HWSW Informatikai Kerekasztal: Mozilla FireFox - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mozilla FireFox

#2541 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 27. 18:48

Ez már engem is idegesít, minden másban tetszik a tűzróka, de emiatt már fontolgatom az Operát, ha már ingyenes az is.

#2542 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 27. 19:46

Nekem mindegyik FF-ben jelentkezik a memory hog, de SuMMeR - 'megnyugtatlak' - Operaval is ugyanolyan, ha nem rosszabb. :D*persze lehet,hogy csak nalam*
JóSebesség

#2543 Felhasználó inaktív   acws 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 27. 19:55

Asszem 0.7 vagy 0.8-tól használom az FF-et de az első verzió ami így viselkedik  :(
web-solution.hu A megfizethető tárhely

#2544 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 27. 21:49

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. dec. 27., kedd - 19:46

Nekem mindegyik FF-ben jelentkezik a memory hog, de SuMMeR - 'megnyugtatlak' - Operaval is ugyanolyan, ha nem rosszabb. :D*persze lehet,hogy csak nalam*

Annyira végülis nem zavaró, de mostanában van egy-két játék, ami komolyan hiányolja a FF által lefoglalt uszkve 150MB memóriát, így a böngészőt inkább kilövöm.  Bár nem biztos, hogy egyértelműen az 1.5-höz kapcsolódik a hiba, nekem úgy tűnik, hogy amióta felraktam a FasterFox-ot (már 1.0.7 alatt is), attól kezdve ilyen.

#2545 Felhasználó inaktív   kisködmön 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 12. 27. 22:14

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. dec. 27., kedd - 21:49

Annyira végülis nem zavaró, de mostanában van egy-két játék, ami komolyan hiányolja a FF által lefoglalt uszkve 150MB memóriát, így a böngészőt inkább kilövöm.  Bár nem biztos, hogy egyértelműen az 1.5-höz kapcsolódik a hiba, nekem úgy tűnik, hogy amióta felraktam a FasterFox-ot (már 1.0.7 alatt is), attól kezdve ilyen.

Szerintem errefelé kereskedhetünk, úgyismint a "gyorsítás" áraként.

Mintha az IE-hez hasonlóan a FF egy jelentős részét a memóriában tartaná a "gyorsabb" működés érdekében.
A szakemberek jogos keserve, hogy nem szabad figyelmen kívül hagyniok a haszontalan dolgokat.

#2546 Felhasználó inaktív   SzaSza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 28. 10:31

Már nagyon unom az új Firefox dolgait. Feljebb írtam,hogy a 7777.hu oldalon lévő midi fájlokat nem játsza le, s mások megírták,hogy mp3-ként kezeli. Nos ez már a múlté, mármint ez a probléma. Az új az, hogy már hiába nyitom meg ezt az oldalt az IE-el, a zenére kattintva a firefox akarja lejátszani. Vagyis,hogy nem játsza, de ezt már ismerjük. Hogyan tudom visszaállítani az IE-t alapértelnezett böngészőnek? Mert a Firefox az most. Hiába pipálom ki, hogy a Firefox indításkor ellenőrizze,hogy alapértelmezett-e, természetesnek veszi,hogy az. Se egy kérdés, se semmi. Ezt nagyon elcseszték.  :reklamacio:

#2547 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 28. 11:03

Idézet: SzaSza - Dátum: 2005. dec. 28., szerda - 10:31

Már nagyon unom az új Firefox dolgait. Feljebb írtam,hogy a 7777.hu oldalon lévő midi fájlokat nem játsza le, s mások megírták,hogy mp3-ként kezeli. Nos ez már a múlté, mármint ez a probléma. Az új az, hogy már hiába nyitom meg ezt az oldalt az IE-el, a zenére kattintva a firefox akarja lejátszani. Vagyis,hogy nem játsza, de ezt már ismerjük. Hogyan tudom visszaállítani az IE-t alapértelnezett böngészőnek? Mert a Firefox az most. Hiába pipálom ki, hogy a Firefox indításkor ellenőrizze,hogy alapértelmezett-e, természetesnek veszi,hogy az. Se egy kérdés, se semmi. Ezt nagyon elcseszték.  :reklamacio:

Használj mozillát. Nekem simán lejátsza az oldalon lévő zenéket, midi-t,mp3-at is!
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux

#2548 Felhasználó inaktív   hanoi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 28. 12:49

Idézet: SzaSza - Dátum: 2005. dec. 28., szerda - 11:31

Nálam lejátsza a Gecko motort használó Avant Browser (Orca Browser) is.

Innen letölthető:

http://forum.avantbr...pic.php?t=13104

#2549 Felhasználó inaktív   SzaSza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 28. 14:08

Köszönöm mindkettőtök hasznos tanácsát. A fenti hiba ellénére kedvelem a firefox böngészőt, sőt nem is akarom lecserélni másra. Elég lenne megoldanom azt, hogy ismét meg tudjam nyitni IE-vel a 7777.hu oldalt.
Ha nincs megnyitva egyik böngésző sem, s elindítom az IE-t, beírom a 7777.hu-t, mit gondoltok mi történik?
Nem az IE-ben nyílik meg az oldal, hanem meghívja a Firefoxot, s abban. De hogyan lehetséges ez?? Ezt tartom q..a szemétségnek. Az 1.07-el ilyen nem volt. Most tegyem vissza azt?

#2550 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 28. 14:23

Hi!

Kipróbáltam, nekem IE-vel nyitja meg. Sztem nálad más zűr lesz, vmi beállításra tippelek :think:
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#2551 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 12. 28. 22:58

Idézet: SzaSza - Dátum: 2005. dec. 28., szerda - 10:31

...Hogyan tudom visszaállítani az IE-t alapértelnezett böngészőnek?
...

Vezérlőpult / Programok telepítése és törlése / Programok hozzáférhetősége és alapértelmezései

Üdv: scaurus
"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#2552 Felhasználó inaktív   Levente 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 30. 02:55

Idézet: hanoi - Dátum: 2005. dec. 28., szerda - 12:49

Nálam lejátsza a Gecko motort használó Avant Browser (Orca Browser) is.

Innen letölthető:

http://forum.avantbr...pic.php?t=13104

Az Avant Browser Intertnet Explorer motort használ. A weboldalukon is ezt írják.
[ kitaláltam, és attól kezdve van ]

#2553 Felhasználó inaktív   kisködmön 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 30. 08:56

Kép

I've recently noticed that my Firefox 1.5 browser has been sporadically slow and less responsive. This is particularly noticeable on various forums, and places where Javascript has been used. I decided to do a complete uninstall, thorough cleanout and reinstall of Firefox 1.5, and retweaked it, and now Firefox is back to being fast and responsive. My conclusion is that even uninstalling older versions of Firefox before installing 1.5 is not sufficient - if you are experiencing slowdown issues like I have been, I strongly recommend you do a full uninstall and cleanout of your old Firefox profiles/files and start afresh as detailed on page 3 of my Firefox Tweak Guide. Make sure to backup your bookmarks file first, but don't keep any of your other files/settings. Then after installing Firefox 1.5, carefully tweak a few settings at a time until you're happy with Firefox's speed.
A szakemberek jogos keserve, hogy nem szabad figyelmen kívül hagyniok a haszontalan dolgokat.

#2554 Felhasználó inaktív   johnnyrotten 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 30. 09:47

Idézet: SzaSza - Dátum: 2005. dec. 28., szerda - 14:08

Köszönöm mindkettőtök hasznos tanácsát. A fenti hiba ellénére kedvelem a firefox böngészőt, sőt nem is akarom lecserélni másra. Elég lenne megoldanom azt, hogy ismét meg tudjam nyitni IE-vel a 7777.hu oldalt.
Ha nincs megnyitva egyik böngésző sem, s elindítom az IE-t, beírom a 7777.hu-t, mit gondoltok mi történik?
Nem az IE-ben nyílik meg az oldal, hanem meghívja a Firefoxot, s abban. De hogyan lehetséges ez?? Ezt tartom q..a szemétségnek. Az 1.07-el ilyen nem volt. Most tegyem vissza azt?

Nálam pl. az IE Tab kiegészítés is segít a 7777.hu normális megjelenésében. (Bár a "Ha nem hallod a zenét kattints idé!"-re kattintva is hallom a mideket.)

#2555 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 31. 23:14

Idézet: kisködmön - Dátum: 2005. Dec. 30., Friday - 8:56

Kép

I've recently noticed that my Firefox 1.5 browser has been sporadically slow and less responsive. This is particularly noticeable on various forums, and places where Javascript has been used. I decided to do a complete uninstall, thorough cleanout and reinstall of Firefox 1.5, and retweaked it, and now Firefox is back to being fast and responsive. My conclusion is that even uninstalling older versions of Firefox before installing 1.5 is not sufficient - if you are experiencing slowdown issues like I have been, I strongly recommend you do a full uninstall and cleanout of your old Firefox profiles/files and start afresh as detailed on page 3 of my Firefox Tweak Guide. Make sure to backup your bookmarks file first, but don't keep any of your other files/settings. Then after installing Firefox 1.5, carefully tweak a few settings at a time until you're happy with Firefox's speed.

Nalam is jelentkezik ez de a program ujrainditasa megoldja.
JóSebesség

#2556 Felhasználó inaktív   kisködmön 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 01. 12:36

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. dec. 31., szombat - 23:14

Nalam is jelentkezik ez de a program ujrainditasa megoldja.

Szóval, valami nem kerek.  ;)

#2557 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 02. 11:05

FF 1.5 alá nem jó sem a BBCode, sem a BBCodeXtra. Nem tudtok valami alternatívát? Nagyon megszoktam ezeket...

#2558 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 02. 11:23

Idézet: Satriani - Dátum: 2006. jan. 2., hétfő - 11:05

FF 1.5 alá nem jó sem a BBCode, sem a BBCodeXtra. Nem tudtok valami alternatívát? Nagyon megszoktam ezeket...

A BBcode biztosan működik 1.5 FF-al, most is használom.
Requires: Firefox: 0.9.x - 1.6a1

#2559 Felhasználó inaktív   Hülyesamu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 02. 11:23

BBCodeXtra nekem megy.

#2560 Felhasználó inaktív   kisködmön 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 02. 12:08

Idézet: Satriani - Dátum: 2006. jan. 2., hétfő - 11:05

BBCodeXtra 0.2.5.4.

Csatolt fájl:

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.