Idézet: BoGab - Dátum: 2004. máj. 11, kedd - 22:40
Nem tetszik, tudod! Nem tetszik, az, hogy az a sok béna idióta hozzáértőnek vallja magát. Nem tetszik, hogy ez alapján ítéli meg a sok gyökér, aki nagy őt meg vvt néz a programozókat, informatikusokat, mérnököket, olyan embereket, akik szakmát tanultak, dolgoznak és nem csak a p*csüket meresztik egész nap. A vicc az, hogy ez a sok barom pont az ilyen emberek munkájának gyümölcsét élvezi.
Elküldeni a p*csába nem tudom az összeset, akkor nem tehetek mást inkább nyilvánosan kiröhögöm őket!
Pontosan.
Az en csoromet is csak azert baxa, mert teljesen csőlátása van mindnek, de ez hagyjan, hanem ontjak magukbol a hulyeseget! En komolyan megprobalok annyira naiv lenni, hogy elhiggyem, ezek szimplan jot akarnak, megprobalnak segitokeszek lenni, es tudom, ilyen szituaciokban nem szabad elvarni abszolut profizmust, nah de amilyen eszeveszett baromsagokat ossze tudnak szedni, az nagyon faj...
Masik a szinvonal. Erted (marmint balagee), keptelen vagyok felfogni, hogy 50 perc alatt hogy lehet az, hogy minden harmadik telefon arrol szol, hogy tizeves kissracok csalast/kodot keresnek valamilyen jatekhoz. Ugyhogy teny, nem csak a
tisztelt musorvezetokon mulik a dolog.
De akkor is bosszanto.
Masfelol nem nezem, de neha odateved a taviranyiton a kezem. Marcsak poenbol is. A szomoru az, hogy rohoges helyett inkabb sirhatnekom van...
Szerkesztette: authenticDViD 2004. 05. 12. 03:21 -kor