Hogy írjak vmi témához szólót is:
Anno jópár éve megtörték a scene-org-ot. Nagyon leleményes volt a behatoló, még 1 üzenetet is hagyott az admin-nak, amiben leírta, hogy talált az ftp szerveren vagy 80 giga demót (kb. 8 éve lehetett!), amit sikeresen lewipe-oltak (valahogy így írhatta).
Aztán akkoriban még nagy dolog dolt a 80 giga, meg minden, de nem a tárhely mérete szempontjából. Admin válaszolt neki, hogy nagyon díjazza, hogy 1 művelettel tönkrevágta sok-sok év szorgalmas gyűjtését, aztán majd szophatnak, mire ismét "összeáll" a kollekció.
Nagyon okos hack volt. Egyébként sok deface-t láttam 1 időben. Néha látunk pillanatokra anomáliákat, sokról el sem lehet dönteni, hogy mi van, mert mire reload-oljuk, már rég változik.
ps.: én is mentem már be idegen gépre rootként. Attól viszont nem áll fel, ha kiadom az rm -rf et a gyökérben. Valahogy olyasmi ez, mint pl. lőfegyver esetében: ha gyerek fegyverhez jut, lövöldözni kezd, mindenkit sebez, akit ér. A másik oldal a mesterlövész, aki csakis a célpontot szedi le. Érdekek, indíték, meg egyebek figyelembevétele nélkül. Óriási különbség.
Szerkesztette: Warrior 2008. 02. 28. 14:45 -kor
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."