idézet:
Ezt írta Kory:
Hm, meggondolom, céges pénzre persze
Mivel tudnál lekenyerezni?[/quote]
Egy kis Nike cuccos, Manchester mecsre jegy???
Géptisztító cuccok telefonon?? Vigyázzatok!
Elküldve: 2003. 04. 28. 16:33
Elküldve: 2003. 04. 28. 18:21
idézet:
Ezt írta tpalag:
Egy kis Nike cuccos, Manchester mecsre jegy???[/quote]
Köszi, igazán kedves,
focit nem szeretem, Nike nem az én márkám
Kérrrem kapcsojjja ki........
Elküldve: 2003. 04. 29. 09:25
idézet:
Ezt írta Kory:
Köszi, igazán kedves,
focit nem szeretem, Nike nem az én márkám
Kérrrem kapcsojjja ki........[/quote]
![]()
Elküldve: 2003. 04. 29. 17:19
Elküldve: 2003. 04. 30. 07:30
idézet:
Ezt írta Lex:
Minket még nme találtak meg, de igazán kiváncsi lennék a szövegükre[/quote]
Engem egy rendkívül kellemes hangú hölgyemény talált meg, elmondta, hogy miről van szó, ajándékpóló, stb. Érdeklődött, hogy vannak-e gyerekeim, mikor mondtam, hogy igen, lelkendezni kezdett, hogy milyen édesek a gyerekek, stb. Szóval ment a behízelgés. Amíg csak el nem hajtottam.![]()
Elküldve: 2003. 04. 30. 15:38
idézet:
Ezt írta Thrawn:
Engem egy rendkívül kellemes hangú hölgyemény talált meg, elmondta, hogy miről van szó, ajándékpóló, stb. Érdeklődött, hogy vannak-e gyerekeim, mikor mondtam, hogy igen, lelkendezni kezdett, hogy milyen édesek a gyerekek, stb. Szóval ment a behízelgés. Amíg csak el nem hajtottam.[/quote]
Istenem telefonon még soha nem ny*lták ki. Milyen?![]()
Elküldve: 2003. 04. 30. 23:44
idézet:
Ezt írta tpalag:
Nálunk, ha verik a raplit, és követelöznek a majd' 1 millás számla miatt , akkor feljelentjük öket és irány a bíróság, a Fönök azt mondta, hogy várjuk meg hátha megteszik nekiünk ezt a szivességet.![]()
[/quote]
Most akkor a recepciós kisasszony átvette a csomagot, de a postás nem lett kifizetve készpénzben? Vállal egyáltalán ilyen magas utánvételi összeget a Magyar Posta? Régen 50000, azaz ötvenezer HUF volt a felső határ, de kb. 2 vagy 3 éve emeltek rajta. Most nem tudom mennyi, futárszolgálattal küldöm a csomagokat. Vagy átutalásos számlát küldtek a dobozban?
Elküldve: 2003. 05. 02. 16:41
idézet:
Ezt írta Verem:
Most akkor a recepciós kisasszony átvette a csomagot, de a postás nem lett kifizetve készpénzben? Vállal egyáltalán ilyen magas utánvételi összeget a Magyar Posta? Régen 50000, azaz ötvenezer HUF volt a felső határ, de kb. 2 vagy 3 éve emeltek rajta. Most nem tudom mennyi, futárszolgálattal küldöm a csomagokat. Vagy átutalásos számlát küldtek a dobozban?[/quote]
Ők is futárcéggel szállíttatnak, volt hozzájuk "szerencsém"![]()
Elküldve: 2003. 05. 02. 16:53
Végülis megúsztuk , mert a postaköltségeken kívül többet nem kellett fizetnünk, de ha meghallom a nevüket, már ideges leszek és nem értem, hogy a fenébe csinálhatják már ezt évek óta. Nincs valakinek ötlete, hogy hova lehetne fordulni, hogy végre v.mi szerv megvizsgálja őket, jól megbüntesse őket és végre ne szélhámoskodjanak tovább???
Várom a javaslatokat!
Elküldve: 2003. 05. 05. 07:50
idézet:
Ezt írta Lex:
Istenem telefonon még soha nem ny*lták ki. Milyen?[/quote]
Rémes.Főleg, hogy tudtam, valójában le sem sz@rna, csak a cuccot akarja elsózni.
Elküldve: 2003. 05. 05. 20:27
Ők legalább mondjuk "valamit" szolgáltatnak, aztán egyszercsak felhívott egy faszi, hogy valami számlát nem fizettünk ki mi a baj
Elküldve: 2003. 05. 08. 10:54
Elküldve: 2003. 07. 31. 14:48
Ezek után nem izgat bennünket a dolog.
T.
Elküldve: 2003. 08. 01. 16:15
Csak nekünk takaritógépeket meg tisztitószereket akarnak tesztelni.
Elküldve: 2003. 08. 01. 20:31
Ezt az érdekes céget... hümm. A GVH-nál nem akarja valaki -- akinek van számlamásolata -- felnyomni őket?
Elküldve: 2003. 08. 02. 10:39
Sajnos nem törvénytelen, csak etikátlan
Elküldve: 2004. 03. 17. 16:55
Álmomban küldtek tehát 80000 forintért 16 tubus folyékony szappant, meg egy törülközőt, hogy ha kipróbáltam, és elégedetlen vagyok, visszaküldhetem, de csak sértetlen csomagolásban.
Nagymamám volt a szenvedő naív alanya az esetnek. Az álomtelefonban nem ez az ár hangzott el, hanem 9000 HUF.
A cég neve... ööö, R***chem Bp., nem merem beírni a pontos nevet, mert még - akár álmomban is, mint a Freddy Kruger a késes kesztyűjével - megtámadnak engem, hogy miket merészeltem én álmodni róluk, nem tudhatom, hogy a cég, amiről álmodtam, valóban létezik-e. De nagyon zaklatott vagyok. Ez az álombéli szappan nagyon ócska minőségű volt.
De aki egy ehhez nagyon hasonló nevű folyékony szappant kínáló céggel álmodik, az sürgősen ébredjen fel. Érkezett a csomag, fizetni nem kellett érte, 30 nap után kell(ene) fizetni érte, de csak az elfogyasztott mennyiségért. Aszongyák, százszoros hígításban is használható, annyira pokolian erősen tisztíccsa a piszokot, maszatot, zsírt, kutyaszart (gondolom, mindezt csak az ő álmukban). Jó, akkor takaríccsanak vele otthon ők. Csomag curükk, álmomban casht egy kanyit se láttak/látnak tőlem. Pedig álmomban nagyon erőlködtek, leveleket küldtek, és az álomfonom is gyakran szokott csörögni, és ilyenkor felriadok.
Na, óvakodjatok, nehogy ti is ilyen rosszat álmodjatok.
[ 2004. március 17.: Verem szerkesztette a hozzászólást ]
[ 2004. március 17.: Verem szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 17. 17:11
Kb. 1 hete még a tévében is szerepelt a cég! Ha jól tudom a TV2 naplójában volt róla szó. Két cégvezetőt is megkerestek a tévések, akik megpróbálták visszaküldeni a csomagot (amit kollegájuk "rendelt"), nem próbálták ki a termékeket. Posta, futár, egy sem jött be, visszajött az áru. Aztán egyikük személyesen felkereste az irodájukat, de ment vele a tv2 rejtett kamerával. Ász volt. A csajszi, aki vezetőnek adta ki magát 4 neve volt!! Mittudomén a telefonban Krisztaként, bent a cégnél mikor ment a folyosón valaki hátulról "Ági"-nak szólította, arra is odafigyelt, később az irodájában telefonon "téged keresnek Andi..."-ra kapcsoltak valakit...
A tévé elvitte egy laborba is a termékeket, bevizsgálásra. Kiderült, kb 90%-ban folyékony szappan van mindegyikben.
Ha valaki felvette érdemes lenne "közzétenni".
Elküldve: 2004. 03. 17. 17:19
Elküldve: 2004. 03. 17. 22:34
idézet:
Ezt írta Verem:
És most mi a francot tegyek? Este elolvasom az egész topicot az elejétől. Jogilag kipengethetik belőlem a zsetont?[/quote]
Okosabb nem lettem. Hol van a Fontana üzletház? Ott székelnek a férgek...

Súgó
A téma zárva.