Idézet: groop - Dátum: 2005. máj. 26., csütörtök - 21:10
A hasonlatodra még egy gyors válasz, hogy ha utcára kerülnék mert egy "szegény" lány elvitte pénzem, házam stb. és nincs senki aki segítene:
Erre írtam azt hogy inkább elmegyek utcát seperni stp. és lakok egy két hétig menhelyen vagy valahol ahol normálisan meg tudja húzni magát az ember és összeszedem magam még ha csak odáig jutok is el, hogy egy pusztán lévő öreg omladozó viskóba is kell beköltöznöm. Abból a kevésből amit „összesepertem” legalább lakom valahol, tisztálkodom és igaz szar helyen de nem az utcán alszom, nem vagyok olyan büdös , hogy 10m-re mindenki elkerül, hogy ne fulladjon meg és legfőképpen nem épülök le a piától annyira , hogy azt se tudjam emberi módon elmondani , hogy mit akarok.
Ezen áll a balhé, hogy van 200e hajléktalan és 2000 hely a szállókban, ahova bemész a cuccaiddal és ellopnak tőled mindent...
Nem olyan könnyű ám melót találni, amikor közlöd, hogy hajléktalanszállón laksz...
Szerinted, ha ez ilyen marha egyszerű lenne ülnének az alúljárókban kéregetve 3 diplomás emberek?
Vagy tegyük fel súlyos betegségben szenvedsz, ami nem öl meg azonnal, csak jó sokat szenvedsz tőle, rájönnek a melóhelyen, kivágnak, "család" koloncnak érez elhagy...

Súgó
A téma zárva.