HWSW Informatikai Kerekasztal: eBay - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (56 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 54
  • 55
  • 56
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

eBay Értékeld a témát: -----

#1101 Felhasználó inaktív   laszlo2 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 06. 23:21

Helló mindenkinek.
Lenne egy pár kérdésem hozzátok,lehet, hogy hülyeségek de még új vagyok ebben nagyon.
Regisztráltam a paypalon,mostmár csak a bank kártya kell,abból milyet kell csináltatni, ami mindenhová jó?
Mi az a dombor nyomott kártya?
Én úgy gondoltam,hogy két bankszámlát nyitok,és az egyiket használom, az ilyen vásárláshoz, arra csak akkor rakok pénzt, amikor venni akarok valamit, hogy ezen ne legyen pénz nehogy le emeljék róla.
A másikra meg menne a fizetés,vagy ez így hülyeség?

Innen akarok rendelni:http://www.zephyrsports.com/category/zephyr/
Légpuskát,légpisztolyt ezekre is ugyan annyi,a vám és az áfa?
Az ösz érték 420$, ez 8db termék,gondolom egy csomagba, el lehet küldeni mindet,nem kell külön külön mindet?
Menny i lenne rá a posta,olyan 12 kg?
Ennél 420$ a vámmal és az, áfával lehet valamit variálmi,hogy kevesebb legyen?
A fedex van náluk meg jelölve,csomag szállítónak,roluk nem nagyon írtatok semmit,hogy milyenek,jók,rosszak,olcsók,drágák,valakinek valamilyen,tapasztalat velük?
Segítségeteket előre is köszönöm.

#1102 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 07. 03:26

Idézet: laszlo2 - Dátum: 2010. febr. 6., szombat - 23:21

Én úgy gondoltam,hogy két bankszámlát nyitok,és az egyiket használom, az ilyen vásárláshoz, arra csak akkor rakok pénzt, amikor venni akarok valamit, hogy ezen ne legyen pénz nehogy le emeljék róla.
A másikra meg menne a fizetés,vagy ez így hülyeség?

Két külön bankszámla biztosan felesleges, ezzel pl egyszerűbb:
OTP Net számlacsomag
Bár szerintem pont a Paypal miatt nincsen ennek jelentősége, nem emelhetnek le róla többet.

#1103 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 07. 06:02

Idézet: KaLeun - Dátum: 2010. jan. 29., péntek - 12:26

az ebay-nek is van jutaléka?

leírás

#1104 Felhasználó inaktív   laszlo2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 09. 09:40

Hali
Nagyon kihalt a topik!!!
Senki nem válaszol a kérdeseimre?
Mi van veletek?Emberek!

#1105 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 09. 14:03

Idézet: laszlo2 - Dátum: 2010. febr. 6., szombat - 23:21

Regisztráltam a paypalon,mostmár csak a bank kártya kell,abból milyet kell csináltatni, ami mindenhová jó?
Mi az a dombor nyomott kártya?

felületes összefoglaló
Mondjuk tudtommal a VISA dollár, a MasterCard euró alapú a fenti linkkel ellentétben. Ha nem tetszik az az OTP-s megoldás, akkor fáradj be a bankodhoz és válaszd tetszés szerinti dombor kártyájukat.

#1106 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 09. 20:49

Idézet: Orgi - Dátum: 2010. jan. 28., csütörtök - 20:43

Helló,
még sose vásároltam ebayről, de most nagyon szemezek egy Razer Krait egérrel, ezt is HK-ból venném free shippinggel. Tényleg 6-8 hét, míg ideér?  :(  Ugye akkor erre még jön vám+áfa és az Orczy téren kell átvennem? Köszi!

Nos az egér kb 1 hét alatt megérkezett, sima postán lehetett átvenni, semmi áfa vagy vám nem került rá, örülök  :)

#1107 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 16. 15:30

2. ebay vásárlásom, kifizettem Paypallal és írt az eladó, hogy utaljak még 2 dollárt, ha szükségem van tracking numberre - ezt egyrészt hamarabb is mondhatta volna, mert lilám sincs hogy tudok így külön utalni, másrészt meg fog szerintetek nekem ilyen kelleni vagy ne foglalkozzak vele?

#1108 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 16. 21:54

Paypallal simán utalhatsz az e-mail címe alapján de szerintem ne siesd el. Csekkolja o maga, nem csak a te érdeked hogy megkapd a csomagot.
Egyébként biztos vagy benne hogy a tracking number megosztása miatt kérte a pénzt vagy magáért a recorded postázásért?
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#1109 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 16. 23:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 03. 16. 21:54

Paypallal simán utalhatsz az e-mail címe alapján de szerintem ne siesd el. Csekkolja o maga, nem csak a te érdeked hogy megkapd a csomagot.
Egyébként biztos vagy benne hogy a tracking number megosztása miatt kérte a pénzt vagy magáért a recorded postázásért?

Hát nem vagyok perfekt angol, de ezt írta fizetésem után:
Furthermore, please tell us your telephone No. in order to ensure the postman call you if they can not find the address.
And ,to be sure,do you need the tracking No.in your parcel?
If you need the tracking No.,you will pay the $2 to my PAYPAL account and note for" charge for tracking No., please ship with tracking No."
Please Keep in touch

#1110 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 16. 23:51

Huh, bírom az ilyen szedett-vedett angolt. Valószínuleg azt akarja hogy fizess rá még 2 dollárt ha speciális postázást akarsz tracking numberrel bár nem értem hogy miért az "in" szócskát használja.
A telefonszámodat meg azért kéri mert minden futárcég ráíratja a csomagra ha kulfoldre megy a cucc. Postától viszont furcsa az ilyesmi. Tudod hogy min keresztul kuldi?

Ha tényleg erre kell neki a 2 dollár akkor a csomag értékétol fugg szerintem. Ha félsz hogy elkallódik akkor mindenképpen vállald be, olyan esetben 2 dollár nem dollár.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#1111 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 16. 23:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 03. 16. 23:51

Huh, bírom az ilyen szedett-vedett angolt. Valószínuleg azt akarja hogy fizess rá még 2 dollárt ha speciális postázást akarsz tracking numberrel bár nem értem hogy miért az "in" szócskát használja.
A telefonszámodat meg azért kéri mert minden futárcég ráíratja a csomagra ha kulfoldre megy a cucc. Postától viszont furcsa az ilyesmi. Tudod hogy min keresztul kuldi?

Ha tényleg erre kell neki a 2 dollár akkor a csomag értékétol fugg szerintem. Ha félsz hogy elkallódik akkor mindenképpen vállald be, olyan esetben 2 dollár nem dollár.

Nem tudom, szerintem ez sima posta lesz, majd kapok egy cetlit hogy baktassak be érte.... megkapta telószámom, tracking numbert meg nem kértem, mert hamarabb válaszoltam mint olvastam volna a te válaszod, de nem vészesen nagy összeg... fő a bizalom :)

#1112 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 17. 11:58

Bekerült az első cuccom rendeléseim során a vámra :mellow: Valszeg csak áfát kell fizetnem + ügyintézési költség, mert 85 $ az össz érték és a paypal számlán is ez van.

Nem műszaki cucc, de mégis levámolták, érdekes.

Eddig bő 100-200 $ feletti műszaki cuccaim nem kerültek be, ez meg igen :-(

Szerkesztette: Tiga 2010. 03. 17. 11:58 -kor

#1113 Felhasználó inaktív   napsibaba 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 18. 01:14

sziasztok!

szoktam vásárolni az ebay n, eddig egyszerű volt,
mert sajna angolul,nem tudok,de a lényeget kiírtam magyarul,
na meg rájöttem mindenre.
de pár napja gondban vagyok,más az ebay,és nem tudom megnézni,mennyi a postak,és így nem merek vásárolni,
mert tudom hogy van ahonnan,1000ft,és van ahonnan 5 e.
eddig kiírta magyarul,volt egy kalkulátor,azt legörgettem hogy Magyarország,és kiírta.
most rámegyek hogy postázás,és csak annyi hogy az egész világra postáz,de hogy mennyiért.
mit csinálok rosszul?
ha valaki tudna segíteni ebben,azt köszi

#1114 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 18:02

Napsibaba, semmit nem csinálsz rosszul. Vannak eladók, akiktől meg kell kérdezni a pontos szállítási költséget, ennyi az egész. Írj egy üzenetet az eladónak, válaszolni fog.

Ha nem tudsz angolul, írd ezt, ezt angolul minimálisan tudó, nem-angol eladó sem érti félre:

"Hello, please let me know how much would the shipping cost to Hungary. Thanks, napsibaba"

#1115 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 16. 15:28

hol érdemes regisztrálni? a .hu-n, a .com-on vagy a .co.uk-en?
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

Téma megosztása:

• (56 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 54
  • 55
  • 56
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó