Idézet: sadam - Dátum: 2012. 06. 13. 10:08
Valaki feltudna világosítani az angol tárggyakkal kapcsolatban:
- Nincs angol nyelvvizsgám jelenleg.
- Van már DMLA (Angol)-om ezáltal a kritériumtárgy az okés. (Anno valami kérvénnyel még sikerült felvenni kritériumtárgyat, úgy, hogy nem volt se szintfelmérőm, se "kritériumtárgyat előkészítő szaknyelvem" sem előtte).
- Csináltam most március körül egy szintfelmérőt, hogy tudjak felvenni ilyen "kritériumtárgyat előkészítő szaknyelvet" (kezdő, középhaladó, haladó), mert, hogy gondolom ennek is megkell lennie.
A kérdéseim:
Kezdő és középhaladó rossz időpontban van. A haladó jó lenne.
Jelent itt valamit az a besorolás, hogy haladó? Tehát csak halál prok mehetnek oda?
Illetve Strauss Matthew-ról van valakinek infoja?
Más: abban az esetben, ha pl. nyáron lenyelvvizsgázom, akkor ilyen "kritériumtárgyat előkészítő szaknyelvet" egyáltalán nem kell csinálnom?
Hm, annó angolból nekem sem volt nyelvvizsgám, németből viszont igen.
Nekem a következő volt az út:
- angol nyelv (?) (akkor még 3 kreditért, asszem szabválként volt hirdetve)
- angol nyelvű szabvál tárgy (ISAFI-t nyomtam).
Ennyi. Én majdnem mentem Matthew-hoz, és még ilyen szintfelmérőt sem írtam meg (dobtam neki egy emailt, hogy lassan 3 éve dolgozok egy amcsi cégnél és napi szinten használom + gimiben tanultam 4 évet, trallala ... elfogadta, mondta mehetek nyugodtan). Szóval szal szerintem dobj neki egy emailt, hogy mi a helyzet, és mit ajánl. Rendes nagyon, nem fog elhajtani.
Ha nyelvvizsgát teszel, akkor nem. Az csak azoknak kell elvileg (?), akiknek vagy nincs angol nyelvvizsgájuk, vagy nincs egyáltalán nyelvvizsgájuk.
-C0pp3rM!n3-