HWSW Informatikai Kerekasztal: 30.000 LameX... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

30.000 LameX... Értékeld a témát: -----

#521 Felhasználó inaktív   onkelz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 07. 25. 16:02

Tulajdonképpen csak Lamexet keres(s)tük :blink:  :bolond:

morrisseymusic            morrissey-solo       

#522 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 25. 16:23

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. júl. 25., vasárnap - 16:32

Hogy miért? Mert házigazda. És mint ilyen, nagyon jól tudja, hogy ha az Öregördög néven a fórumra írkáló felhasználó megegyezik a Lamexpert néven a fórumra írkáló személlyel, akkor az nagy blama a fórum házigazdáira nézve. Ugyanis a dupla regisztrációért (márpedig, ha valaki párhuzamosan két, vagy több nicket is használ a fórumon, az pontosan ezt jelenti) még a régi szabályzat szerint is vagy 1000 év eltiltás járt bárkinek (volt is példa ilyesmire).
Márpedig, ha akkor a konkrét esetben nem így jártak el, akkor most igencsak a fejük felett lebeg -teljes joggal- Damoklész kardjaként a részrehajló és/vagy következetlen és/vagy nem törődöm moderálás vádja.
...

Javaslom fusd át az előző pár oldalt, ahol a házigazdák nyilatkoznak azügyben, hogy lehetséges-e illetve megtorlás nélkül maradhat-e az, hogy LameXpert "nicket váltott" miután elérte a 30.000 hozzászólást.
Meg fogsz lepődni...

Szóval még egyszer megkérdezem Jareth-et: miért? :think:

RE: egyébként rosszul látod, nem párhuzamosan használ 2 nicket LameX (ha ő Öregördög) hanem egyszerűen váltott. Én egy szóval sem említettem párhuzamos regisztrációt, csak te hoztad fel... :think:

Szerkesztette: Etele 2004. 07. 25. 16:32 -kor

#523 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 25. 16:34

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. júl. 25., vasárnap - 16:32

Ugyanis a dupla regisztrációért (márpedig, ha valaki párhuzamosan két, vagy több nicket is használ a fórumon, az pontosan ezt jelenti) ...

Logikai bukfencezni tetszik.

A dupla regisztráció azt jelenti, hogy valaki az idők folyamán valamilyen okból kétszer is regisztrált a fórumban. Pont. Van két (vagy több) felhasználói neve.
Ez nem feltétlenül jár azzal, hogy párhuzamosan használja is azokat. Lehet persze úgy is. Mondom, lehet. Ezt egy házi gazda esetleg ki tudja nyomozni.

Rettenetesen feltűnő volt "politikai gazdaságtan" és "lemezlovas énekesmadár"  fó rumtársunk rövid időn belül történt metamorfózisa, de "a lőtéri döglött kutyát nem érdekli", mert nem egyszerre használta, tehát a fórumszabályozatot rá lehet erőszakolni. Nem zárom ki a házi gazdákkal történt háttérmegegyezés fennforgását sem.

Idézet

Kedves Öregszem és mindenki, akit illet!

Tisztelem, amit tesztek, de szélmalomharcot vívtok. Én "bizonyos események és információk" hatására erre már régen rájöttem. Semmi értelme ide a visszabeszélőbe (pláne a Javaslatok/bírálatok topicba) bármi negatívumot írni, mert -hogy egyik kitiltott fórumtársunk által gyakran használt mondást idézzem- "a lőtéri döglött kutyát nem érdekli". Ez a helyzet pedig nem fog változni pozitív irányba, erre mérget vehettek..

Mindenki nevében nem nyilatkozom, csak a sajátomban. A magam részéről június 18-án elfogadtam a változást, azóta ebbe a topikba csak röhögni és néha kacsintani járok. Semmiféle szélmalomharcba nem kezdtem senkivel szemben. (Csak nem úgy látszik?)

A Javaslatok/bírálatok topikba pedig egészen addig fogok írni, amíg
- olyat tapasztalok, ami oda való
- lesz írási jogom
- e-on-line lehetek.
Szép volt, jó volt,
Köszönöm. Ennyi!

#524 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 25. 16:35

Van, aki gyorsabban fogalmaz. Fiatalság, oh!
Szép volt, jó volt,
Köszönöm. Ennyi!

#525 Felhasználó inaktív   onkelz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 25. 16:53

susu, bolondság  :Đ

#526 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 25. 17:17

Idézet: Etele - Dátum: 2004. júl. 25., vasárnap - 17:23

Szóval még egyszer megkérdezem Jareth-et: miért? :think:

Ezért: Oreg Ordög
Tyraan - Artum Inferniti

#527 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 25. 17:29

Idézet: Jareth - Dátum: 2004. júl. 25., vasárnap - 18:17

Ezért: Oreg Ordög

Mit kell nézni? Azt, hogy az adatai alapján 93 éves, Phoenix-ben él, és érdeklődési köre a "KAPOSVÁR HELYI AUTÓBUSZVONALAI"? :D  :omg:

Ha a regisztráció időpontjára gondoltál, mi zárja ki azt, hogy még régebben, pontosan a "nickváltás" lehetősége miatt regelt +1 usernevet? :think: És most tért át arra?

#528 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 07. 25. 17:52

Idézet: Öregszem - Dátum: 2004. júl. 25., vasárnap - 17:34

Logikai bukfencezni tetszik.

A dupla regisztráció azt jelenti, ...

Annyira azért nem "tetszek bukfencezni". :) Értem, mit mondasz. Ellenben... Aki akkor már a fórumon volt, az tudja, hogy mind a Lamexpert, mind az Öregördög név párhuzamosan használatban volt (mégha utóbbi jóval ritkábban is, mint előbbi). Ez pedig akkoriban sem volt megengedett.

De itt nem is erről van szó. HA valóban Lamex az (meg a többi másik név is, amelyekre itt a gyanú rávetült egyesek részéről), akkor azt mondom, még jól is teszi, ha mintegy tüntetésből (vagy akár tök más okból) duplán regisztrált és még 1-2-3 (tökmindegy mennyi) nicket használ. Lehet, hogy én is eljátszom. :D

Idézet

Mindenki nevében nem nyilatkozom, csak a sajátomban. A magam részéről június 18-án elfogadtam a változást, azóta ebbe a topikba csak röhögni és néha kacsintani járok. Semmiféle szélmalomharcba nem kezdtem senkivel szemben. (Csak nem úgy látszik?)

Hánt nekem úgy tűnik.

Idézet

A Javaslatok/bírálatok topikba pedig egészen addig fogok írni, amíg
- olyat tapasztalok, ami oda való
- lesz írási jogom
- e-on-line lehetek.

Ezt te tudod. Én mindenesetre elsősorban az általad most elsőként írt dologgal kapcsolatban írtam az előbb, amit. Abszolút úgy látom (és biztosíthatlak, hogy nem csak én), hogy lehet itt bármilyen jogos kritikát írni a Javaslatok/Bírálatok topicba, akkor sem lesz foganatja. Én is írogattam oda, de rájöttem, hogy nincs értelme. Erre utaltam a bizonyos "szélmalomharc" hasonlattal.  ;)
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#529 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 25. 17:58

Kizárt, hogy Ördög lamex lenne, hacsak nem komoly skizoid. Lamex ennyi ideig nem birná ki link meg idézet nélkül, olyan az neki, mint cápának az úszás :D
Amúgy, közkivánatra, a biciklitúrán csak mint technikai támogatás vettem részt, az öregemet nem öltem le, de még megtehetem, és a jövő héten új mókába kezdek: egy emésztőgödröt kell kimélyitenem, másik kettőt pedig megásnom. Szerencsekivánatokat és "megdögleszköcsög"-táviratokat szovesenv veszem.

#530 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 25. 17:59

Jórészt Szfv-i lakosok beszélgetnek egymással, egymásról.
Azt hiszem, nem véletlenül született Voga János és Turnovszky Tamás tollából a Fehérvár című dal.
Úgy néz ki 89 óta nem sok változott.
Akinek nem inge, ne vegye magára.

Szerkesztette: csozsi 2004. 07. 25. 18:00 -kor

"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#531 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 25. 18:24

Idézet: 2-More - Dátum: 2004. júl. 25., vasárnap - 18:58

Szerencsekivánatokat  szovesenv veszem.

Akkor hajrá! Előre a mély emésztőkért!
Szép volt, jó volt,
Köszönöm. Ennyi!

#532 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 25. 18:34

Ha jókisfiúk lesztek, hozok nektek vásárfiát is :D , mert vidékre megyek ráadásnak. Remélem 6 havi disznótoros utáni parféval van feltöltve az üreg, mellig ér a zacc, és csak térdig a gummicsimma. Mert én igy szeretem.

#533 Felhasználó inaktív   onkelz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 25. 18:36

Hát akkor Neked nagyon jó lesz  :Đ

#534 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 25. 20:04

Idézet: 2-More - Dátum: 2004. júl. 25., vasárnap - 19:34

Ha jókisfiúk lesztek, hozok nektek vásárfiát is :D , mert vidékre megyek ráadásnak. Remélem 6 havi disznótoros utáni parféval van feltöltve az üreg, mellig ér a zacc, és csak térdig a gummicsimma. Mert én igy szeretem.

te figyejjél... mélyítés előtt nem szippantják ki a tartalmát?  :D
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#535 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 25. 20:27

Idézet: Etele - Dátum: 2004. júl. 25., vasárnap - 18:29

Mit kell nézni? Azt, hogy az adatai alapján 93 éves, Phoenix-ben él, és érdeklődési köre a "KAPOSVÁR HELYI AUTÓBUSZVONALAI"? :D  :omg:

Ha a regisztráció időpontjára gondoltál, mi zárja ki azt, hogy még régebben, pontosan a "nickváltás" lehetősége miatt regelt +1 usernevet? :think: És most tért át arra?

Azt kell nézni, hogy az Oreg Ordög az előző fórummotornál használt nick, az Öregördög pedig az újnál! A hozzászólások dátumát nézve (amit szerintem te is megtehetsz, ha Öregördög adatainál ráclickelsz a 'Fórumtag összes hozzászólása' menüpontra) a dátumok egybeesnek azzal az intervallummal, amikor még lameXpert is aktívan írogatott, így a két nick párhuzamosan futott, ami kizárja, hogy egyazon usertől származzon a két regisztráció...
Tyraan - Artum Inferniti

#536 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 25. 20:28

Há holélsz te, zacskóban? És akkor a talajt mi laziccsa fel, ha nem a féckó, he? Különben is, ha kiszippantják, odavész a szépség, ahogy megnézheted a maguk kis civilizációját épitgető kicsiny életformákat. Amik végül 3 méteres, csuklóvastag örvényférgekké evolválódva, olyan Csillagok Háborúja-szemétjelenetesen kezelnek majd.

#537 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 25. 20:54

Idézet: 2-More - Dátum: 2004. júl. 25., vasárnap - 21:28

Há holélsz te, zacskóban? És akkor a talajt mi laziccsa fel, ha nem a féckó, he? Különben is, ha kiszippantják, odavész a szépség, ahogy megnézheted a maguk kis civilizációját épitgető kicsiny életformákat. Amik végül 3 méteres, csuklóvastag örvényférgekké evolválódva, olyan Csillagok Háborúja-szemétjelenetesen kezelnek majd.

Ezt most nem igazán értem...
Tyraan - Artum Inferniti

#538 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 25. 20:58

Idézet: Jareth - Dátum: 2004. júl. 25., vasárnap - 21:54

Ezt most nem igazán értem...

sztem nekem írta válaszol az (egyébként eléggé el nem ítélhető) offomra :rolleyes:  :)
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#539 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 25. 21:13

Idézet: 2-More - Dátum: 2004. júl. 25., vasárnap - 21:28

Különben is, ha kiszippantják, odavész a szépség

Ne aggódj, ha ki is szippantják, a bukéja megmarad. (Hacsak az elmúlt 20 évben nem fejlődött akkorát a fizika. Én kb. akkor ténykedtem ilyen ügyben.)
Szép volt, jó volt,
Köszönöm. Ennyi!

#540 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 25. 21:49

Idézet: Jareth - Dátum: 2004. júl. 25., vasárnap - 21:27

... a dátumok egybeesnek azzal az intervallummal, amikor még lameXpert is aktívan írogatott, így a két nick párhuzamosan futott, ami kizárja, hogy egyazon usertől származzon a két regisztráció...

Aham, értem.

Bár ha nagyon rosszindulatú akarok lenni, akkor akár párhuzamos nickhasználatról is lehet szó (ld. Piftuka elemzését :) )...  :D  :D
De ez a spekuláció már nagyon távol esik a valóságtól. Kivéve, ha LameXpert mégsem olyan szent ember amilyennek be akarta magát állítani... :p

Szerkesztette: Etele 2004. 07. 25. 21:56 -kor

Téma megosztása:

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.