HWSW Informatikai Kerekasztal: Főlámatopik - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Főlámatopik Értékeld a témát: -----

#1661 Felhasználó inaktív   groop 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 25. 19:06

Idézet: DGabor_ - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 19:31

ez miért vicces?

hülyegyerekek csövest szivatnak. ez inkább szégyen...

Miért mennyivel rosszabb mint amit "Scae [Edgar]" linkelt nekünk. Lényegében mind a kettő esetben mások nyomorát vették videóra és mi ezen röhögünk (vagy nem).
De itt most nem is az volt a hangsúlyos, hogy ez milyen vicces hanem , hogy léteznek ilyen "láma" emberek akik így el tudják baszni az életüket és nem is , hogy megpróbálnának tenni ellene hanem még bele is szarnak és isznak meg csövelnek tovább.
Egyébként ha megfigyeled csorikám még röhög is a videóban csak nem tudja, hogy a többiek nem vele hanem rajta röhögnek.
Na meg szerintem egy zacsi pogácsa nem rossz egy ilyen embernek, de ez le se szarta még addig sem terjedt el az a szétivott agya , hogy "köszi".
Mellesleg szerintem az ilyen emberek szánalmasak.
Van persze amelyik nem tehet róla , de annak sem kellene lesüllyedni idáig, hogy az utcán keljen csövelnie.
Ha én lennék hasonló helyzetben én inkább elmennék budit takarítani mint , hogy így nézzek ki.

#1662 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 19:43

erbbe a témába inkább nem megyek bele.

röhögj csak rajta ha jólesik; én inkább szégyellem, hogy vannak ilyen barmok, akik képesek ilyen videot csinálni. következő részben felbátorodnak,  megverik... stbstb.
Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

#1663 Felhasználó inaktív   groop 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 19:59

Idézet: DGabor_ - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 20:43

erbbe a témába inkább nem megyek bele.

röhögj csak rajta ha jólesik; én inkább szégyellem, hogy vannak ilyen barmok, akik képesek ilyen videot csinálni. következő részben felbátorodnak,  megverik... stbstb.

Na az az a rész ahonnan már én is azt mondom, hogy barmok és ha látom lehet hogy én is közbeszólok, hogy ezt azért mégse. Ez kb olyan mint szalacsi volt. Rajta is a fél ország röhögött.

Szerk:Érthetőség kedvéért.

Szerkesztette: groop 2005. 05. 25. 20:52 -kor

#1664 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 20:37

Idézet: groop - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 1:18

:(

#1665 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 21:14

Idézet: groop - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 1:18

De gáz. Fogadni mernék hogy azt hitték hogy ez vicces! :omg:
Rhino666

#1666 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 21:19

Kamaszhangú pöcsfurkó: "Neked aztán szép szemed van. Mocskos alkoholista barom. Te indián, te!"

A következő lépés, teljesen biztos vagyok benne, valami olyasmi lesz, hogy felgyújtanak vagy élve halálra kínoznak egy hasonló szerencsétlen életrevalótlant.

#1667 Felhasználó inaktív   CsGy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 21:45

Marhára nem vicces...  :(
CsGy

#1668 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 21:50

Idézet: Scae [Edgar] - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 0:07

Pff, hát megnéztem. Görcsbeállt a gyomrom.

#1669 Felhasználó inaktív   groop 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 21:54

Idézet: CsGy - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 22:45

Marhára nem vicces...  :(

Senki nem mondta, hogy az csak azt, hogy láma.

#1670 Felhasználó inaktív   groop 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 21:59

Idézet: Omega - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 22:19

Kamaszhangú pöcsfurkó: "Neked aztán szép szemed van. Mocskos alkoholista barom. Te indián, te!"

A következő lépés, teljesen biztos vagyok benne, valami olyasmi lesz, hogy felgyújtanak vagy élve halálra kínoznak egy hasonló szerencsétlen életrevalótlant.

Nem mindenki jut el olyan szintre, hogy ő is barom legyen attól még, hogy lefilmez egy "élettelent".

Na meg ha kiemeled a "Kamaszhangú pöcsfurkó" szavait akkor azt miért nem hallottad meg, hogy "élettelen emberünk" miket mond és miket csinál. Kit is kellene megvetni? :confused:

#1671 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 25. 22:23

Idézet: groop - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 22:59

Nem mindenki jut el olyan szintre, hogy ő is barom legyen attól még, hogy lefilmez egy "élettelent".

Na meg ha kiemeled a "Kamaszhangú pöcsfurkó" szavait akkor azt miért nem hallottad meg, hogy "élettelen emberünk" miket mond és miket csinál. Kit is kellene megvetni? :confused:

Megvetni? Senkit, mert nincs jogunk ítélni - ráadásul ismeretlenül - a másik felett.

A gyöngyösös videoban nem láttam lámaságot.

A hajléktalanos video készítőire esetleg rá lehet húzni, hogy lámák, viszont a szánalmas (vagy Jancsó után szabadon: szarszemétszaralak) jobb jelző. Mert az, hogy az az ember mit csinál a videon - az egy dolog. Azt viszont nem tudjuk, mi készteti rá (nem néztem végig, nem bírtam). Azonban így megalázni egy embert - annak ellenére is, hogy ő esetleg ennek nincs is tudatában -, gusztustalan, stb. Ha már mindenképpen vetni kell, akkor követ a "kamaszhangú pöcsfurkó"ra, hogy egy amúgy is tehetetlen emberbe olyan fene nagy büszkeséggel tudott még egyet-kettőt rúgni. Hát, gratulálok neki...

#1672 Felhasználó inaktív   CsGy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 11:24

Idézet: groop - Dátum: 2005. máj. 25., szerda - 21:54

Senki nem mondta, hogy az csak azt, hogy láma.

Akkor talán én fogok elnézést kérni...

Te belinkelted, a jelenlévőknek nem tetszik. Ennyi. Nem fog összedőlni világ. Akár abba is lehet hagyni a magyarázkodást, hogy miért is jó nekünk ez a videó.  :down:
CsGy

#1673 Felhasználó inaktív   groop 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 17:56

Idézet: CsGy - Dátum: 2005. máj. 26., csütörtök - 12:24

Akkor talán én fogok elnézést kérni...

Te belinkelted, a jelenlévőknek nem tetszik. Ennyi. Nem fog összedőlni világ. Akár abba is lehet hagyni a magyarázkodást, hogy miért is jó nekünk ez a videó.  :down:

Én nem azt mondtam , hogy nekem tetszik csak azt , hogy van ilyen is és ez egy baromi nagy láma szerintem és igaz , hogy nem egyeztek véleményeink, de emberek vagyunk és ez így van jól és csak a másik viedóra reagáltam ezzel.

groop

#1674 Felhasználó inaktív   BigBear 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 19:18

Megnéztem a videót, de egyáltalán nem találtam viccesnek. Sokkal inkább undorítónak, hogy vannak emberek, akik más nyomorán képesek viccelődni.  :(

groop: ki a #&@°#&@°  :mad: vagy te, hogy csak így megítélsz valakit? Honnan a &@°#&@°ˇ^˘ - ból veszed, hogy TE nem kerülhetsz oda? Tudsz valamit arról a szerencsétlenről, hogy így lelámázod? Tudod, hogy miért és hogy került oda, ilyen állapotba? Mert nem hiszem. Ismételten: honnan a &@#°˘^- ból veszed a bátorságot, hogy lelámázod azt a szerencsétlent? :mad:

Elnézést kérek másoktól, de nagyon felhúztam magam azon a videón és néhány hozzászóláson. Szomorú, hogy itt tartunk.  :( 
42

#1675 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 19:27

inkább szerkesztem.  :down:

Szerkesztette: -Turbo- 2005. 05. 26. 20:00 -kor

JóSebesség

#1676 Felhasználó inaktív   groop 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 20:36

Idézet: BigBear - Dátum: 2005. máj. 26., csütörtök - 20:18

Megnéztem a videót, de egyáltalán nem találtam viccesnek. Sokkal inkább undorítónak, hogy vannak emberek, akik más nyomorán képesek viccelődni.  :(

groop: ki a #&@°#&@°  :mad: vagy te, hogy csak így megítélsz valakit? Honnan a &@°#&@°ˇ^˘ - ból veszed, hogy TE nem kerülhetsz oda? Tudsz valamit arról a szerencsétlenről, hogy így lelámázod? Tudod, hogy miért és hogy került oda, ilyen állapotba? Mert nem hiszem. Ismételten: honnan a &@#°˘^- ból veszed a bátorságot, hogy lelámázod azt a szerencsétlent? :mad:

Elnézést kérek másoktól, de nagyon felhúztam magam azon a videón és néhány hozzászóláson. Szomorú, hogy itt tartunk.  :( 

Ne haragudj, de a hangnem azt hiszem egy kicsit sok én se veled se mással nem beszéltem ilyen módon.
Úgy gondolom, egy emberről meg lehet ítélni ránézésre is akár, hogy vajon miért került oda ahova. Egy alkoholista ember aki egy épkézláb mondatot nem tud elmondani és a járásordinációja sem igazán megfelelő, szerintem simán nevezhető lámának, ha el tudott jutni odáig, hogy ilyen szinten legyen. Persze rá lehet fogni erre azt is, hogy jaj szegényt biztos milyen atrocitások érték, de az ember dönthet melyik utat válassza és bármi is történjen én biztos nem ezt a megoldás választanám, hogy leiszom magam a sárga földig amint alkalmam és pénzem van rá. Inkább elmegyek utcát seperni, budit mosni, szart lapátolni, de nem hagyom el ennyire magam.
Tudod van az a szép mondás, hogy "minden ember a saját életének a kovácsa és úgy bassza el ahogy akarja", na most neki eléggé sikerült úgy látom és bármennyire is megvetnek ezért itt jó néhányan de sajnálni nem tudom.

#1677 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 20:57

Pfff.... groop, szerintem hanyagoljuk ezt a témát, mert személyeskedés lesz belőle. Élettapasztalatod az nem sok van, azt látom. Nem feltétlenül önhibájából jut el az ember oda, ahova a videofelvételen látszólag eljutott az a szerencsétlen ember. Tudod, nem kívánom, hogy elvegyél egy sokkal szegényebb lányt házassági szerződés nélkül, aztán a vagyonodat és a gyermekeidet vigye, s Te az utcára kerülj.

Nem tudom, mennyi idős vagy, de azért ezt a hasonlatot is leírom, ezt is megtapasztaltam közelről.
Nem kívánom, hogy holnap hirtelen haljanak meg a szüleid, maradj közeli hozzátartozó nélkül úgy, hogy közben segítségre volna szükséged mert a szüleid kezét, aka az úszómedence korlátját már elengedted, de még nem értél az első 100 méter végére a medencében. Közben az úszómester eltűnik, s nincs, aki kihúzzon.

Szóval hidd el, helytelenül lámázod le azt az embert így, ismeretlenül. Mint ahogy azok sem ismerhetik, akik  egy kellemes délutánt szereztek a videós mókával akkor. Csak ismeretlenül ítélkeznek és szórakoznak. Csipp-csupp fehér 30 ezres sportcipőben, kamerával, 15 ezer sporttáskából nagy zacskó 'több napos' pogácsát elővéve... mert őőők aztán húde... mik is? Majd kiderül, mire annyi idősek lesznek, mint a felvételen látható ember.

Szerkesztette: Omega 2005. 05. 26. 20:57 -kor

#1678 Felhasználó inaktív   groop 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 21:10

Idézet: Omega - Dátum: 2005. máj. 26., csütörtök - 21:57

Pfff.... groop, szerintem hanyagoljuk ezt a témát, mert személyeskedés lesz belőle. Élettapasztalatod az nem sok van, azt látom. Nem feltétlenül önhibájából jut el az ember oda, ahova a videofelvételen látszólag eljutott az a szerencsétlen ember. Tudod, nem kívánom, hogy elvegyél egy sokkal szegényebb lányt házassági szerződés nélkül, aztán a vagyonodat és a gyermekeidet vigye, s Te az utcára kerülj.

Nem tudom, mennyi idős vagy, de azért ezt a hasonlatot is leírom, ezt is megtapasztaltam közelről.
Nem kívánom, hogy holnap hirtelen haljanak meg a szüleid, maradj közeli hozzátartozó nélkül úgy, hogy közben segítségre volna szükséged mert a szüleid kezét, aka az úszómedence korlátját már elengedted, de még nem értél az első 100 méter végére a medencében. Közben az úszómester eltűnik, s nincs, aki kihúzzon.

Szóval hidd el, helytelenül lámázod le azt az embert így, ismeretlenül. Mint ahogy azok sem ismerhetik, akik  egy kellemes délutánt szereztek a videós mókával akkor. Csak ismeretlenül ítélkeznek és szórakoznak. Csipp-csupp fehér 30 ezres sportcipőben, kamerával, 15 ezer sporttáskából nagy zacskó 'több napos' pogácsát elővéve... mert őőők aztán húde... mik is? Majd kiderül, mire annyi idősek lesznek, mint a felvételen látható ember.

A személyeskedéssel teljesen igazad van és szerintem is éppen itt az ideje hagyni.

A hasonlatodra még egy gyors válasz, hogy ha utcára kerülnék mert egy "szegény" lány elvitte pénzem, házam stb. és nincs senki aki segítene:
Erre írtam azt hogy inkább elmegyek utcát seperni stp. és lakok egy két hétig menhelyen vagy valahol ahol normálisan meg tudja húzni magát az ember és összeszedem magam még ha csak odáig jutok is el, hogy egy pusztán lévő öreg omladozó viskóba is kell beköltöznöm. Abból a kevésből amit „összesepertem” legalább lakom valahol, tisztálkodom és igaz szar helyen de nem az utcán alszom, nem vagyok olyan büdös , hogy 10m-re mindenki elkerül, hogy ne fulladjon meg és legfőképpen nem épülök le a piától annyira , hogy azt se tudjam emberi módon elmondani , hogy mit akarok.

#1679 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 21:11

Épp kezdem megfogalmazni mondanivalóm, de Omega hozzászólásában minden benne van :respect:
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#1680 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 21:15

Idézet: groop - Dátum: 2005. máj. 26., csütörtök - 22:10

...
Erre írtam azt hogy inkább elmegyek utcát seperni stp. és lakok egy két hétig menhelyen vagy valahol ahol normálisan meg tudja húzni magát az ember és összeszedem magam még ha csak odáig jutok is el, hogy egy pusztán lévő öreg omladozó viskóba is kell beköltöznöm. Abból a kevésből amit „összesepertem” legalább lakom valahol, tisztálkodom és igaz szar helyen de nem az utcán alszom, nem vagyok olyan büdös , hogy 10m-re mindenki elkerül, hogy ne fulladjon meg és legfőképpen nem épülök le a piától annyira , hogy azt se tudjam emberi módon elmondani , hogy mit akarok.

Honnan tudod? ;)

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.