Úgy látom a kezdeti lelkesedés alábbhagyott...
Mi történt? Ilyen hamar feladtátok?
Egyébként meg van 1 olyan ötletem, hogy én csinálom a szoftver supportot, ti meg csináljatok egy hardver supportot és majd szövetkezünk jól.
Vélemények/ötletek?
Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Elküldve: 2002. 08. 28. 10:35
Elküldve: 2002. 08. 28. 13:47
idézet:
Ezt írta Suicide:
Halihow!
Úgy látom a kezdeti lelkesedés alábbhagyott...
Mi történt? Ilyen hamar feladtátok?
Egyébként meg van 1 olyan ötletem, hogy én csinálom a szoftver supportot, ti meg csináljatok egy hardver supportot és majd szövetkezünk jól.![]()
Ötlet.élemények/ötletek?[/quote]
Szia Suicid,
ez nagyon jó ötlet. Együttműködés nélkül ma már semmi sem sikerülhet.
Elküldve: 2002. 08. 28. 14:12
idézet:
Ezt írta barbra:
Szia Suicid,
ez nagyon jó ötlet. Együttműködés nélkül ma már semmi sem sikerülhet.[/quote]
Várom a jelentkezőket!![]()
Komolyan, mostmár csináljunk is valamit...
ps.: barbra: másik topic? Kiváncsi lennék a véleményedre...
[ 2002. augusztus 28.: Suicide szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 08. 28. 14:31
idézet:
Ezt írta Suicide:
[ 2002. augusztus 28.: Suicide szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Suicid,
írom, csak össze kell szednem a gondolataimat.![]()
Elküldve: 2002. 08. 28. 14:40
idézet:
Ezt írta Suicide:
Én jelentkezek! Komolyan!
Elküldve: 2002. 08. 28. 14:42
idézet:
Ezt írta Sipi-:
Én jelentkezek! Komolyan![/quote]
Ok. Röviden vázold, hogy te, hogy gondolod az egészet? Mid van jelenleg, mivel tudnál indulni? (pénz, autó, vállalkozói stb...)
[ 2002. augusztus 28.: Suicide szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 08. 28. 14:54
idézet:
Ezt írta Suicide:
Ok. Röviden vázold, hogy te, hogy gondolod az egészet? Mid van jelenleg, mivel tudnál indulni? (pénz, autó, vállalkozói stb...)
Most nem nagyon érek rá, de holnap délelőtt kapsz majd egy mailt.
Elküldve: 2002. 08. 28. 15:01
idézet:
Ezt írta Sipi-:
Most nem nagyon érek rá, de holnap délelőtt kapsz majd egy mailt.[/quote]
Én is szövetkezhetek, eljönnél 1-2 teszt-melóra, aztán ha fejlődőképes vagy, akkor menni fog a biznic. Eszembe is jutottatok, mikor haver szívott egy NT újrainstallal. Egybe Siemens gép, fellelhetetlen driverek, no support, no bios-jelszo. Franc sem gondolta volna, hogy egy alap 4-es NT-t adatmentés nélkül felrakni majdnem egy egész nap![]()
Elküldve: 2002. 08. 28. 15:05
idézet:
Ezt írta Jahno:
Én is szövetkezhetek, eljönnél 1-2 teszt-melóra, aztán ha fejlődőképes vagy, akkor menni fog a biznic. Eszembe is jutottatok, mikor haver szívott egy NT újrainstallal. Egybe Siemens gép, fellelhetetlen driverek, no support, no bios-jelszo. Franc sem gondolta volna, hogy egy alap 4-es NT-t adatmentés nélkül felrakni majdnem egy egész nap[/quote]
Ha jól értem tulajdonképpen munkát ajánlasz, ahol te lennél a főnök? Vagy mi? Az alkalmazotti "státusz" nekem már nem pálya. Félreértettem valamit?
Elküldve: 2002. 08. 28. 15:06
idézet:
Ezt írta Jahno:
Én is szövetkezhetek, eljönnél 1-2 teszt-melóra, aztán ha fejlődőképes vagy, akkor menni fog a biznic. Eszembe is jutottatok, mikor haver szívott egy NT újrainstallal. Egybe Siemens gép, fellelhetetlen driverek, no support, no bios-jelszo. Franc sem gondolta volna, hogy egy alap 4-es NT-t adatmentés nélkül felrakni majdnem egy egész nap[/quote]
Te is kapsz majd egy mailt.
Elküldve: 2002. 08. 28. 15:07
Elküldve: 2002. 08. 28. 15:08
idézet:
Ezt írta Suicide:
Én inkább olyasmire gondoltam, hogy van két cég, az egyik csak hardverrel, a másik csak szoftverrel foglalkozik. Aztán összedolgoznak.[/quote]
Ez nehéz ügy. Vassal semmit nem lehet keresni. Munkával sem![]()
Elküldve: 2002. 08. 28. 15:13
Elküldve: 2002. 08. 28. 15:20
idézet:
Ezt írta barbra:
Ezek a mail váltások jó ötletnek tünnek. S ha aztán legalább a két (vagy három)oldal megértette egymás szándékait, akkor esetleg lehetne közelíteni egymáshoz az elképzeléseket. Fehér asztalnál, semmiképpen nem itt.
Hmm? Mit szóltok hozzá?[/quote]
Ok. Részemről amint kicsit több időm lesz megírom, hogy miket tudok/tudnák elvégezni, mik az elképzeléseim, stb.
Beszélgetni? 1 sör mellett? Úgyis onnan indult az egész
[ 2002. augusztus 28.: Sipi- szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 08. 28. 15:52
Elküldve: 2002. 08. 28. 16:06
idézet:
Ezt írta Jahno:
Max. bejössz velem olyan irodába, ahol mindig van Heineken a hűtőben, aztán egy vindózt újra kellene rakni. Amíg szopsz // az installal, addig tudunk pofázni is.[/quote]
és ezt csak most mondod?
Elküldve: 2002. 08. 28. 16:09
idézet:
Ezt írta Jahno:
Max. bejössz velem olyan irodába, ahol mindig van Heineken a hűtőben, aztán egy vindózt újra kellene rakni. Amíg szopsz // az installal, addig tudunk pofázni is.[/quote]
A Heineken a kedvenc söröm, de munka közben nem iszok soha.Máskor se túl sűrűn igaz
![]()
Elküldve: 2002. 08. 28. 18:50
idézet:
Ezt írta joe39:
és ezt csak most mondod?[/quote]
Eccer random nyissad ki a hűtőt, múltkor hagytam még a Martiniből, meg az Unicumból is. Amikor reggel 3-4 felé mentem be, és nem autóztam, akkor néha jól jött
Ha bevégezted, akkor meg jól meg kellett húzni, oszt go haza, mert ott meg hűl a sör![]()
Elküldve: 2002. 08. 29. 11:38
idézet:
Ezt írta Jahno:
Már megbocsáss, de miért mennék be egy irodába "szopni"? Én nem kívánok neked bizonyítani semmit, pláne nem azt, hogy fel tudok telepíteni egy windowst.