PAF/"Mit tudnak a felhasznalok" topikba irtam egy hosszabb szosszenetet "Another day at the office" cimmel, de vegul nem kuldtem el, mert tul durva lett volna.
Mindenesetre ma 3 ember helyett szoptam, mert fonokom keptelen volt rendszert telepiteni videken, aztan kitalalta, hogy interneten keresztul VNC-vel csinaljam meg HELYETTE azt is, csak eppen 2 percenkent megszakadt a kapcsolat, aztan en lettem leb@szva, hogy lassan csinalom.
Ja, fel perc volt, mire konyvtarba lepve lattam a frissult fajllistat.
Akkor meg ujraindult a tavoli gepen az zikszpe NT Authority error-ral, mert a Blaster patch nem volt felrakva, es fonokom kikapcsolta a tuzfalat a VNC miatt.
Jo, akkor magyarazzam el telefonon, mit csinaljon.
Mondtam neki, hogy olvassa mar el az altalam irt 2 oldalas manualt, amit tegnap direkt kinyomtattam neki, hogy miket kell beallitani, aztan csinalja.
De o nem...
Raadasul a tavmenedzselt gepbe dugott hardverkulcs is beintett, igy hivhattam kulfoldet, hogy adjanak hozza mukodo kodot.
Utana persze a komplett angolul tudo techsupp nekemesett, hogy illegalis kodot kerek, mert az a verzio, amihez kertem a licenszet, az nem kerhet ilyen szamsort, mint amit megadtam regi licensznek.
Fel oraba tellett kimagyaraznom, hogy nem en vagyok a hulye...
Gep osszerakasaval megbizott ujonc kollega meg eltorte mult heten a jobbik karjat, raadasul reggel fogott egy katyut, aztan igy durrdefekt miatt kesett jopar orat a cserealkatreszekkel, mert ki kellett hivnia a faterjat kereket cserelni. Igy csak akkor tudott nekiallni osszerakni a gepet, amikor en mar nagyban dolgoztam volna rajta, de mivel fonokom tegnap inkompatibilis alaplap+proci kombot vett, igy en lettem nyaggatva, hogy miert nem megy...
Hozzaerto kollegam meg eppen szabin van, es igy ram van iranyitva a telefonja, ugyhogy kozben foglalkozzak 1.0 ugyfelek nyugjeivel is...
Ugyhogy vegul mar mindent csinaltam, csak a sajat dolgomat nem.
Szerencsere uj gepes ugyfel jo fej, ugyhogy nem gond, hogy a beigert ma esti atadas+helyszini telepites+holnap reggeli oktatas csuszik egy napot.
Kulonben mar reg infarktust kaptam volna.
Szerkesztette: nyunyu 2006. 01. 10. 21:53 -kor