.S

HG

A mozilla/firefox mappa útvonalán: signons.txt ?
-- Legyen egy jó napod! --

#2476 Felhasználó inaktív   Hrváthg 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 15. 13:35

Idézet: Delawer - Dátum: 2005. dec. 15., csütörtök - 12:26

A mozilla/firefox mappa útvonalán: signons.txt ?

Olyan sajnos nincs se a \program files-ban se , és a document and settingsben se.....

:think:

hg

#2477 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 15. 13:42

Idézet: Hrváthg - Dátum: 2005. dec. 15., csütörtök - 13:17

Köszi!

S.O.S

HG

Ha változott az alapértelmezett dokumentumok mappa (pl. \Documents and Settings\<felhasznalo>.<domain>\) akkor van esélyed. Ha ugyanoda mutat, mint eddig, akkor jó eséllyel legyalulták a teljes profilt központilag. Ami azért a cég szempontjából elég érdekes megoldás, mert sok felhasználó tárol itt dokumentumokat, még ha nem is lenne neki szabad.  :think:

#2478 Felhasználó inaktív   Hrváthg 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 15. 13:43

Idézet: MisterY - Dátum: 2005. dec. 15., csütörtök - 12:42

Ha változott az alapértelmezett dokumentumok mappa (pl. \Documents and Settings\<felhasznalo>.<domain>\) akkor van esélyed. Ha ugyanoda mutat, mint eddig, akkor jó eséllyel legyalulták a teljes profilt központilag. Ami azért a cég szempontjából elég érdekes megoldás, mert sok felhasználó tárol itt dokumentumokat, még ha nem is lenne neki szabad.  :think:

nem változott se a domainnév, de a felhasználónév.
Akkor ennyi... :mad:  :mad:

hg

#2479 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 17. 09:08

Ilyet miért csinál az 1.5ös ffx-om?

Kép

Más oldalakon néha flash bannerekkel is eljátssza, hogy az swf filet le akarja tölteni... nem nyomok sehova, hanem egyből az oldal megnyitásakor felajánlja ezt.

Ma reggel óta meg a hwsw is ezt csinálja, bárhova mászkálok a fórumon ez az ablak fogad...

#2480 Felhasználó inaktív   Hülyesamu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 17. 09:16

MisterY: Eső után köpönyeg, de a legközelebbi újraindítás előtt: Mozbackup.

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.