de olvasd el.
- Emeltdijasról lebeszéllek, mert a hülye user inkább a valovilágot hivja mint tégedet
A gép telepités picivel több mint másfél ora, első alkalommal, utána már gyorsabb. Én ugy szoktam winyo ketté szedem a D meghajtora beállitom, hogy minden doksi odamenjen, meg szinte minden games, picit pöcsölös de megoldhato. A C meghajtot meg ghostolom.
Mikor összeomlik neki a windows, a C meghajtott ugy ahogy van lementem, jön a ghost oszt hali. Max 10 perc és készen vagyok. Utána jön a szortirozás na az már pöcsölös, de csak a c meghajtora. Elöször x pénzet kérek. ez fedezi a cd lemez költségét is
A cd lemez természetesen marad nálam,
Persze ez csak azoknál mükszik akik sokszor mennek vissza hozzád igy képbe vagy a gépükkel és szokásukkal.
Ahol hivatalosan melozok van vagy 50-60 gép köztünk 23 darab ami online-ba megy mindennap akár ünnep van akár nem.
Irodaiakkal van gond mert össze vissza mentenek doksikat ahova éppen akarják, igy ezeket megkeresni nem semmi.
Az ipari gépekkel nincs gond, mert ghost indul és kész 4 percen beül akár ujra fenn a rendszer. Indulhat a munka
Most gondolkodom
Nem baj van már segitségem, mostmár utána is meloznom kell
Picit sokat irtam, és lehet hogy csacskaságot, de most nincs melo itt benn
[ 2004. március 24.: adamsky szerkesztette a hozzászólást ]

Súgó
A téma zárva.